20 de gânduri despre „Regina mumă – Zâmbetul de sâmbătă

 1. @uroborosul, eu sunt social-democrat si nu imi este greu sa recunosc. Dar vreau sa subscriu la cele spuse de tine.Este adevar chiar daca ai trait sau nu acele vremi. Toate „sugativele” zis ale partidelor istorice au venit sa hacuiasca si sa imparta rapid ceea ce se adunase cu truda si chiar silicie in vremea socialista, ca vremea comunista este o himera visata atit de comunisti cit si de cei care ii combat. Exact cum spui: nu au reusit atunci, au facut pact cu esalonul 2 si uitate acuma ce a mai ramas din biata tara.Si asta in conditiile in care mai traiesc cei care s-au chinuit si s-au jertfit sau au fost jertfiti pentru ca sa se adune atit cit se vede.Ca de 20 de ani fura si jefuiesc intruna si inca mai este.
  Tarile „prietene” nu ne-au ajutat pentru ca sa devenim democratie, ne-au ajutat ca sa schimbam legislatia protectiva si sa poata jefui ceea ce vedeau numai peste gard. Cit despre binele facut populatiei, as spune un singur lucru.In 2012 avem peste 20% analfabetism, avem peste 5 milioane care traiesc sub pragul saraciei (si o spun altii nu noi), bogatiile subsolului nu ne mai apartin, poporul este indatorat cu peste 100 de miliarde la cei care ne vor sa fim „democratici”.Avem plecati in ultimii 10 ani peste 12 miide doctori afara, peste 4 milioane de romani nu mai au tara lor si slugaresc la altii.Capacitatile intelectuale sunt „cumparate” pe nimic, tradarea este la ea acasa. Cui spun ei toate acestea? Faptele (care nu au apartenenta politica si religioasa) faptele ne spun ca de fapt REGINA este lacomia celor care pot fura si jefui.In rest sa auzim nuumai de bine.

 2. ILIESCU ESTE O TARFA PROASTA NU O REGINA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ILIESCU ESTE UN JEG PENAL SI O MOACA PE CARE NU AS MAI VREA SA O VAD NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA IMPLOR DATI ORDINA SA NU MAI APARA NICAIERI. SI VA MAI IMPLOR CA NICIODATA PSD SA NICI NU MAI FIE VAZUT DE MINE!!!!!!!!!!!

 3. si asta este un protest impotriva lui ion ratiu si al lui coposu. multimea de oameni ce s-au inscris in PP este protestul impotriva lui ratiu si campeanu. doi dictatori si viermi ai acestei tari!

 4. :(((((((((((((((((((( plang de nervi si neputinta sfasietore :((((((((((((9 chiar nu ne vede nimeni cum tanjim dupa cosma?

 5. minerii din romania abia asteapta un lider precum miron cosma si de aceea in naivitatea noastra vedem mironi cosma si in cacat si pisat precum DD. vai deci nu mai pot de nervi.

 6. amenintata de catre vulpoii si dictatorii taman liberali si taranisti proaspat veniti de prin strainataturi ca sa subjuge tara. nu au reusit atunci. au reusit acum. ce crezi ca a fost in capul acestora cand credeau ca intr-o tara atunci democrata, acum dictatoriala, ii pot interzice lui iliescu sa candideze si pot subjuga poporul roman pe sangele inca nesters al revolutionarilor romani??????
  atunci romanii cu toti trebuia sa-i scoatem pe usa din dos din tara. ce democrati sunt niste caricaturi umane care intr-o tara atunci cu adevarat proaspat democrata isi pot permite interzicerea cu forta a candidaturii unei grupari politice?
  si da, intradevar, atunci minerii au aparat democratia. as vrea ca si acum sa o faca. si nu sunt nicaieri. i-as chema si striga dar nu am pe cine.

 7. …era sa uit …in legatura cu parlamentul …ar trebui sa apelati la minieri din china…acolo poate gasiti 19 milioane…

 8. …pai asta nui greu…ca mineri or mers mai mult da 2mile pin la bucuresti…la primu coment io mam referat la regina muma padurii… ca minerii prin paduri or mars…

 9. @marcel mi-ai dat o idee.
  o sa fac un pardit si statu va trebui sa urmeze intocmai pe isus. cand un cetatean ii va cere sa mearga 1 mila cu el statu sa mearga 2. cand un cetatean va lovi statu peste un obraz statu sa intoarca si celalt. statu va trebui sa fie ca isus. cam greu sa fac eu un astfel de pardid cand nu stiu nici macar cum ar trebui sa fie.
  vreau stat cu 19 milioane de parlamentari.

 10. :)))))))))) eu? de unde ai tras tu concluzia asta? :))))))
  mie m scarba si greata de ce monarhie o avut romania :)))))))) si tu imi spui ca sunt monarhist! VAIIIIIIIIII
  da, pot zice ca as putea fi monarhist daca il pun pe dumnezeu rege al meu :))) alt monarhist nu pot fi si alt rege nu regunosc.

 11. „Minerii din Romania au aparat democratia”…amenintata de catre cine? (daca binevoiti, va rog, a ne dumiri si pe noi, cei care eram pribegi prin cele strainataturi pe vremea „democraticelor” mineriade).

 12. lasati mineriadele. fascistii din romania nu aveau dreptul sa-i interzica candidatura. fascistii romani au facut mineriadele nu iliescu. minerii din romania au aparat democratia.

 13. A-propos de mineriade – episodul acela il consider „the defining moment” pentru perioada iliesciana. D-aia am si pregatit un epitaf pentru venerabilul comunist de vita veche:

  Zace-aici, sub greul lut,
  Iliescu – abatut,
  Ca de-aici nu vor putea
  Nici minerii-a-l mai scapa!

 14. se prea poate ca iliescu sa fie fratele reginei?//ha ha ha o caricatura mai reusita nici ca se putea .

 15. Dupa mineriade, sange si venin, sa urlam cu totii : „Hail To the Q(i)ueen !!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s