5 gânduri despre “E bine să fii prevăzător

 1. Sandu Roman

  Surround sound gives yo the best audio experience!

  „Surround airbag” gives you the best protection from all sides!

 2. NouaOrdineCrestina

  Petrica, oare astfel de „colaci ” nu ar putea fi benefici si sa protejeze pastorii de la amvoanele Diasporei ??!! . Macar in timpul sedintelor generale , si a darilor de seama !

 3. Pastorii de la amvoanele Diasporei (si nu numai ei) nu au nevoie de ….colaci de salvare; au nevoie de……apropiere de Dumnezeu si pocainta. Apoi Salvarea va veni…..fara colaci!

 4. NouaOrdineCrestina

  atunci propun macar acum,la apropiatul Paste, spre conciliere si armonie pastorala in relatia „oi-pastor „, doua tavi de marimi egale, cu colaci (fara pudra de zahar) taiati estetic ,felii egale si in diagonala(nu prea gros !) : una cu mac si alta cu nuca !.

 5. viorel chis

  Da, ar fi bine ca UNII „Pastorii de la amvoanele Diasporei „sa inteleaga in ce au gresit si de la pretentii sa ajunga la o adevarata traire si pastorire peste membrii Bisericilor in care slujesc ,nu numai pentru interesul personal dar si cel descris in Faptele ap.cap20;”28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau. ”
  Este nevoie „de……apropiere de Dumnezeu si pocainta”fiinca acestea formeaza puterea de TREZIRE SPIRITUALA”si din starea de amorteala,adormire ;ajung la starea de viata si putere in fata crizei spirituale implementata de satana cu multa putere si formalism !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s