Zâmbetul de sâmbătă începe acum de vineri…

Săptămâna aceasta, Curtea Supremă a Statelor Unite a audiat timp de trei zile, cazul legii pentru grija medicală (Obama Care). Legea dată în exclusivitate de către democrați și semnată de președinte, a fost adusă în curtea supremă sub acuzația că nu este constituțională prin cerința ca fiecare american să cumpere asigurare medicală. Nu știm ce vor decide cei 9 judecători din curtea supremă. Cert este că în cazul în care legea va rămâne așa cum au formulat-o democrații, America nu va mai fi niciodată ceea ce a fost.

Am găsit caricatura de mai sus care spune și despre actul de sinucidere politică a democraților în cazul în care legea va fi anulată de curtea supremă.

3 gânduri despre „Zâmbetul de sâmbătă începe acum de vineri…

 1. Aproape 50 la suta din Americani primesc ceva ajutor de la guvern…
  Enough said
  We are doomed

 2. Ce-i rau nu piere asa usor.
  Chiar dac-o sa se sinucida putintel cu Obamacare, Partidul Magarilor stie de minune cum sa-si faca adepti si sa-si cistige (sau sa fure voturi). Cita vreme are de partea lui imensa majoritate a massmediei, Hollywood-ul, sindicatele, cita vreme tineretul nostru e educat/indoctrinat/brainwashed in scoli publice controlate de NEA si in universitati cu profesori de teapa lui Ward Churchill… nu prea sint motive pentru “elefanti” ca sa jubileze.
  Trebuie sa ne punem serios pe treaba. Alegerile din toamna vor fi decisive pentru viitorul Americii.
  Si eu unul sint satul pina-n git de communism si socialism!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s