Penticostalii apără un preot ortodox

Pentru vizionare, faceți click pe imagine.

Preotul alergat de enoriași prin biserică a pățit-o iar.
Culmea, acum l-au scăpat penticostalii…

Un grup de penticostali (care sapă groapa altuia), au ajus să-l salveze pe preotul ortodox dintr-o biserică din Craiova, de a fi linșat de propri enoriași. Urmărind reportajul de la ProTV m-am întristat văzând furia credincioșilor din această biserică față de noul preot. Bietul om, este alergat prin biserică, i se întrerup slujbele și se caută alungarea lui din parohie, pentru a-l aduce înapoi pe fostul preot.

Se pare că singurii aliați ai actualului paroh sunt groparii cimitirului care sunt penticostali. Ei sunt acuzați de ortodicși că „fac ce vor în cimitir” (oare ce-o fi făcând pe acolo?) și că iau prea mulți bani pentru „o groapă suprapusă” (Doamne, cum o mai fi și aia?). Este greu să înțelegi dinamica acestui scandal, așa cum de altfel este dificil să înțelegi orice divergență ivită în Casa Domnului.

Morala:

Se spune că unul dintre enoriașii acestei biserici l-ar fi căutat pe fostul preot și l-a întrebat de ce a plecat de la biserica lor. După ce părintele i-a dat explicațiile de rigoare, omul a spus: „Acum înțeleg de ce ați plecat. Dar de ce a plecat Dumnezeu de la noi?”

2 gânduri despre „Penticostalii apără un preot ortodox

  1. Precum intreaga lume fierbe atat politic cat si economic, la fel si Biserica Universala a lui Hristos fierbe ascendent spre colcotul necesar cernerii si dezinfectarii a tot ce este intinat in trupul ei !.Si asta datorita sangelui Martirilor NEAMULUI NOSTRU ,morti pentru Credinta in Isus Hristos de-a lungul secolelor , care striga: „Pana cand ?”. Toti Crestinii ce-si pastreaza cugetul curat si dragostea neprefacuta pentru Mnatuitorul ,simt ,lupta si cauta din rasputeri UNITATEA ceruta de CAPUL SI FONDATORUL EI !.Cei plini de ura si invidie vor cauta mereu dezbinarea ! . Acesti tari la cerbice, nu vor renunta niciodata la dogmele si prejudecatile lor confesionale si in orbirea lor nu vor intelege nicodata Dragostea Frateasca si Indivizibila ce salasueste NUMAI in INIMILE PREDATE LUI HRISTOS ,ce stau si raman increzatoare in umbra CRUCII DEPE GOLGOTA !. Toti cei Drepti in Hristos din Romania se vor alege prin cernere ,apoi se vor uni intr-o Noua Ordine Crestina ,lipsita totalmente de controlul mafiot al Cultelor !. ZORILE REFORMEI AU SOSIT si se profileaza la orizontul luminos si purpuriu al Sperantei Noastre : ISUS HRISTOS MANTUITORUL – RASTAGNIT MEREU DE RAUTATEA NOASTRA NATIONALA , PE CRUCEA FAURITA ZILNIC DIN ORBIRE SI INCAPATANARE DOGMATICA !.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s