Conferința de tineret – Oradea 11, 12 Mai, 2012

Comunitatea Penticostală de Bihor, Departamentul de tineret, organizează o conferință a tinerilor penticostali la Casa de cultură a orașului Oradea, în zilele de 11 și 12 mai. Tema conferinței este: „Trezește-te!”

Pentru mai multe detalii și pentru înscriere puteți vizita pagina conferinței la: http://conferintaoradea.wordpress.com/, sau puteți accesa direct făcând click pe imaginea de mai sus.

5 gânduri despre „Conferința de tineret – Oradea 11, 12 Mai, 2012

 1. Dumnezeu Tatal si DOMNUL ISUS HRISTOS sa va calauzeasca si sa va binecuvinte in puterea mesajului si a trairii!!O mare minune ca trei persoane distinse sa se uneasca in aceiasi lucrare de trezire spirituala!Nu numai tinerii au nevoie de trezire spirituala ci si cei care pretind ca sint slujitori ai DOMNULUI ISUS HRISTOS si sper ca si ceilalti sa inteleaga mesajul si de la subiecte contraversate sa ajunga la o astfel de unitate in lucrarea DOMNULUI ISUS HRISTOS fiinca in Romani gasim scris;”9. Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit.
  10. Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire,
  11. dupa cum zice Scriptura: „Oricine crede in El nu va fi dat de rusine.”
  12. In adevar, nu este nicio deosebire intre iudeu si grec; caci toti au acelasi Domn, care este bogat in indurare pentru toti cei ce-L cheama.
  13. Fiindca „oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit.”
  14. Dar cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?
  15. Si cum vor propovadui, daca nu sunt trimisi? Dupa cum este scris: „Cat de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc Evanghelia!” 16. Dar nu toti au ascultat de Evanghelie. Caci Isaia zice: „Doamne, cine a crezut propovaduirea noastra?” 17. Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos. 18. Dar eu intreb: „N-au auzit ei?” Ba da; caci „glasul lor a rasunat prin tot pamantul, si cuvintele lor au ajuns pana la marginile lumii.”
  19. Dar intreb iarasi: „N-a stiut Israel lucrul acesta?” Ba da; caci Moise, cel dintai, zice: „Va voi intarata la pizma prin ceea ce nu este neam, va voi atata mania printr-un neam fara pricepere.”
  20. Si Isaia merge cu indrazneala pana acolo ca zice: „Am fost gasit de cei ce nu Ma cautau; M-am facut cunoscut celor ce nu intrebau de Mine.”
  21. Pe cand, despre Israel zice: „Toata ziua Mi-am intins mainile spre un norod razvratit si impotrivitor la vorba.” Speram ca azi poporul sa nu fie tot asa de razvratit si nici unii slujitori fatarnici ca cei din poporul Israel fiinca in cartea apocalipsei gasim scris;” Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Celui ce ii este sete ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii.
  7. Cel ce va birui va mosteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, si el va fi fiul Meu.
  8. Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua.”
  Sa va dea DOMNUL ISUS HRISTOS puterea DUHULUI SFINT ca la ucenici si puterea de propovaduire acolo si sa-l aduceti pe fratele Vladimir Pustan si pe la Chicago si alte locuri in care este nevoie de trezire spirituala!!Este nevoie de o adevarata trezire spirituala fiinca ne gasim in puterea noptii cand atipirea este foarte mare!!!

 2. Deo gratias !. Petrica, ma bucur enorm sa-ti vad numele alaturi de acest temerar ,nesovaelnic ,neobosit si neinfricat purtator al Crucii Mantuitorului -Valadimir Pustan !. Pe curand la Oradea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s