Vizită la Biserica Bethel, Linz

Ieri, 17, mai, am vizitat Biserica Bethel din Linz, pastor Johann Cosma. La serviciul de închinare au participat un număr impresionant de frați și surori, în ciuda ploii și a frigului care s-a lăsat pe neașteptate. M-am bucurat să întâlnesc cunoștințe mai vechi din țară și prieteni pe care ni i-am făcut acum doi ani când am vizitat această comunitate deosebită împreună cu soția.
Am găsit o biserică dinamică, cu facilități edilitare de invidiat chiar și pentru o biserică americană.
Gazdele noastre, familia Torok, au fost din nou la înălțime, răsfățându-ne pe mine și pastorul Bogdan, cu dragostea și arta lor culinară.
Voi părăsi Austria și joi voi predica în Gemania. Pe mâine deci…

20120517-151353.jpg

3 gânduri despre „Vizită la Biserica Bethel, Linz

  1. Ne-ar face o mare bucurie. Mulțumim tare mult pentru invitație. Între timp n-ar strica să avem niște rețete din arta Dvs. culinară. Ca să nu uităm de Austria.

  2. Va mai asteptam la noi la o gustare culinara impreuna cu sora Rodica. Cel putin o saptamina de zile data viitoare.
    Fam. Török

  3. Va multumimi pentru frumoasele complimente, si binenteles pentru osteneala si timpul petrecut impreuna(din pacate foarte scurt). Am auzit de la Mama mea ca va placut mult Ciorba care ati consumato la ei acasa. 🙂 Asi fi vrut sa va cunosc personal dar in seara cand am vrut sa vin la parintii mei in drum spre casa dela servici venind a fost blocata autobanda si am fost nevoit sa intorc. 😦 Data viitoare am sa o ia-u pe alt drum si sper sa am onoarea sa va cunosc si personal. Cu multa dragoste frateasca. Török Benjamin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s