Biserica din Trossingen, Germania

Aseară am vizitat o biserică remarcabilă prim mai multe caracteristici. În primul rând are o construcție modernă, o realizare arhitectonică recentă, cu tot ceea ce are nevoie o biserică a zilelor noastre. Apoi, comunitatea care se adună aici este formată atât din nemți câ și din români. Pastorul ei, Christian Krumbacher reușește o performanță unică prin unitatea celor două culturi, folosind o singură limbă în închinare. În Trossingen, oraș la cca 100 de kilometri de Stuttgart se adună la biserica păstorită de Christian peste 200 de credincioși penticostali, adunați de dragostea pentru Christos și probabil și de amabilitatea și dragostea de oameni a inimosului pastor original din România.
Am predicat Evanghelia în limba română și pastorul Krumbacher a interpretat în limba germană. A fost o experiență deosebită pentru mine. Nu pot să spun că unii au fost mai receptivi la mesaj ca alții. N-am mai fost nici germani și nici români – am fost copii ai Domnului, membrii Împărăției Sale.

20120518-172432.jpg

20120518-172605.jpg

13 gânduri despre „Biserica din Trossingen, Germania

  1. cintau frati de la medias la nunti la bine si rau impreuna tineri si batrini ma bucur de cornelius k.b. ca desi a trecut cu iole feciorul lui prin grele situatii el plecand la vesnicii la numai 18 anisori cornelius e original pocait smerit si nu se lasa calcat cum ia zis fratele tiper rivis la ordinare eu fiind pe atunci casier el secretarca slujitorul lui dumnezeu nu e presul de la usa trebuie respewctat la toti venetici dupa 92 va spun atentie cornelius e ales de domnul isus la cirma bisericvi trossingen deci respect vreau sa aud de la toti citi se tin ca sint ceva smerenia e pocainta nu vorbe punt.

  2. Sunt onorata si ma simt binecuvantata sa fiu copil al lui Dumnezeu facand parte din aceeasi biserica pastorita de catre fr. Krumbacher Cristian.

  3. Intrati pe germaniaevanghelica si ve-ti gasi adresele bisericilor din apropierea localitatii dv.

  4. ma bucur ca vam gasit pe net eu sunt Alina si sunt casatorita in germani si taiesc aicea de 7 ani am un baietel de 6 ani si 5 luni. miar placea mult sa merg a o biserica penticostala unde se vorbeste romana eu sunt din nörten hardenberg cel mai mare oras aproape de mine este Kassel Si Hannover

  5. Frate Remus,
    Ar fi bine să vă verificați propria atitudine. Nu cred că am greșit cu nimic dacă nu v-am acceptat comentariul. Știți bine de ce n-am făcut-o.

  6. este trist si prostesc ca pocaitii romani nu-si mai invata copiii limba romana, limba materna.

  7. Nu știu unde locuiți, dar sunt din ce în ce tot mai multe biserici unde se predică și în limba engleză. Vizitați-ne biserica la: agapearizona.com

  8. Este trist ca aici In America nu se poate predica pe limba engleza ca sa inteleaga si copii nostri si sa avem prilejul sa invitam „Americani” la noi la biserica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s