Botez la Centrul Creștin Român din Frankfurt

Duminică, 20 mai, de la ora 4 după masă, am ajuns la Centrul Creștin Român din Frankfurt, după o călătorie contra cronometru printr-un trafic foarte aglomerat. Serviciul de ipoteza începuse deja, așa că a trebuit să ne strecurăm într-o sală supra aglomerată, cum de obicei este la un astfel de eveniment. Imediat după ce am jucat locurile împreună cu frații care m-au însoțit din Stuttgart, corul bărbătești al acestei congrehații a cântat absolut superb trei cântâri. Dirijorul corului, Constantin Neiconi, angajat la Operei din Frankfurt a realizat un lucru absolut excepțional armonizând la perfecție vocile unor tineri bărbați la un nivel care egalează în calitate pe marii ariști. Am fost mândru că aparțin unui popor atât de talentat.
Centrul Creștin Român din Frankfurt este condus de prezbiterul Ștefan Toșa, diacunul Dorin Pop și liderul de tineret Andrei Toșa.
Cinci persoane ìmbrăcate în haine albe au fost botezate și adăugate acestei biserici.
Clădirea bisericii suedeze în care își ține slujbele de închinare Centru Creștin Român, nu are bazin de botez, așa că frații au amejat unul în grădina din spatele bisericii.
Au oficiat botezul prezbiterul Ștefan Toșa și pastorul Virgil Croitor din Stuttgart, care m-a însoțit. A fost o sărbătoare de neuitat pentru frații din loc, praznic încheiat cu o masă de dragoste de la care n-au lipsit sarmalele.
Mulțumesc gazdelor mele, familia Pop, pentru amabilitatea și dragostea cu care s-au îngrijit de mine. Domnul să-i binecuvinteze!

20120521-101405.jpg

20120521-101521.jpg

20120521-101531.jpg

20120521-101548.jpg

Un gând despre „Botez la Centrul Creștin Român din Frankfurt

  1. Se pare ca se comfirma ce a spus unul ca nu va mai intoarceti(gluma) va invidiez ce frumoasa misiune Domnul sa fie cu tine in continuare ,Spor in Lucru Domnului.GB

Lasă un comentariu