Duminică dimineața la Suttgart

Dminică dimineața a participat la ultima ìntâlnire cu frații de la Centrul Creștin Life, înainte de porni spre Frankfurt.
Clădirea bisericii a fost plină la capacitate. În ultima vreme, comunitățle române din Germania sunt locul de emigrare a multor familii din Spania și Italia unde criza economică se resimte mult mai tare. Dificultatea integrării acestor familii se naște din cauza limbii germane, mute mai greu de învăța și a legislației care îngrădește mult accesul la locurile de muncă pentru cei necalificați.
Am fost deosebit de impresionat de închinarea acestei bisericii. Tinerețea ìși spune cuvântul în entuziasmul și pasiunea puse în cântare și rugăciune.
La terminarea unui serviciu de ìnchinarea, rugăciune și predicare a Evangheliei, am stat la masă cu pastorii bisericii, Daniel Ghiț și Virgil Croitor, cu tinerii care rămâneau să fie pregătiți pentru botezul în apă care va avea loc peste câteva săptămâni. Din nou am gustat din bunătățle pregătite de familiile ai căror copii urmau să se boteze.
Dumnezeu să binecuvinteze această minunată comunitate penticostală românească și pe gazdele mele: Gabi și Virgil Croitor cu cei băieți ai lor!

20120521-094234.jpg

20120521-094307.jpg

20120521-094323.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s