7 gânduri despre „Doamne, mai vreau Rusalii!

 1. Ioane !!!citeste Biblia –sarpele de arama? –Ezechia nici nu era nascut pe vremea aceia.( e vorba de oamenii din pustie, muscati de serpi –Moise sa rugat Domnului si Domnul a zis sa faca un sarpe de arama si sa-l atirne de un lemn , iar cel muscat se vindeca uitinduse la el– aceasta prefigureaza jertfa Domnului Isus– afara ies probabil tinerii sau neseriosii – totusi exagerezi- pastorii ar lua cu siguranta masuri ca sa nu se intimple asa ceva …. adevaratii credinciosi, se roaga si pentru unul ca tine.God bless you

 2. Ar fi bine ca si azi de Rusalii sa fie trezire spirituala ca in primul secol.Este nevoie foarte mare de o trezire spirituala si perceperea mesajului din Apocalipsa cap.3;””Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, Inceputul zidirii lui Dumnezeu:
  15. „Stiu faptele tale: ca nu esti nici rece, nici in clocot. O, daca ai fi rece sau in clocot!
  16. Dar, fiindca esti caldicel, nici rece, nici in clocot, am sa te vars din gura Mea.
  17. Pentru ca zici: „Sunt bogat, m-am imbogatit, si nu duc lipsa de nimic”, si nu stii ca esti ticalos, nenorocit, sarac, orb si gol,
  18. te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatat prin foc, ca sa te imbogatesti; si haine albe, ca sa te imbraci cu ele si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale; si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi.
  19. Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, dar, si pocaieste-te!
  20. Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.
  21. Celui ce va birui ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie.”

  22. Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul.”

 3. Vă respect dorința de a nu dialoga pe această temă. Sugestia mea este să citiți mai departe experiențele bisericii primare și veți constata că ceea ce s-a petrecut la Cincizecime s-a repetat de mai multe ori. Apoi este suficient să citiți în același capitol 2 unde apostolul Petru spune: „Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri şi pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.” (Fapte. 2:38-39). Dar, oricum, în cazul unor convingeri, discuția este sterilă…

 4. Citatul care imi este cel mai la indemana in acest moment este Fapte cap 2 si Dvs, stiti tot asa de bine ca aceste fenomene nu s-au mai repetat in acest mod niciodata ci doar unele din ele .Discutia ar fi lunga si ma tem ca si sterila ,de aceea eu ma opresc aici si va doresc binecuvantarea Domnului in lucrarea pe care o faceti in Numele Lui.

 5. Ați putea da un citat biblic în spirijinul acestei afirmației: „un singur Rusalii ila care s-a coborat Duhul Sfant odata pt totdeauna.”? Eu cred, de exemplu, că Rusaliile au început doar la Cincizecime. Experiența s-a repetat și în Noul Testament de câteva ori.

 6. A fost o singura nastere a lui Cristos ,o singura moarte pt pacatele noastre ,o singura inviere si cred deasemenea un singur Rusalii ila care s-a coborat Duhul Sfant odata pt totdeauna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s