Adevărata față a Islamului

Pastorul Dr. Robert Jeffress de la First Baptis Church of Dallas vorbește despre adevărata față a Islamului. El este unul dintre oamenii curajoși de azi care sunt gata să confrunte o religie mincinoasă, bazată pe o carte mincinoasă, scrisă de un profet mincinos. În timp ce mulți lideri creștini contemporani subscriu la „Chrislam”, un sincretism religios periculos promovat de elitele liberale, oameni ca pastorul Jeffress nu se tem să confrunte de la amvoanele lor această religie falsă care penetrează în gândirea societății de azi.

În mod sigur, va trebui să discutăm mult mai mult acest subiect, nu pentru că e la modă, ci pentru că liberalismul creștin subscrie la aceeași teză a corectitudii politice contemporane în care Islamul este portretizat ca religie a păcii. Nu doar atât, dar liberalismul teologic contemporan nu mai vede nici o deosebire în Dumnezeu și Alah, cum nici între Domnul Isus Christos și Mahomed.

Pentru vizionare faceți click pe imagine.

13 gânduri despre „Adevărata față a Islamului

 1. Pete… Nu o scald! Nu am darul vorbirii si imi cer iertare! Insa am darul de face ceva, in nimicnicia mea pentru Hristos! Am gresit cand am zis ce am zis! Dar noi cand spunem ca suntem ca suntem copiii Lui, spunem adevarul? Daca tu esti asa exigent cu mine… care stiu mai multe decat tine… darami-te cu musulmanul, cum vei fi? Dragoste si atat! De asta au ei nevoie, musulmanii robiti de ucidere in numele profetului lor mincinos. Pete, esti atat de agresiv… tu pe cine slujesti? Unde este blandetea ta?

 2. Daniele cam o scalzi ,nu prea inteleg de la tine ,in primul comentariu ai inceput rau si ai terminat bine, acum e invers ,la Dumnezeu nu este prezumtie , ori te intorci ori nu .Nu ii condamnam la pierzare dar nici nu-i putem baga in rai depinde numai de ei personal ,tu crezi ca cineva e devina ca ei decapiteaza crestinii numai pentru ca detin o biblie?,iarasi , nu sint pot sa devina ,ce e asa greu sa intelegi?

 3. OK: nu m-am exprimat corect – si ei sunt creatia Domnului, sau creaturile Domnului.
  Si stiu foarte bine ce vorbesc: am reusit sa stabilesc o punte cu o familie musulmana… cu ajutorul acestui blog al meu:
  iisussimohamed.blogspot.com
  Cu duh de blandete si rabdare si dragoste mai ales, ei trebuie sa inteleaga ca Mohamed a fost un prooroc mincinos! Va recomand cartea lui Mark Gabriel.
  Sunt copii ai Domnului ptr ca Domnul nu tine cont de vremile de nestiinta, sau au inca sansa de a se numi copii ai Domnului atata timp cat exista prezumtia ca si ptr ei ca nu au auzit Adevarul si daca l-ar auzi, unii s-ar intoarce la Hristos: potentiali copii asadar? e mai bine? Pete… Mos Ion Roata… Hai sa fim mai buni si mai sinceri.

 4. Sarmane Daniel, toti cei ce compun lumea musulmana sunt rataciti si pierduti , urmasii Profetului Mincinos ce a venit dupa Isus sa produca confuzie si dezbinare,sa prolifereze ura si razbunare iar musulmanii sunt Fii ai Intunericului, patronat de Duhul lui Satan,(majuscule folosite in acest caz pentru nume proprii,dar fara respect) ce se pretinde Dumnezeu Creatorul .El este numit de slujitorii lui : Allah !.Daca esti umbrit ,uns si condus de Duhul Adevarului si apelezi si ceri intelepciune , vei intelege si vei vedea clar si limpede !

 5. Daniel nu sint copii ai lui Dumnezeu pina cind nu se intorc la El, Domnul Isus le-a zis fariseilor „voi aveti de tata pe deavolul” .Despre a doua parte a mesajului sint de acord cu tine

 6. Si musulmanii sunt copii ai Lui Dumnezeu, chiar daca ei nu o stiu. Si trebuie ajutati, cu rabdare si dragoste, sa afle Adevarul, pe Iisus Hristos.

 7. . . . iar aici in State ,chiar sub privirile noastre ,vedem cum Scripturile sunt rastalmacite. Iar interpretarea lor urfmareste divizare rasiala si intriga la crancena si neinduplecata razbunare si violenta !. Chicago sta pe un butoi de pulbere cu un fitil foarte scurt ,ce asteapta doar o mica sacnteie ! http://www.youtube.com/watch?v=qKsqnnzY5g0&feature=related

 8. De asemenea oameni se foloseste Dumnezeu…care denunta cu fermitate compromisul!

 9. Dar cu postarea lui Petrica Lascau sa nu ne mandrim ??!!. Personal, consider ca acesta este inceputul durerilor si calea ingusta spre marginalizare,persecutie ,surghiun si martiraj al crestinilor autentici in States !.Priviti si ascultati :http://www.youtube.com/watch?v=fi-cRFflgco

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s