Creștinii loviți cu pietre de musulmanii din Dearborn, Michigan

Sub privirile îngăduitoare ale poliției, un grup de creștini sunt împroșcați cu pietre, sticle de apă, ouă și diferite obiecte de o musulmanii din Dearborn, Michigan. Priviți acest video și îngroziți-vă! Răscoala nu are loc în Cairo sau Siria, ci pe străzile americane.

Ne cerem iertare pentru limbajul mizerabil al tinerilor musulmani, exponenți ai „religiei păcii”. Nu avem cum să edităm un astfel de video. Citiți și articolul apărut în WND Faith.

9 gânduri despre „Creștinii loviți cu pietre de musulmanii din Dearborn, Michigan

 1. Tocmai am urmarit un video unde crestinismul pierde teren in fata islamului. Este de necrezut.Dar este adevarat.Acuma imaginati-va ce va fi in ziua in care, conform Apocalipsa 13 3 b si 4, pamantul intreg se va inchina deavolului, pamantul intreg se va inchina fiarei, ce viata crezi ca va mai putea avea vreun eventual crestin ramas de la rapire, sau vreun om care nu va fi de partea lor?.
  Se pare acuma ca Evanghelia trebuie sa ajunga si in America, cel putin in zona unde s-au facut aceste filmari.Asa va arata intreg pamantul in curand, cat de curand, mai este doar un singur loc unde acesti voluntarii ai satanei, nu vor ajunge, Imparatia cerurilor.Se pare ca inainte de plecarea noastra de pe acest pamant, vom simti ce inseamna gustul expulzari, gustul amarului, ura celor care ne urasc. Dumnezeu Sa ne trezeasca inimile si sa ne deschida ochii, ca sa intelegem voia Lui.Dumnezeu Sa aibe mila de fiecare copil al Lui in parte, oriunde s-ar afla.

 2. ˝ Oameni˝ cu pedigree de măgar sălbatic; asta e valabil și în secolul 21. Rick Warren și-a tăiat singur creanga de sub picioare, și rezultatele le va vedea în timp, la fel și ceilalți co-semnatari, americani sau români. Pactul cu Antichristul are un preț; aici nu funcționează proverbul: ˝Te faci frate cu dracu până treci puntea.˝ Problema e că astfel de pastori ca R.W. trag după ei în ˝marea aventură˝ mii de oameni, asa ziși creștini; mulți dintre ei habar n-au că au apucat-o pe drumul ˝boului spre măcelărie˝ Cărtile lui: ˝Viața (Biserica) condusă de scopuri˝ se află la mare cinste in biblioteca multor lucrători evanghelici din România. Influența lui se va simți în curând și pe plaiurile mioritice, că doar îi ˝om cu carte˝. Bine de cei treji, ei văd pericolul care se apropie; zgomotele copitelor hoardelor lui Mohamed sunt aici.

 3. Asa se intampla cand civilizatia da dreptul de manifestare oamenilor necivilizati. Acestora din urma nu are trebui sa li se dea prea multe drepturi si prea multa libertate pentru ca inca nu au Ajuns la nivelul acela in care sa se manifeste civilizat. De ce nu se aude asa ceva in Germania? Pt ca Germanii ii tin sub control.

 4. Ar fii fost un gest frumos ,dar ei vroiau sa apere cauza palestinienilor in detrimentul evreilor ,asa cum a zis fr Ionescu e nevoie de mai multa educatie in privinta problemei islamice ,caci tare toleranti au mai ajuns crestinii cu islamul ,nu tare de mult a fost un clip pe situl lui Savage cum a fost decapitat un crestin din Sudan, ,aia da religie a pacii

 5. Da…
  Islamul, religia pașnică a coexistenței!
  Dacă așa ceva este posibil în America, țara care i-a primit pe acești criminali și dacă ăștia sunt… dizidenții politici care și-au găsit refugiul între noi, să ne închipuim ce este în realitate islamul…

 6. Pentru ce adunau profesorii de la ITP semnături? Voiau să meargă misionari între palestinieni? Aceasta a fi o modalitate să se vindece. Una sigură.

 7. Nu e de mirare ce fac acesti redusi mintal nu de mult profesori de ITP stringeau semnaturi in favoarea palestinenilor.In noiembrie e timpul sa votam musulmanul #1 out de la white house.

 8. Un dejavu palestinian !. La acesti mici demonizati inca nu le-a venit ideia sa-si construiasca prastii !!!. Cum spuneam mai jos, cu anticipare si din presiunea ce o simt si o vad in Chicago intre musulmani si crestini,in curand va incepe nationwide o razmerita a urii (vendeta) imposibil de controlat si oprit !. Sa ne rugam pentru Pacea Jerusalemului !. Multi nu vor mai apuca”profetia” din 21 decembrie ! .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s