Chrislamul – Religia emergentă a viitorului?

Chrislam-ul – religia viitorului? Religia antichristului? Suntem așa de aproape de astfel de zile?

Documentul de la Yale semnat de foarte mulți pastori evanghelici, și nu numai, promovează unitatea dintre Creștinism și Islam. Unul dintre cei mai activi proponenți ai noii religii este pastorul Rick Warren. Vă îndemnăm să citiți postarea pastorului Cristian Ionescu: „Adevărul despre Chrislam, Rich Warren și ecumenismul demonic”.

6 gânduri despre „Chrislamul – Religia emergentă a viitorului?

 1. Scuze pentru unele greseli de scriere , dar am scris in graba pe telefonul mobil , de la servici …intr-o pauza .

 2. Principiul de actiune suprem al N.W.O si Liberalismului Universal (care include o gama vasta de organizatii in special cu caracter politico-religios , dar nu numai , de nivel elitist , dar nu numai , dar care TOATE au un numitor comun prin sustinerea si promovarea doctrinelor de tip mistic / esoteric si politic globalist de genul colosului ocult NEW AGE / Noua Era ) nu este „Divide et Impera” ! Acest principiu e doar aplicat la suprafata problemei si deloc generalizat , e doar un ingredient , sau eventual catalizator pentru ceva mult mai luciferic . ECUMENISMUL RELIGIOS RADICAL (E.R.R) e telul lor suprem (asa cum ne arata si Apocalipsa cap.13) . Pentru realizarea E.E.R (unirea tuturor doctrinelor marilor religii ale planetei) e necesara ajungerea la un CONSENS DOCTRINAR prin realizarea unei UNITATI in doctrine (invataturi) si actiuni /initiative/fapte comune . DACA VEI STUDIA APOLOGETICA CRESTINA EVANGHELICA REALA VEI REALIZA CA EXACT ASTA SE INTAMPLA !

  Ei au nevoie de UNITATE MONDIALA (globalizare politico-religioasa-financiara) ca sa realizeze CONSENSUL DOCTRINAR necesar pentru formarea religiei mondiale care-l va venera pe Anticrist in viitor , asa cum Scriptura / Biblia ne arata . Ei vor refacereaea unitatii mondiale babiloniene din Gen. cap. 11 ( vechiul „turn babel” ) . Dar nu e vorba de UNITATEA TRUPULUI LUI CRISTOS (biserica) realizata in DUH (D.S ) si ADEVAR ! Unitatea in trupulului Domnului ( biserica) NU SE POATE REALIZA daca temelia ei nu este ADEVARUL (invataturile Scripturii / Bibliei ) . MULTI LIDERI EVANGHELICI AU CAZUT IN ACEASTA CAPCANA A ECUMENISMULUI … din diferite motive . Noi crestinii evanghelici nu ne putem unii , spre exemplu , cu Catolicii (care practica si cred multiple doctrine nebiblice provenite din Religia Misterelor Babiloniene ). Catolicii au nevoie sa le propavaduim EVANGHELIA , sa creada mai apoi in ea si in Domnul ei , sa renunte la ereziile lor si sa se pocaiasca ! Dragostea fara adevar e o MINCIUNA , dar si adevarul fara dragoste e un CRIMINAL ! Cu atat mai mult noi trebuie sa avem o atitudine de EVANGHELIZARE fata de musulmani, budisti , hindusi , si ceilalti pagani . NU SA NE UNIM IN CREDINTA SI DOCTRINA , SAU ACTIUNI DE NATURA SPIRITUALA CU EI ! Catolicismul si Neo-Evanghelismul liberal ( de tipul celui promovat de Rick Warren , Bill Hybels , si multi altii de genul lor , sau de multi mega-lideri ai miscarii Carismatice , sau mai ales de liderii Bisericii Emeregente ) functioneaza ca motoare ale ECUMENISMULUI !

  Principiul lor este vechiul principiu mistic al alchimistilor care se poate aplica , spun ei , si lumii fizice dar si lumii spirituale , ideilor , conceptelor , credintelor : „SOLVE ET COAGULA” ( „Dizolva si Coaguleaza” ) . Adica incercand sa rezum pe scurt : pentru ca Crestinismul Biblic ( care e o paradigma veche , nepotrivit sincretismului / fuziunii doctrinare necesare N.W.O , spun ei ) sa fie eradicat , trebuie ca DOCTRINELE LUI FUNDAMENTALE sa fie DIZOLVATE / DILUATE treptat pentru ca mai apoi sa fie RECOAGULATE /RECONSTRUITE altele noi , compatibile cu Noua „Evanghelie” emergenta , cu „Noua Spiritualitate” , care va constituii NOUA PARADIGMA . Adica acea „schimbare de paradigma” a umanitatii universale cu care ne tot pomenesc doctrinele New Age-ului ! Acest procedeu se realizeaza prin unirea repetata a unei invataturi / idei care constitue TEZA cu o alta , sau alte , invataturi / idei , opuse total primelor , care constitue ANTI-TEZA ( Teza + Antiteza = Sinteza ) , rezultand o fuziune doctrinara a doua concepte diferite intre ele , numita SIN-TEZA . Acesta este pe scurt principiul DIALECTICII HEGELIENE ( dupa numele filozoful german Hegel , un anti-crestin biblic practicant de Kabala ) . Aceasta fuziune a Tezei cu Antiteza intr-o Sinteza , a fost practicat prima data in Gen cap. 3 de catre sarpe / Satana iar apoi transferat tuguror inchinatorilor lui .

  CRISLAMISMUL ESTE O FUZIUNE DOCTRINARA (ANARMOLA) , UN SINCRETISM RELIGIOS , INTRE DOUA RELIGII COMPLET DIFERITE ! Numai cine nu cunoaste temeinic doctrinele de baza ale Bibliei si Coranului , sau cine e rau intentionat , poate sa spuna ca Biblia (Crestinismul Biblic) si Coranul (Islamul) sunt asemanatoare in doctrine . Dar fuziunea in stilul dialecticii hegeliene , Teza (Crestinism) + Antiteza (Islam ) va genera Sinteza ( Crislam) . Dar aceasta este doar o aplicatie a acestui principiu ! Alta este urmatoare : Teza ( Crestinism ) + Antiteza (Hinduism-Budism-Gnosticism , etc. ) = Sinteza ( New Age /Noua Era ).

  Nu degeaba intreaga Scriptura (V.T si mai ales pentru noi neamurile N.T) pune un accent deosebit pe pastrarea PURITATII DOCTRINARE ( a invataturilor ei fundamentale) .

  MARANATA !

 3. Religia ce formeaza noi denumiri de grupuri este infintata de persoanele umane care pe principiu religios doresc sa-si constuiasca imperiul ca in puterea politica si cu acelas scop.Cei care ajung de imbratiseaza doctrina lor defapt devin robii lor si in puterea legamintului care-l fac si respectarea cerintei doctrinale nu fac altceva decat sa ajunga sa abzica la libertatea de a gandi si puterea de a intelege invatatura DOMNULUI ISUS care de fapt expune principiul
  si puterea planului divin .Deci sa intelegem ca in viata omul are libertatea de a alege ,insa nu trebuie sa uite ca ;”… caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
  15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.”(2 Corinteni cap.11;)
  Asadar trebuie sa fim atenti ce roade detin aceste religii si in ce scop sint formate.Fiinca DOMNUL ISUS prin cuvintele srise in Evanghelia lui Matei cap.24 spune;”24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. „Deci aceste lucruri trebuie sa seintimple si ferice de cei care le cunosc si pot sa se fereasca de ele si sa imbratiseze adevarata religie descrisa pe paginile SFINTELOR SCRIPTURI;26. Daca crede cineva ca este religios, si nu-si infraneaza limba, ci isi insala inima, religia unui astfel de om este zadarnica.
  27. Religia curata si neintinata, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor si sa ne pazim neintinati de lume. ”
  Deci sa nu ne autoamagim si fata de religia adevarata sa ne ferim,ajungand robi ai altora pentru bunastarea ,luxul si confortul care doresc sa-l obtina din partea noastra de jertfire!!!!

 4. http://www.youtube.com/watch?v=FM8JqCHxoYw (apoi nu trebue sa neglijam existenta unui liant subteran de ofensiva, de solidaritate si slugarnicie pentru Mamona, suportat de acesti „ingeri de lumina”si uriasa lor putere de influenta sprijinita pe forta financiara: TD Jakes,Joel Osteen, Bill Hybels, John Piper, Benny Hinn , ce in final se vor asocia ca drept fondatori si suporteri ai acestei Ultime Trepte a Ratacirii Universale de la Adevar -CRI(SLAMUL)!

 5. Crislamul este o galeata demonica, plina cu scursorile urii, rasturnata strategic si golita pe paginile Sfintelor Scripturi !. Anticrist Isi contureaza fatish activitatile de agenda .Aici se vede clar si desconspirativ mana lunga a Noii Ordini Mondiale si a Liberalismului Universal ,ce actioneaza cu o Uriasa Forta de Centru ,incepand cu Lumea Araba si America ,sa elimine treptat si strategic Duhul Adevarului , singurul liant ce uneste indisolubil Crestinismul Mondial !. Devide et impera !.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s