4 gânduri despre „Suflet arestat – Manifest pentru România

 1. Domnule Radu Oprea,Ce am spus si ce a-ti inteles dv.,mai mult sau mai putin intentionat.Am spus ca ,domnul pastor foloseste ca sursa de inspiratie si o si distribuie altora ,pseudoziarul zonatecuci. Am spus ca eu sunt din Tecuci si stiu cu ce se ocupa acest pseudoziar. in campania electorala l-a denigrat pe candidatul USL la primaria Tecuci,publicand articole mincinoase si poze trucate. Pe pastorul Paul Dan l-a denigrat si deasemenea a publicat o fotografie trucata.Am inteles ca autorul acestor fotografii si articole nu ii plac conservatorii,dar asta nu inseamna sa ii murdaresti cu noroi ,in lipsa de argumente.Mie personal mi-a schimbat continutul unui comentariu ,mai bine nu il publica .Am cerut explicatii si scuze ,ca nu asa se face ziaristica si drept raspuns mi-a banat adresa de e-mail .Si acum dv schimbati sensul discutiei dandu-va drept ,sau il aparati pe domnul pastor, categorisindu-l drept Ilie ,Ioan Botezatorul . Stiu ca evanghelicii stiu sa rastalmaceasca Scriptura ,dar fiti mai atent cu ce vrea omul sa spuna.

 2. „Josnic a-ti ajuns,domnule…”
  Nu e ceva nou.S-a mai spus asa ceva in istorie,si unora mai deosebiti.Prorocul Ilie spusese
  imparatului Ahab ca nu este bine ce face,si Dumnezeu nu va binecuvanta poporul cu bunastare…si s-a gasit o Isabela,intocmai ca unii din zilele noastre sa spuna „ce josnic om
  e Ilie” si cauta sa-l omoare.(1 Imp.). Ioan Botezatorul a spus si el imparatului Irod „Nu-ti
  este ingaduit” sa-ti falsifici „diploma” de casatorie,traind cu Irodiada,pentru ca Dumnezeu
  nu va binecuvanta tara.Si s-a gasit tocmai Irodiada sa spuna”ce josnic om” este Ioan,si l-a
  omorat.(in zilele noasre:”redus la tacere”).Asta e…traim intr-o lume in care recunoasterea
  adevarului de multe ori implica un pret.Slava Domnului ca avem inca oameni care mai
  sunt dispusi sa plateasca acest pret !

 3. Daca a-ti ajuns sa publicati materiale de la zonatecuci,respectiv Aida Zaharia,e clar .Eu sunt din Tecuci si am vazut modul josnic cum s-a comportat in campania electorala mai 2012,fata de candidatul USL.Eu am scris un comentariu la acel pseudoziar si mi l-a scimbat in sens contrar opiniei mele .Cand le-am cerut socoteala ,m-au banat si nici e-mail-uri nu le pot trimete ,nici acum.Josnic a-ti ajuns ,domnule pastor.

 4. Trist –– dupa 22 de ani de DEMOCRATIE o tara condusa de uzurpatori devenita gloaba de slaba, sleita secatuita si infrinta . Vina o are si poporul care a muscat din pomana celor de sus alesi ,care au dat ce a mai ramas din oala aproape goala caci smintina au luat-o cei din fruntea tari. Acum cind sacul sa terminat cind nu mai e nimic de furat ciini i-si arata colti gata de atac. Romani treziti-va , la munca fiecare nu la intins mina ,iar ciinilor, aplicatile toiagul si nuiaua .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s