4 gânduri despre “Suflet arestat – Manifest pentru România

 1. mike

  Trist –– dupa 22 de ani de DEMOCRATIE o tara condusa de uzurpatori devenita gloaba de slaba, sleita secatuita si infrinta . Vina o are si poporul care a muscat din pomana celor de sus alesi ,care au dat ce a mai ramas din oala aproape goala caci smintina au luat-o cei din fruntea tari. Acum cind sacul sa terminat cind nu mai e nimic de furat ciini i-si arata colti gata de atac. Romani treziti-va , la munca fiecare nu la intins mina ,iar ciinilor, aplicatile toiagul si nuiaua .

 2. Lucian

  Daca a-ti ajuns sa publicati materiale de la zonatecuci,respectiv Aida Zaharia,e clar .Eu sunt din Tecuci si am vazut modul josnic cum s-a comportat in campania electorala mai 2012,fata de candidatul USL.Eu am scris un comentariu la acel pseudoziar si mi l-a scimbat in sens contrar opiniei mele .Cand le-am cerut socoteala ,m-au banat si nici e-mail-uri nu le pot trimete ,nici acum.Josnic a-ti ajuns ,domnule pastor.

 3. Radu Oprea

  „Josnic a-ti ajuns,domnule…”
  Nu e ceva nou.S-a mai spus asa ceva in istorie,si unora mai deosebiti.Prorocul Ilie spusese
  imparatului Ahab ca nu este bine ce face,si Dumnezeu nu va binecuvanta poporul cu bunastare…si s-a gasit o Isabela,intocmai ca unii din zilele noastre sa spuna „ce josnic om
  e Ilie” si cauta sa-l omoare.(1 Imp.). Ioan Botezatorul a spus si el imparatului Irod „Nu-ti
  este ingaduit” sa-ti falsifici „diploma” de casatorie,traind cu Irodiada,pentru ca Dumnezeu
  nu va binecuvanta tara.Si s-a gasit tocmai Irodiada sa spuna”ce josnic om” este Ioan,si l-a
  omorat.(in zilele noasre:”redus la tacere”).Asta e…traim intr-o lume in care recunoasterea
  adevarului de multe ori implica un pret.Slava Domnului ca avem inca oameni care mai
  sunt dispusi sa plateasca acest pret !

 4. Lucian

  Domnule Radu Oprea,Ce am spus si ce a-ti inteles dv.,mai mult sau mai putin intentionat.Am spus ca ,domnul pastor foloseste ca sursa de inspiratie si o si distribuie altora ,pseudoziarul zonatecuci. Am spus ca eu sunt din Tecuci si stiu cu ce se ocupa acest pseudoziar. in campania electorala l-a denigrat pe candidatul USL la primaria Tecuci,publicand articole mincinoase si poze trucate. Pe pastorul Paul Dan l-a denigrat si deasemenea a publicat o fotografie trucata.Am inteles ca autorul acestor fotografii si articole nu ii plac conservatorii,dar asta nu inseamna sa ii murdaresti cu noroi ,in lipsa de argumente.Mie personal mi-a schimbat continutul unui comentariu ,mai bine nu il publica .Am cerut explicatii si scuze ,ca nu asa se face ziaristica si drept raspuns mi-a banat adresa de e-mail .Si acum dv schimbati sensul discutiei dandu-va drept ,sau il aparati pe domnul pastor, categorisindu-l drept Ilie ,Ioan Botezatorul . Stiu ca evanghelicii stiu sa rastalmaceasca Scriptura ,dar fiti mai atent cu ce vrea omul sa spuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s