4 gânduri despre „Strigăt pentru România – de Aida Zaharia

 1. Nu s-au taiat pensiile, e minciuna, doar pensiile nesimtite;
  s-a aplicat CAS, ceea ce insemna o suma mica, care se aplica acum numai de la 750roni in sus, platesc 14 lei, la 1020…deci nesemnificativa.
  Salariile bugetarilor e drept ca au fost scazute pt o perioada, asa cum s-a anuntat:
  motivul Nu Erau Bani la buget,
  iar cei care voiau sa -si faca campanie sustineau un neadevar, ca sunt bani;
  Basecu a afirmat ca deocamdata 2009..nu sunt bani.
  Uita ti va la Crin Antonescu care a dat fuga cu avionul la Timisoara sa strige, contrar legii
  in campanie, unde el nu are voie sa participe ca si presedinte interimar.

 2. Sint tare curios cum o va duce tara, daca Basescu va cadea??? Eu nu cred ca Basescu e singurul vinovat–– se spunea de catre vorbitoare –cimpuri nelucrate – oare cine ii opreste pe romani sa le lucreze?? nu se merita, i-mi spuneau satenii stind la taifas in ulite in zile de lucru –ne da statul, bani la mamele cu copii,pensii nerusinate, de revolutionar, bolnavi inchipuiti samd.Oare de unde bani??? industria =zero, agricultura sub zero, deci bani la buget aproape zero. Era necesre masuri de austeritate ??? desigur ,dar jugul trebuia pus la fiecare individ nu numai celor fara scaune si posturi.Marea problema e ca Romania sa departat de Dumnezeu – crestini necrestini, pocaiti nepocaiti, artisti, mascarici fara rusine de oameni si frica de DUMNEZEU. Sa ne mai miram?? Eu unul nu sint surprins.

 3. Strigatul pentru Romania este mare si azi a ajuns neascultat de catre cei ce au ajuns sa faca rasturnare de guvern si de presedinte!!Va ramine un act istoric mai ciudat si mai greu decat cel creat in 1989.Pentru unii este greu de inteles si de perceput.Istoria prin astfel de evenimente se repeta si cei care au cunostinta despre istoria scrisa cu privire la anii 1879 la anii 1948ajung de percep astfel de schimbari si de manipulari care apar pe scena politica si sociala in intreaga lume.
  Lucrurile nu ajung bine de loc si in astfel de rocade apar si alte efecte pe care poporul o sa le ia in puterea consecintei ,cum mereu de fapt s-a intimplat.Jocurile politice mereu sint in control si expuse prin puteri greu de perceput de multime.Si azi putine persoane ajung sa se lupte pentru adevar ,dreptate si suportul poporului ,fiinca clasa mafiota detine cei mai puternici stalipi de informare ,de suport financiar si putere de reclama.Dar noi ca persoane crestine nu trebuie sa ajungem sa ne pierdem credinta si sa ne lasam usor manipulati de jocul politic si nici de cei care prin putere de plagiat doresc sa ne induca in eroare si sa le facem jocul lor politic .

 4. Frate P Lascau,
  Tot timpul traim momente istorice,deosebit de importante,dar ce se desfasoara in prezent sub ochii nostrii SANT CU ADEVARAT EPISOADE APOCALIPTICE CE VOR AJUNGE IN TOP IN SCURT TIMP.
  Referitor la ce se petrece in Romania,in prezent,doresc sa postez urmatoarele marturisiri-reale- postate si pe facebook/sinteza zilei,dar si pe blogul fr.Ionescu,in vederea aprecierii-atat cat ma luminat Dumnezeu in aceasta situatie-si pentru a nu cadea in ispita DE-O PARTE SAU ALTA- iar deavolul sa aiba cat de cat castig in ce ne priveste pe noi-fiind copiii lui Dumnezeu care trebuie sa ne incurajam unii pe altii in vederea prevenirii pierderii credintei si a caderii. Iata mesajul meu prin Copy-Paste(n-are nimic comun cu PM-Copy-Paste) ce il iau de pe blogul fr.Ionescu.
  Deoarece fr.Ionescu a””aruncat bolovanul politic”si pe acest blog,afirmand ca”..mă văd silit să denunț politica mârșavă de a sustrage actualul referendum voinței întregului popor român și dacă nu se schimbă această abordare electorală voi considera actualul guvern în flagrant delict față de legile și prevederile constituționale dar și de bun simț..”ma vad silit sa vin cu urmatoarea marturisire-reala-iar concluziile NEPRIPITE sa le traga fiecare pentru el-trecandu-le prin filtrul Cuvantului lui Dumnezeu.
  Aceasta marturisire am facut-o” si in spatiul virtual pe facebook/sinteza zilei,dupa cum urmeaza-postarea facandu-se COPY-PASTE(neavand nici-o legatura cu Prim-ministru catalogat Copy-Paste..!!)
  “”D-le Mihai Gadea,citind commenturile la aceasta intrebare pusa de dvs.am ramas foarte dezamagit despre o afirmatie a comentatoarei Ionescu Ioana =Acum, nu pot spune decat ca ne meritam soarta, ca nu meritam conducatori buni, ca nici Dumnezeu nu ne poate scoate din propriiul nostru primitivism mental!… Pacat
  Asi dori sa impartasesc cateva ganduri,prin care sa =regenerez credinta si speranta=doamnei Ionescu Ioana,in sensel ca INTOTDEAUNA si-n ORICE SITUATIE, ULTIMUL CUVANT IL ARE DUMNEZEU. La 2.Cronici 7-13,14 Dumnezeu insusi se angajaza si spune= Cand voi inchide cerul si nu va fi ploaie,cand voi porunci lacustelor sa manance tara,cand voi trimite ciuma in poporul Meu,DACA poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va RUGA SI VA CAUTA FATA MEA si se VA ABATE de la caile lui rele-IL VOI ASCULTA DIN CERURI,II VOI IERTA PACATUL SI-I VOI TAMADUI TARA.”
  In continuare doresc sa fac cunoscut,pe aceasta cale,urmatoarele situatii concrete,legate de personajul principal din aceasta situatie-Dl.Traian Basescu-Presedinte(suspend​at).
  Eram in USA si l-am votat in primul mandat,trimitandu-i un e-mail de felicitare,unde am propus si o persoana pentru functia de Ministru al Muncii-persoana cu care am fost coleg de serviciu mai multi ani,cunoscandu-l ca un om integru,modest ,avand multe calitati reale-in opinia mea- pentru aceasta functie.Asa sa si intamplat.De-a lungul timpului,am mai intervenit cu unele recomandari,in atentia d-lui presedinte,pentru a avea grije de persoanele sarace,napastuite etc.inclusiv sa faca un=stepback=cand se impune datorita -sariturii calului-avand in vedere comportarile duse la etreme,pe timpul mandatului.
  In anul 2007,dupa suspendare,am avut urmatoare viziune-in timpiul noptii-si anume;
  A aparut un barbat mai in varsta,care mi-a zis urmatoarele=Haide sa-ti arat un eveniment de viitor=M-am deplasat un pic.am vazut o casa cu un pridvor si-n curtea casei am vazut pe dl.Traian Basescu IMBRATISINDU-SE cu Nicolae Ceausecu?? A doua zi am fost foarte marcat de aceasta viziune,nestiind cum s–o interpretez si am sunat la telefon,persoana pe care o cunosteam(fiind in anturajul d-lui presedinte)
  impartasindu-i viziunea avut,impreuna cu temerile mele.
  Sigur,ca dansul ma linistit,ca TOTUL ESTE BINE.
  Aceasta viziune am impartasit-o multor frati din Portland,asteptand derularea evenimentelor si intelegerea semnificatiei ei.

  In anul 2009,cu ocazia alegerilor prezidentiale,Dl deputat Mircea Lubanovici,in biserica din Portland a anuntat-rugaciune pentru Romania si presedintele Traian Basescu.In acel moment Dumnezeu a interveni cu urmatorul mesaj,adresat lui M.Lubanovici;”” Esti prins intro puternica plasa,cauta de A IESI din aceasta plasa,deoarece ESTE UN PLAN DRACESC si VA FI O CADERE.Daca nu vei intelege,te vei tangui atat tu cat si familia ta.””
  Dupa taierea salariilor si a pensiilor am vorbit cu dl.deputat M.Lubanovici si l-am intrebat daca a votat liber, a raspuns ca DA dupa care l-am intrebat ; find crestin,cunoscand biblia si ce zice Dumnezeu cu privire la GRIJA FATA DE SARACI- cum crede el ca a facut voia Lui Dumnezeu votand pentru taierea pensiilor(inclusiv a parintilor sai)atingandu-se de drepturile oamenilor saraci ,la care mi-a zis ca DIN DOUA RELE A ALES PE CEL MAI PUTIN RAU.Tot odata i-am aratat si albumul cu LISTA RUSINII(fiind mai multi parlamentari crestini) intocmit de PSD si postat pe Internet,in ce priveste votul dat contrar vointei electoratului,ce i-au trimis in parlament.
  Anul acesta,revenind in tara la inceputul anului,am vazut pe viu situatia reala din tara,gemetele poporului sub greutatea impozitelor si taxelor,nivelul de trai extrem de jos al romanilor,strigatele in piete-pe un ger cumplit-catre Dumnezeu ridicate de cei napastuiti si din nou,intr-o noapte o noua viziune””
  “” cu dl.Boc care era intors cu spatele catre popor.Deasemenea dl.Traian Basescu era alaturea si nu facea nici-un gest””
  .In luna februarie,m-am intilnit cu persoana cunoscuta mie si iam spus; Iti amintesti viziunea de acum catva ani? Dl Traian Basescu va pleca cat de curand,.Dansul mi-a zis ca va PLECA PESTE 2 ANI CAND I SE VA TERMINA MANDATUL.
  Evenimentele ce sau petrecut in ultimele 3 luni cu atata repeziciune,punand in uimire intreaga Europa si nu numai,inclusiv formatiunea USL, NE ARATA CLAR CA NIMIC NU ESTE LA VOIA INTAMPLARII SI CA DUMNEZEU LUCREAZA EXACT,conform COMPORTARII SI FAPTELOR CELOR CE AU JURAT PE BIBLIE,INVOCANDU-L PE DUMNEZU,CAND AU ROSTIT CUVINTELE FINALE=ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU= In biblie este scris ca; Nu va inselati,,DUMNEZEU NU SE LASA SA FIE BATJOCORIT.. Ce seamana omul aceea va si secera…(Gal.6;7)iar la Obadia 1;15 este scris,,..CUM AI FACUT ASA TI SE VA FACE;FAPTELE TALE SE VOR INTOARCE ASUPRA CAPULUI TAU.
  .Am descris aceste fapte REALE prin care arat ca; Mai exista solutie la Dumnezeu-care are ultimul cuvant..ca NU NE PUTEM JUCA CU DUMNEZEU,negociind cu El dupa placul nostru si CA UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU etapa in care sa intrat-SA NU SE MAI CHELTUIASCA SUME EXORBITATNE PENTRU RASPANDIREA RAULUI,INTOLERANTEI,DIVIZA​REA ROMANILOR etc CI PENTRU UNITATE,ARMONIE,INTELEGERE​ RECIPROCA etc in vederea PROPASIRII ROMANIEI SI A ROMANILOR pe un nou traseu al concordiei,creeare de noi locuri de munca,imbunatatirea si ridicarea nivelului de trai a poporului roman,aplecarea,ascultare​a si solutionarea doleantelor ridicate de oamenii nevoiasi. NOI ROMANII SA NE FACEM PARTEA NOASTRA-IN CONCORDANTA CU VOIA LUI DUMNEZEU-IAR DUMNEZEU 100% ISI VA FACE PARTEA LUI,BINECUVANTAND ROMANIA SI POPORUL SAU.AMIN! Asa cum Dumnezeu sa angajat ca,,trestia franta n-o va zdrobi,si mucul care mai arde inca,nu-l va stinge.Va vesti judecata dupa adevar,(Isaia 42;3) subliniez inc-odata CACI MAI EXISTA SOLUTII LA DUMNEZEU CARE ARE ULTIMUL CAUVANT””.
  Ca buni crestini stim ca Dumnezeu “rastoarne guverne,dregatori etc si tot El aseaza la loc pe altii..”asa ca NOI SA AVEM INCONTINUU LEGATURA PERSONALA CU DOMNUL PENTRU AI CUNOASTE TOT TIMPUL VOIA LUI si sa gandim,meditam,lucram si sa ne EXPRIMAM ORAL,SCRIS etc IN CONCORDANTA CU VOIA LUI.AMIN!
  Fr.Ionescu -si ceilalti frati crestini- vreau sa va incredintez pe deplin ca OCHIUL SI MANA LUI DUMNEZEU ESTE PESTE ROMANIA SI NIMIC NU SE INTAMPLA FARA STIREA SI VOIA LUI.
  Dumnezeu ACUM va scoate la LUMINA TOT CE SA FACUT IN ASCUNS-deoarece la ora actuala in Romania -ESTE O LUPTA PE VIATA SI MOARTE,INVOCANDU-SE DE AMBELE PARTI CA “SPUN NUMAI ADEVARUL”DAR IN REALITATE SE BEA MINCIUNA SI SE REVARSA CA UN TORENT DE APA NOCIVA,OTRAVITOARE etc DUPA CARE VA VENI LIMPEZIREA.AMIN!,
  Deci ATENTIE SA NU CADEM IN CAPCANA DIAVOLULUI pentru A NU AVEA VRE-UN CASTIG.
  GBY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s