Putem accepta adevărul?

Vă invit azi să vizionați acest video clip și să vă spuneți opiniile.

Îmi cer scuze pentru înjurăturile din text. Secvența este produsul lui HBO și nu e de mirare că folosește un astfel de limbaj. Dincolo de limbaj este totuși adevărul dureros: nu mai suntem ceea ce am fost.

Pentru vizionare, faceți click pe imagine.

3 gânduri despre „Putem accepta adevărul?

  1. Adevarul penticostal nu corespunde celui ortodocs ori baptist. Adevarul liberalilor este in opozitie cu cel conservator.Adevarul ateilor este diferit de al celor ce accepta Creatia.Adevarul Vaticanului nu se indentifica cu Adevarul Evanghelic. Adevarul lui Ponta este diametral opus adevarului lui Basescu. Adevarul atisemitilor este in opozitie cu profetiile Sfintelor Scripturi. Adevarul lui Ton nu corespunde adevarului lui Chiu. Adevarul lui Ionescu este diferit de cel al lui Niky Pop. Adevarul lui Gog Lazar nu corespunde cu adevarul lui Doru Pope, si asa mai departe. . . Iar *ADEVARUL*PREZENTAT IN FORMA LUI PURA ,in orbirea noastra cronica ,din egoism ,din ura si sadism , NU L-AM ACCEPTAT SI IN CONTINUARE REFUZAM SA-L ACCEPTAM !.Mai mult, . . l-am tintuit pe CRUCE, L-AM CRUCIFICAT !.http://caleamaestrilor.blogspot.com/2012/04/despre-adevar-si-relativitate.html

  2. Azi sa se accepte „ADEVARUL”?Haideti sa fim foarte seriosi!!!!Noi asteptam un „ADEVAR” din partea celora care zilnic nu cugeta la „LEGEA DIVINA” si nici nu au interes in Ea.Ei in viata lor detin alte interese si altfel de conceptii si nu trebuie sa fim surprinsi de tot ce se intimpla in aceasta lume azi .Sa fim surprinsi de cei care ajung la anvoane si prin pretentii se expun slujitori ai DOMNULUI ISUS uitind mesajul ,invatatura si porunca DOMNULUI expusa in Matei cap;20″25. Isus i-a chemat si le-a zis: „Stiti ca domnitorii Neamurilor domnesc peste ele, si mai marii lor le poruncesc cu stapanire. 26. Intre voi sa nu fie asa. Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi sa fie slujitorul vostru; 27. si oricare va vrea sa fie cel dintai intre voi sa va fie rob. 28. Pentru ca nici Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi.”
    Mesajul este simplu si normal ar fi trebuit sa fie inteles,dar oare asa este?Nu doresc sa injosesc sau sa scriu lucruri care nu sint adevarate ,ci expun „ADEVARUL” care azi se prezinta si inca este negat cu multa putere ,ba chiar se ignora ,Deci daca in campul evanghelic astfel de lucruri se intimpla( si se doresc sa fie tinute ascunse dupa cortina ):ce sa spunem despre cei care nu detin o „constiinta morala de crestin expusa si explicata prin puterea LEGILOR DIVINE”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s