Să-mburdă căruța-n drum – Zâmbetul de sâmbătă

Nu, domnilor! Nu fac nici o aluzie. Nici măcar la guvernul lui Ponta.
Nu. Nici la președenția interimarului. Nu aveți dreptate! Mă bănuiți degeaba.
E pur și simplu o căruță care s-a răsturnat în drum… Atât.
Știu că e greu de crezut. Dar aste e…

13 gânduri despre „Să-mburdă căruța-n drum – Zâmbetul de sâmbătă

 1. saracii de ei, nu as dori sa fiu in locul lor , dupa ce s-au chinuit atata cu fanul sa aibe si asemenea probleme , si oare ce altele ii (ne) asteapta

 2. Undeva, pe plaiuri mioritice, mai precis „capitala” Caracal. Am gasit un inlocuitor pentru calul hamesit. Proaspata figura DD – fara numar, fara numar, cate 30mii/cap locuitor adica ne va imparte PIBul si apoi ne trimite acasa, doar-doar l-om pune la caruta.

 3. Cît e de greu fără Dumnezeu, cîtă imaginație, chear de le arăți adevărul, ei nu cred, da nu vor să te creadă, și cred decît ce au în mintea lor, ei doar jură pe Biblie, și atît, că de făcut, nici vorbă, de ajutat se vede, Dumezeu nu minte și nu modifică vorbirea, de la o zi la alta, după cum fac toți cei ce jură în fața poporului pe Sfânta Scriptură, și fără nucio remușcare duc în eroare poporul, și le promit, dar nu au făcut nimic de cînd au promis, și au jurat, nu?. Ee cred că Bunul Dumnezeu nu doarme, și nu se lasă batjocorit, de cei mai mulți dintre ei, El va răsplăti așa cum se cuvine la fiecare, și cei ce sapă groapa altuia, de fapt o pregătesc chear pentru ei însăși, de a cădea exsact în ea, nu pe alături, nu, nu, și aceasta am văzuto de la Revpluție, cînd acest popor creștin șau împușcat conducătorul în Ziua în care tot ei sărbătoresc nașterea Domnului Isus, și Dumnezeu Le-a făcut cadou moartea celui ce acum mulți îl plîng, nu, nu, Dumnezeu nu face asemenea cadou, El nu vrea moartea păcătosului, da nu lasă nici nepedepsit pe mincinoși . Noi nu vorbim de o persoană sau alta, și avem încredere în El (Dumnezeu) că ne ascultă ruga și va pune oameni cu frică de El, ca și cei săraci să o ducă mai bine.Doamne Isuse te rugăm să Îți întinzi mîna ta peste România și să faci șa cu ști tu. Amin, Amin. Amin.

 4. Vorbele insotitoare nu cred ca spun prea mult. Este foarte importanta imaginea.(realitatea) Cind o gramada de cetateni incearca sa ridice caruta rasturnata, se gaseste unul care sa traga de ruda inapoi. (ruda cu care este legat finul).

 5. Da, ne vor boi, nu boy. 😦
  nu ne plac procurorii ,
  pentru ca mintim cit incape pamintul. 🙂
  cine nu are nimic de acuns nu se teme de nimic;
  a intrat satana in caruta Romaniei, nu mai are loc adevarul,
  pe care il dam la gunoi!
  Se duc oameni batrini sa voteze, dar se trezesc semnati,
  ca chipurile a fost URNA MOBILA CU MINCIUNI acasa la ei.
  Se duce si Ponta in judetul sau, unde s-a votat peste 100%,
  ca sa instige lumea impotriva procurorilor;
  crezind ca toti procurorii sunt ca si el, MINCINOSI!
  Instiga la nerespectarea legii,
  caruta e cea cu prostI!

 6. Imi place ca aveti umor! Barvo, domnule, desi departe de tara v ad ca sunteti alaturi de noi, romanii de aici! Ne bucura acest fapt si va multumesc in numele romanilor ramasi aici!

 7. Am vrut sa verific numarul de inregistrare rutiera si sa locez judetul ,dar are fire de fan peste el ! ( parca ultimele trei litere ar fi U .S .A !. . cat despre sarmanul cal nu vezi, ca paste si el pe apucate o gura de iarba prafuita de pe marginea „bulevardului ” !.La o asa caruta , boii sunt mult mai potriviti : domoli si supusi in jug, nu-i apauca nici strechea si nici razvratirea cand ii plesnesti vartos cu zbiciu’ !

 8. Da, va credem! Nu faceti aluzie nici macar la presedentia suspendatului, chiar daca a lui caruta, cu procurori cu tot ,se cam rastoarna. Pentru binele poporului caruta se va rasturna peste Basescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s