14 gânduri despre „N-ar fi un mâine fără Tine – Continental

 1. Frate scump, ma bucur de fiecare cuvint pe care il scrii pentru noi, ma b ucur pentru parfumul de nard turnat din belsug peste aceste cuvinte.
  Dar bucuria mea este si mai mare cind , adevar grait-ai , un pic tardiv, insa imediat imi aduce Domnul aminte ca celui ce i s-a iertat mult… Of si cit de mult frate MIR !
  S-ar mai fi una. Ma gindesc ca Dumnezeu nu are „timp”. O zi cit o mie, o mie… si atunci de ce sa ma tot socotesc eu cu tardiv ori ba? Slavit sa fie Dumnezeu ca mi-a facut si mie parte din darul LUI minunat numit CREDINTA. Si ma mai gindesc ca mi-a dat-o acuma mai „tardiv” pentru ca o fi stiut ca acuma stiu ce sa fac cu acest dar minunat. Cu siguranta nu am sa-l risipesc.
  S-apoi pentru ca am fost de felul meu un om curios, tare as fi vrut sa vad cum ati fi privit in ochi, un pic incruntat, pe atlantoizi. Mai ales ca eu am o imagine asa putin idilica despre Mos Ion Roata, si poate ca nu este asa. Bunul Dumnezeu sa va poarte in carul LUI de biruinta. Fii binecuvintat.

 2. Da frate MIR, toate sunt adevarate si pline de intelepciune, dar ce te faci cu PARFUMUL?
  Cu oarece exceptii (biblice a bunasama) cunosti vreun simt care te imbata mai frumos? Care te face sa crezi ca esti? Si care te ajuta sa tii minte mai mult cite ceva? Parfumul tineretii, parfumul anilor de scoli, parfumul unor locuri si locuinte, parfumul adunarilor dintii, parfumul dragostei dintii,parfumul celor dragi, parfumul casei copilariei, parfumul casei de adunare, parfumul multor ,multor trairi, suferinti,impliniri, iubiri, a unor neimpliniri, a multor cite-s toate. Domnul sa va binecuvinteze cu har,pace si bucurii ceresti.

 3. . . .si cu fiecare zi , dusmanii Israelului, in orbirea si ura lor ,grabesc si ei la randul lor reintorcerea lui Mesia !.

 4. Daca tot m-as duce, tare as vrea sa-i privesc tinta-n ochi, putin incruntat si cu mana in barbia-mi albita de vreme, pe cativa semantari ai declaratiei de la Atlanta !. Vad ca inca la unii , desi bine „lustruiti” in de-ale oratoriei , au plotogul remuscarii bine tabacit ,oistea dragostei stramba si rotile hurduca si scartaie,legananad molatec „caruta imbuibarii evanghelice” spre o catastrofala imburdare !. Mosu’ ar avea toata bunavointa si energia sa-i ajute cu proptele constiintei si duhotul necesar in ujog ,sa unga egal, si „frateste „, fiecare butuc de roata !. Apoi mare-i indurarea Tatalui peste fiii oamenilor !.
  Cat despre Conventie ,trebue sa o suportam , sa o sustinem si sa o ajutam sa se intruchipeze an de an! . Doar asa poate sa continue efortul de materializare a UNITATII ceruta de Mantuitorul ,Bisericii si neamurilor !. Domnul sa binecuvinteze CONVENTIA DE LA SEATTLE cu multa pace ,cu mult elan tineresc , cu ravna si vorbe plina de DUH ,rostita din guri si inimi neprefacute ,lipsite de viclesug !. Si . . sa nu uitam sa ne rugam cu profunda credinta pentru PECEA JERUSALEMULUI !

 5. MIR(Pace in rusa. 🙂 )
  intrebam si eu asa, sa stiu daca se vor bucura unii ca va intilnesc. 🙂
  tot asa..mai ne-tineri fizic… 🙂

 6. Cu ingaduinta moderatorului ,draga mosului , da de ce ma rog, intrebi ? !. Stiu ca la conventiile astea merg mai mult tinerii , conducatorii si cei calatori ,usori de opinci , obisnuiti cu drumu’ !.Cand esti batran parca la tine-n ograda si-n bojdeuca te simti tot mai in siguranta !. In plus, Credo TV este plin de agerime in memorare iar Internetu’ merge ca vantu’ si ca gandu’ !. Stai in scaun cu cotu pe masa ,cu barbia’n podul palmei ,fara sa clipesti si te uiti pe monitor sa vezi pe cine mai cunosti din anii tineretii !.
  Domnul sa te alduiasca elisa, cu imbelsugata si nesfarsita Lui binecuvantare !.

 7. Nu-mi place Cintecul,
  mie inca imi plac Cintarile ,nu cintecele astea moderne;
  unde Duhul nu incape, nu are loc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s