10 gânduri despre „Surpriza lupului – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Daniel tot ce am scris este o realitate si o experienta de viata pe care o traiesc.Lupii acestia in sfisiere lasa rani adinci si stiu prin legaturi de nepotism sa ajunga in pozitii cu influienta si detin pedeasupra si doctorate!!!Folosesc terenuri noi in evanghelizare unde nu au ajuns sa fie cunoscuti .Si pe urma se expun in reclamele virtuale.Au carisma si stiu sa convinga dupa cum a facut lupul din „Scufita rosie”

 2. Ce mare adevar azi gasim in fata noastra,dar trist este ca lupii s-au integrat foarte bine in turma nu numai ca oi sfisiind oile pentru calitatile ce le detin,dar si pentru slujirea care o fac fata de cioban si caiinii de vanatoare.Si acesti lupi vicleni sa nu uitam ca doresc sa fie in aceste turme fiinca se simt la adapost ,se hranesc pe pasuni verzi si au avantaje de protectie fiinca prin viclenie ajung in fruntea turmei cu mare sprijin pentru cioban in schimbul pozitiilor care le primesc si pentru protejarea abuzului care-l fac.Oile chiar daca behehesc si protectie cer din partea pastorului sint ignorate in
  in strigat si chiar criticate ca sint codase si slabe .Nu aduc profit destul in lapte ,lina si carne dupa cum asa pretinsele oi(LUPI) sint mereu grase ,lina buna ,lapte mult (furat de la cele slabe si nenorocite).Greu de spus azi adevarul pe fata si chiar de explicat de ce „LUPII ” isi gasesc loc de frunte in turmele cornute!!Si pentru a intelege voi cota doar cateva versete pe care se vede ca unii nu au cunostinta asupra lor si cauza este dezvaluita in aceste versete ,insa nu se doreste sa se lucreze la foarte multi in acest indemn din motive multiple .Si scopul este (profitul)Mesajul este scris in Faptele ap.cap.20:”..28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau. 29. Stiu bine ca, dupa plecarea mea, se vor vari intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma;”Daca pastorii ar avea puterea DUHULUI SFINT ar indentifica acesti lupi si ar proteja turma dupa cum DOMNUL ISUS a facut ;Ioan cap;10;”…9. Eu sunt Usa. Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit; va intra si va iesi si va gasi pasune. 10. Hotul nu vine decat sa fure, sa injunghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug. 11. Eu sunt Pastorul cel bun. Pastorul cel bun Isi da viata pentru oi.
  12. Dar cel platit, care nu este pastor si ale carui oi nu sunt ale lui, cand vede lupul venind, lasa oile si fuge; si lupul le rapeste si le imprastie. 13. Cel platit fuge, pentru ca este platit si nu-i pasa de oi.
  14. Eu sunt Pastorul cel bun. Eu Imi cunosc oile Mele, si ele Ma cunosc pe Mine, 15. asa cum Ma cunoaste pe Mine Tatal si cum cunosc Eu pe Tatal; si Eu Imi dau viata pentru oile Mele. 16. Mai am si alte oi, care nu sunt din staulul acesta; si pe acelea trebuie sa le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, si va fi o turma si un Pastor.”
  Mesajul este simplu ,doar trebuie inteles si curaj de a lupta pentru pastrarea turmei curate dupa cum este scris .Iar protejarea lupilor pentru interesul lor egoist sa dispara si turmele sa fie protejate ,iar oile slabe si ranite protejate .

 3. Ah, sarmanele adevaratele oi, cu ce-au pacatuit? Pe langa vegherea de a descoperi daca nu cumva vreun lup ia notite din colt de la balcon, acum au o dubla, ba chiar tripla sarcina sa deconspire si vanatorii de lupi insotiti de caini de vanatoare. Specimenele astea pe unde intra in staul? Cine vrea sa fie in continuare oaie….???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s