Imoralitatea – atac asupra familiei

Orice atac asupra moraliății sexuale este de fapt un asalt asupra familiei.

În ultimă instanță imoralitatea sexuală promovată azi este o încercare de a rupe legătura dintre soț și soție, sau dintre părinți și copii, ori de a preveni familia de a se forma prin otrăvirea relațiilor dintre cei necăsătoriți, încurajând promiscuitatea, pornografia, comportamentul homosexual, sau neîncrederea dintre sexe promovată de feminism.

Lupta pentru o lume morală este în ultimă instanță o luptă pentru supraviețuirea familiei ca instituție creată de Dumnezeu.

Promovarea căsătoriei homosexualilor de către președintele nostru este un afront și un atac față de orice familie creștină.

4 gânduri despre „Imoralitatea – atac asupra familiei

  1. Nu-i asa fr mir, ca Luis Farrakhan, spunea despre Husein Obama acum 4 ani ca este mesia pe care „ei”il asteapta.Acum sa vada si sa inteleaga toti cei ce l-au ales.Acestui Obama i se potriveste mai bine nick-ul lesia [de la lesinat,nu de la inalbitor}.Este evident lesinul politic,moral si economic al SUA..Ramane valabil afirmatia evanghelistului Bily Graham:..daca DOMNUL nu va pedepsii America, va trebui…..!!!! Shalom !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s