7 gânduri despre „Știam noi… dar e bine că recunoașteți!

 1. Azi multi nu mai detin „ADEVARUL” si prin puterea minciunii se inalta si manipuleaza dupa cum liderii politici prin partidele lor au ajuns sa faca si multimile pentru vot sa le foloseasca.Sa nu uitam ca ce este scris pe paginile SFINTELOR SCRIPTURI trebuie sa se implineasca;”.. „Iata, Hristosul este aici sau acolo”, sa nu-l credeti.
  24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.
  In curind o sa apara si cu puteri de semne si minuni care pina acum nu au fost .Si vor transforma Bisericile dupa cum au ajuns cele 7 descrise in cartea apocalipsei .Si putini vor intelege mesajul ,iar cei care-l inteleg vor fi izolati si pusi la tacere in moduri pe care nu multi le cunosc si vor fi mai complexe ca cele din regimul trecut care te expuneau la interogari lungi si batai crunte ,iar pe urma ani grei de puscarie.Azi cu zimbetul pe buze si cu felie de cozonac ,dar si ceva pedeasupra !!!!!Unii au trecut prin aceste experiente si daca ar avea curajul sa scrie macar ca copii nostrii sa stie cum au fost vremurile din regimul trecut si cum azi lucrurile se deruleaza si sa se cunoasca cauza rezultatului care este acum.Fiinca si pacatul „ADAMIC” de atunci pina in prezent are efecte foarte dezastruoase si o sa fie si mai mari pina ce „EL” va fi legat alaturi de ingerii sai care”..se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. „

 2. Ma duc la Golgota sa vad ce face Domnul!
  cu cuvinte:

  Adevarul Il gasim numai acolo, dar NU Ne mai Place ACOLO. 😦

 3. . . .si cand L-ati avut ,ati cautat lemn masiv pentru cruce,venin pe limba, piroane lungi, in gura ati adunat scuipat ,in maini nuiele si fusteie, ramuri pline de spini lungi
  si scrasnind din dinti , L-ATI CRUCIFICAT !. Sarmana ,infometata si ratacitoare Romanie , cu ochi tulburi si inlacrimati , cersind si astepatand cu mana-ntinsa mila ,l-a portile unei „EUROPE UNITE „si indepartate de ADEVAR !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s