Părădaica creștină

Cotidianul turcesc anglofon „Hurriyet Daily News”, a produs stupoare publicând din partea unui grup de salafiști un APEL de BOICOTARE a TOMATEI ca fiind un ALIMENT CREȘTIN!

Îți stă mintea în loc, dacă nu mori de râs! Probabil că o muscă nebună i-a pișcat pe membrii Asociației Populare Islamice din Egipt, care au publicat pe Facebook un apel năucitor. Depășește orice înțelegere și bun simț, acest anunț adresat tuturor islamicilor:
„TOMATA, (ROȘIA, adică GOGONEAUA de vară) ESTE INTERZISĂ PE PĂMÂNTUL  ISLAMULUI !

Iată mesajul difuzat pe Facebook :
“Este interzis a mânca tomate (rosii) pentru că ele sunt alimente creștine! Tomata (roșia) conține în interiorul ei CRUCEA, iar Allah nu acceptă crucea și Sfânta Treime. Vă rugăm cu jurământ, faceți să circule această fotografie! După cum susține o soră din Palestina, ea a avut o viziune cu profetul lui Allah, Mahomed. În viziunea femeii, profetul plângea și avertiza națiunea sa să nu consume tomate!”

Au publicat și o fotografie a unei tomate secționate și care, are miezul în formă de cruce, pentru că are 4 cămăruțe, 4 nervuri cu semințe. Asta demonstrează cât de uriașă poate fi prostia omenească.
Se pune întrebarea: „Până unde vor merge extremiștii islamici?”

Iată și tomata incriminată, obiect al delictului, pardon, al delirului religios.
Dacă lucrurile merg în acest ritm în mintea fanaticilor islamici, NIMIC nu ne mai poate surprinde! Oricum la așa ceva nu s-ar fi așteptat niciun om normal!

17 gânduri despre „Părădaica creștină

  1. Crestine ,necrestine, delicioase cu branza feta , ceapa verde si o bucata de paine de casa !. Urmasii lui Allah n-au decat sa-si puna pofta-n cui !

  2. Cineva, tot de la ei, spunea ca trebuie interzisa banana, pentru forma „periculoasa” ce o are!
    Eu le-as interzice merele!:))

  3. Amuzant peste masura!…ca sa-i ironizez putin, intreb? Ce vor face daca vor descoperi ca apa sau aerul sunt „crestine”? :))

  4. Nord-americanii crezuseră că roşia (venită din partea sudică a continentului) era otrăvitoare până la 1820, când un colonel numit Robert Gibbon Johnson a demontat acest mit.
    Cum om convinge noi islamicii că roşia nu vine de la creştini, ci de la triburile aztece? Este adevărat, conquistadorii spanioli catolici au răspândit-o în lume, dar fructul (leguma) a râmas acelaşi în ferme, până au ajuns să-i toarne îngrăşăminte şi alte chimicale.
    Roşia poate, cel mult, să fie prea artificială, dar eretică, Dumnezeu cu mila!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s