Întrebări incomode

Întrebări incomode (Dr. Max Raffery – Părinți delăsați)

1. Dați copiiilor Dvs. mai mulți bani decât au nevoie? Știți bine că da. Iată de ce fumează țigări scumpe, beau băuturi fine și vor merge într-un iad luxos.
Vagabonzii și toți păroșii lor trăiesc obscen de azi pe mâine și se întorc la banii lui tăticu. El îi plătește ca să stea cât mai departe de casă, ca el să aibă puțină liniște și pace. Rușine vouă farisei maturi! Voi subvenționari ai absențelor păcătoase! Voi ipocriți ce vă spălați pe mâini! Rușine să vă fie!

2. Știți unde sunt liceenii voștri și ce fac ei când ies de la școală? Dacă nu, de ce nu știți? În legătură cu asta vă rog să mă scutiți de argumentele acelea bătute în cap și atât de populare, că tinerii de azi au nevoie de independență și încrederea de sine. Ah! Independența și autoîncrederea sunt ultimele lucruri de care au nevoie odraslele noastre. Ei sunt plini de astfel de „calități” ca purceii spinoși de spini. Cai împăunați și bătrâni! Ceea ce au ei nevoie este un bun și ferm NU!

3. Îi cunoașteți pe prietenii copilului dumneavoastră? Arată ei destul de curați și vorbesc la fel? Sau arată și vorbesc de parcă acum au ieșit din peșteră? Dacă e așa, pregătește-te de plâns! E numai o chestiune de timp până ce juniorul tău li se va alătura în aceeași peșteră.

4. Ai făcut cunoștință cu părinții prietenului copilului tău? Ai discutat împreună cu aceste ființe hărțuite ca și tine și ați pus la punct o strategie fie una chiar de autoapărare? Dacă nu, atunci, mai cumpărați-vă câteva lacăte și yale. Ferește-te să umbli noaptea, poate că banda în care este fiul tău operează după aceleași reguli ca acasă.

5 gânduri despre „Întrebări incomode

  1. Si cum aschia nu sare departe de buturuga, observati efortul , mutilarea si abnegatia depusa in „deosebita expresivitate artistica” ,pentru a se asemana cat mai mult cu cel pe care s-au decis sa-l slujeasca trup si suflet !. Cei mai multi reusesc !. Apoi vin toti admiratorii si toti cei fascinati de „reusita „, indiferent de sex ,sa incerce si ei macar un tatuaj micutz pe picior ori gat si „cateva gauri mai discrete” cu diamant, in obraz ,in nara, spranceana ori . . . in capatul cordonului ombilical !.Semne distinctive de expresive si solidaritate cu stapanul acestei lumi , de indentificare a atitudii lor de rebeli „moderni „, dar nu fata de parinti , biserica si societate ,ci fata de Creatorul lor !.Sodoma si Gomora au palit demult !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s