Inelul lui Obama

Președintele nostru poartă un inel care a început să stârnească curiozitatea unora. Iată un articol publicat de WND în care, autorul: Jerome R. Corsi ne șochează prezentîndu-ne bijuteria prezidențială cu inscripția: „Nu există alt Dumnezeu decât Alah”.
Mă deranjează că se dă creștin când el se închină lui Alah și Mahomed. Ne mai miră oare cînd este un comunist care se dă capitalist, un negru care se dă alb, un străin care se dă american?

60 de gânduri despre „Inelul lui Obama

 1. Fr Lascau, un „om de bine” mi-a spus ca ati gresit in textul postarii. Pe inelul respectiv zice ca ar fi scris : NU ESTE ALT PRESEDINTE DECIT OBAMA” !!!!!!!!

 2. Cu tot respectul va intreb daca puteti motiva obiectiv bombardarea timp de 74 de zile a Yugoslaviei , si in acelasi timp de ce nu dezvolta o interventie serioasa in Somalia?

 3. Credinciosii au datoria sa se roage pentru cei ce sunt in fruntea țării si nu sa-i eticheteze! Stiind ca Dumnezeu este Cel ce ridica si coboară pe imparati, n-ar trebui sa ne mai stresam atâta! Mai bine sa avem grija ca viața noastră sa îl glorifice pe El, si cuvintele noastre sa aducă vindecare nu jigniri fratilor noștri. Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii!

 4. WELCOME ! POATE VOM FACE TREI COLIBE !. . .si asa va incepe un nou ciclu de „Triste si Pontice Westice” , scrise in Indiana la muc de lumanare, in Coliba Unchiului Pitt !. Apoi precum anabaptistii odinioara, cu lacrimi in ochi si suspinand prelung , ne-om atarna in ramuri de stejari , artari si ulmi ,spre vecinica pomenire, harfele noastre etnice ,cu corde rupte de profunda dezamagire !

 5. Moșule, pregătește un colț de pădure din ograda domniei tale ca să-mi pot pune și eu o colibă în cazul împlinirii acestor profeții… Politicienii se pricep de minune la crearea unui astfel de haos în care se simt fericiți ca vrăjitoarele în fabrica de mături.

 6. fratele Petrica are dreptate sigur ca fiecare are dreptul la opinie dar un presedinte ca Obama care din start promite legalizarea avortului si homosexualilor nu merita votat nu ca Romney e perfect nu exista asa ceva dar poti alege raul mai mic .si tu Dane nu lua apararea la altii si nu critica pe altii lasa sa-spuna fiecare parerea si nu sa ne jignim unii pe altii.Sa va iubiti unii pe altii si atunci lumea va cunoaste ca sunteti ucenicii asa a spus Domnul Isus.Domnul sa ne ajute sa implinim cuvantul sau. Amin

 7. Dan nu te doare mintea oricit de putina ai sa vorbesti asa ceva ?Cred ca pentru un milion de dolari ai fii dispus sa dai o gratiere americii ,nu-i asa?

 8. Dane ,care-i tara’n care-ti duci tu zilele ??!!. Ia zi tu repede lui mosu ‘ !!!

 9. Umor negru : Casa Alba ofera de urgenta post vacant de amabasador in Libia, cu contract de patru ani ,oricarui cetatean amerian de origine romana ,ce poseda „inclinatii” si orientari liberale !.

 10. dan rizo,

  „daca Fox News si Rush Limbaugh ar inceta sa existe”, Intradevar Blank… blogul acesta nu ar mai exista. Tu, probabil ai avea un job mai bine platit :).

 11. dan rizo

  „starea de calm ” ??? Cind ai fost ultima data in aceasta stare?? Din scrisele tale, „se pare ca ai o foarte buna parere despre tine, si daca ti-o schimbi, ti se face si mai buna” 🙂

  Cu tot respectul, ideile si atitudinea ta seamana foarte mult cu cele comuniste, ori cit ai incerca sale colorezi cu culori independente. Multi au fost „cameleon” in „epoca de aur”(intotdeauna crezindu-se mai isteti ca ceilalti) beneficiind din gros de la comunisti. Acum veniti aici, inloc sa multumeasca lui Dumnezeu pentru iertare si pentru libertatea de care beneficiaza, fac pe grozavii, trying to help revive a system that impoverished E Europe and was abolished with fury by those that were fooled, persecuted and enslaved by it.

  Nui de mirare ca printre Romani din America exista asemenea caractere. Au fost si printre evreii care au esit cu Moise din Egipt…..

 12. dan rizo

  Hmm. I just can imagine how red you became…. I have seen that spirit before… even last night in Biden. Si cu ce te ajuta sa imi stii numele complet?? Ai de raportat ceva la cineva? 🙂 🙂 Too bad.

 13. Am citit…nu mi se pare nimic „out of the ordinary”… sunt deacord dar sunt deacord su cu Andra…nu cred ca ne excludem reciproc prin faptul ca spunem lucrurile dpdv diferite…

 14. Ii felicit pe Andra si pe Dan Rizo pt curajul de a spune lucruri drepte si gandite riscand sa fie ridiculizati de „ingusti” ca si Pete si alti religiosi care nu.si vad problemele din vietile lor si a bisericilor din care fac parte si cauta sa faca ordine in orgada homosexualilor. Desi voi vota pt Romney, sunt de acord cu cele spuse de Andra si Dan (cel putin in mare parte).

  Fr Lascau, nu sunt pt avort, nici pt homosexuali nici altceva rau, dar sa nu confundam Biserica cu America. Presenditii unei tari reprezinta intreaga societate, nu doar cea crestina. In plus, datoria noastra este sa predicam Adevarul, nu sa.l impunem prin forta legala. Noi trebuie sa predicam cu vorba si cu fapta Adevarul….ATAT… restul, fiecare sa aleaga cum traieste si sa avem RABDARE pana va veni Domnul sa faca judecata.

  Sa nu mai spun ca noi crestinii, vrem sa.i facem pe pagani sa traiasca dupa standardele noastre (vorbite si predicate, nu si traite). Mi se pare absurd. Biblia si regulamentul de traire NT este pt crestini (si crestinii suntem adesea (f) corigenti), nu pt cei necredinciosi… Cred ca suntem confuzi si ar fi mai bine sa ne vedem de noi insine inainte sa aruncam cu piatra catre cei „rai”. Sigur, putem si vota si ar fi bine sa o facem, dar Mr. Bush cu toata puterea de partea lui nu a schimbat (nici n.a incercat) sa schimbe Roe vs Wade…Sa nu ne mai amagim..

  PS–- America e mai comunista ca si Romania si intreaga Europa la ora actuala din anumite pcte de vedere, iar asta nu e din cauza lui Obama, ci a lui Bush (da, republicanul, crestinul, capitalistul Bush pt care am votat de 2 ori) … Daca nu sunteti deacord, faceti o comparatie la „tratamentul” la care sunteti supusi la granita EU vs USA si veti vedea diferenta–in Europa ti se verifica doar actele, in America te verifica si te purifica ca pe un rau facator din start si daca „gresesti” vreun raspuns esti tras deoparte. Si asta, in numele „sigurantei nationale”….Da, cam asa ziceau si tovarasii pana prin 89.

 15. Andra, the argument is not for same rights for homosexuals. The problem is they want SPECIAL rights. De bine de rau nimeni nu-i omoara cu pietre pentru ca sunt stricati. But they want to be put on pedestal. Just because someone pays his taxes doesn’t mean he’s entitled to anything. Think about it. They want us all to call that mental disorder as good. They force their agenda in schools, in political issues, even in kids cartoons… And anybody who doesn’t think that homosexuality is wrong and is a sin, has nothing else to say, because they can not make the difference between the homosexuals as people, which nobody will kill them, and homosexual behavior as a sin, which needs to be condemned and corrected not promoted.
  Daca tot stau impreuna cum stau, worse than animals, at least don’t call that marriage. Call it union, come up with a new word, but don’t pollute the language. They did the same with the word „gay”. That used to have a positive meaning. Now who wants to say when is happy that he is gay? Marriage is an established word, everybody knows it’s meaning. Don’t pollute it.
  Yes, the President is not a pastor, so let the pastors tell us what homosexuality is, according to the scriptures. Not the president trying to play „pastor” and telling us to call it just another „normal” lifestyle, and implicit use taxpayers money to support that.

  And the same thing about abortions. If a woman goes and aborts (= kills, dismembers…) her baby, nobody will kill her for that. But don’t call that a good thing, and don’t force taxpayers money to support such atrocities.

  Obama is clear that doesn’t love his country. His facts speak louder than words. Michelle said herself that finally now she feels proud to be an American (after Obama was elected)…

  I don’t know many details about how Romney got his wealth, but from what you say it sounds much like communist mentality. Keep a company in business forever, doesn’t matter that it always runs in deficit and others have to pay to keep up their losses. What’s wrong with staying in business only if you produce. Competition is good for progress. Workers from a business that closes can go to another more succesful business, but make sure wealthy people are encouraged to open new businesses, don’t tax them until they can’t afford to start a business anymore.

  Performance should apply to teachers too. Why have tenure? You even hear about teachers being paid for years just to stay home because they can not be terminated? If government is failing the school system just leave open and encourage the private school option. This government didn’t spend one penny por my school (because I did it in Romania), and now I pay (taxes) for other people school, but I don’t get a tax break for paying out of pocket for my children’s private school… By the way government spends an average of over $9000 to $10000 per student for one year, while the private schools spend between $4000 to $7000, depending on a few factors, and usually they are much better schools.

  Some of these things you would think it would be common sense, but I guess many don’t have it.

 16. Frate Petrica

  E posibil sa existe si independenti? Oameni ” liberi” de influente de stinga sau de dreapta? Poate o sa reusim odata sa discutam despre diferenta dintre o minte dualista si o minte contemplativa. Dumneavoastra asumati in mod gresit ca daca nu esti de dreapta atunci automat trebuie sa fii de stinga. Premiza de la care porniti e gresita si de acolo incep toate disensiunile! Intr-o astfel de discutie nu poate exista decit aparare si atac. De multe ori poti invata lucruri bune chair de la un dusman, cu conditia sa lasi la o parte Eul, si sa dai Cezarului ce I se cuvine.
  Despre Rush Limbaugh si Fox News, ce sa zic? Ipocrizie si partizanat strigator la cer. Acelasi model de partea cealalta la MSNBC. Promovarea urii , intolerantei si lipsei de dialog ca model de business din care iasa bani, apelind la instinctele primare a unei populatii indobitocite de frica. In America , orice om cu onestitate intelectuala apreciaza entitatile aceste cu pretentii de obiectivitate( fair and balanced) la adevarata lor valoare: a joke!

 17. Si eu cred ca oamenii au ajuns pe Luna, Dar asta nu ma face cosmonaut. O dezbatere intelectuala se ghideaza dupa anumite principii pe care un gentleman nu le incalca. Credeam ca stii treaba asta! ” You are innocent until proven guilty ” but once you are proven guilty you wil be sanctioned.
  By the way, do you know that everybody can see and follow our posts? They are not private as you stated, but belong to the public domain. Therefore don’t expect interventions who are just going to agree with you. If you consider yourself an open minded person allow others to dissagree with you without resorting to personal atacks. Relax, there is no danger. Keep it cool and everything will be ok.

 18. So Dan, oare de ce te-ar deranja anonimatul? Aici e vorba de idei nu neaparat de persoana. Sa-u te munceste ispita sa te legi acum de persoana pentru ca n-ai ce mai spune? Mai citeste odata ce ai scris and think it over. You know, daca ai fi numai idiot ai fi mult superior a ceea ce esti. problema e ca oameni ca tine stiu destul doar sa fie periculosi. Daca ai fi in comunism si ai sustine ideile tale as mai intelege. Poate ai avea ceva de castigat. Dar in libertate you make no sense. Sau numai asa ca ori n-ai idee ce-i comunismul si crezi toate minciunile si promisiunile lui, ori daca ai trait in comunism ai fost si tu unul care ai dus-o bine pe linga ei…
  Honestly you don’t deserve too much time and atention. I already gave u too much. Just wanted you to know what your ideas sound like. And I am glad I don’t know you, thus anonim is ok.

 19. Inelul lui Obama detine o valoare personala ,iar mesajul inscriptionat la fel.Azi in puterea libertatii persoanele umane isi aleg lideri ,prieteni si grupuri .Socializarea a ajuns la starea cu evenimentele pe care le vedem .Cazua ?Lipsa de interes asupra mesajului divin.Si atita timp cat mesajul divin este ignorat indiferent de pozitie se ajunge la rezultate negative,crize si framintari sociale.Sa ne amintim de exemplul lui Iosua si a altor persoane care au ramas fidele mesajului divin.Dar sa ne amintim si de cele infidele si de rezultatele care au urmat .In momentul cand Legile divine vor ajunge o valoare in justitie si vor fi respectate toti presedintii vor avea binecuvintare ;Deutronom cap.11;”>..18. Puneti-va, dar, in inima si in suflet aceste cuvinte pe care vi le spun. Sa le legati ca un semn de aducere aminte pe mainile voastre si sa fie ca niste fruntare intre ochii vostri. 19. Sa invatati pe copiii vostri in ele si sa le vorbesti despre ele cand vei fi acasa, cand vei merge in calatorie, cand te vei culca si cand te vei scula.
  20. Sa le scrii pe usorii casei tale si pe portile tale.
  21. Si atunci zilele voastre si zilele copiilor vostri, in tara pe care Domnul a jurat parintilor vostri ca le-o va da, vor fi tot atat de multe cat vor fi zilele cerurilor deasupra pamantului.

  22. Caci daca veti pazi toate aceste porunci pe care vi le dau si daca le veti implini, daca veti iubi pe Domnul Dumnezeul vostru, veti umbla in toate caile Lui si va veti alipi de El,

  23. Domnul va izgoni dinaintea voastra pe toate aceste neamuri si va veti face stapani pe toate aceste neamuri, care sunt mai mari si mai puternice decat voi.
  24. Orice loc pe care-l va calca talpa piciorului vostru, va fi al vostru: hotarul vostru se va intinde din pustiu pana la Liban si de la raul Eufrat pana la marea de apus.
  25. Nimeni nu va putea sa stea impotriva voastra. Domnul Dumnezeul vostru va raspandi, cum v-a spus, frica si groaza de tine peste toata tara in care veti merge. 26. Iata, pun azi inaintea voastra binecuvantarea si blestemul:
  27. binecuvantarea, daca veti asculta de poruncile Domnului Dumnezeului vostru pe care vi le dau in ziua aceasta;
  28. blestemul, daca nu veti asculta de poruncile Domnului Dumnezeului vostru si daca va veti abate de la calea pe care v-o dau in ziua aceasta si va veti duce dupa alti dumnezei pe care nu-i cunoasteti.”
  Si sa nu uitam ca fiecare presedinte indiferent de culoarea politica trebuie sa indeplineasca Legea divina si sa o scie;Deutronom cap17;”18. Cand se va aseza pe scaunul de domnie al imparatiei lui, sa scrie pentru el, intr-o carte, o copie a acestei Legi, pe care s-o ia de la preotii din neamul levitilor.
  19. Va trebui s-o aiba cu el si s-o citeasca in toate zilele vietii lui, ca sa invete sa se teama de Domnul Dumnezeul lui, sa pazeasca si sa implineasca toate cuvintele din Legea aceasta si toate poruncile acestea,
  20. pentru ca inima lui sa nu se inalte mai presus de fratii lui si sa nu se abata de la poruncile acestea nici la dreapta, nici la stanga si sa aiba astfel multe zile in imparatia lui, el si copiii lui, in mijlocul lui Israel”
  Cand aceste porunci vor fi respectate o sa vedem binecuvintare,prosperare si unitate intre natiuni cu astfel de presedinti loiali poruncii divine.Daca ingnoranta este mare si intelepciunea este la fel si rezultatele pe masura;Iacov cap3 cu „..12. Fratii mei, poate oare un smochin sa faca masline sau o vita sa faca smochine? Nici apa sarata nu poate da apa dulce.
  13. Cine dintre voi este intelept si priceput? Sa-si arate, prin purtarea lui buna, faptele facute cu blandetea intelepciunii!
  14. Dar, daca aveti in inima voastra pizma amara si un duh de cearta, sa nu va laudati si sa nu mintiti impotriva adevarului.
  15. Intelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pamanteasca, fireasca, draceasca. 16. Caci acolo unde este pizma si duh de cearta, este tulburare si tot felul de fapte rele. 17. Intelepciunea care vine de sus este, intai, curata, apoi pasnica, blanda, usor de induplecat, plina de indurare si de roade bune, fara partinire, nefatarnica. 18. Si roada neprihanirii este semanata in pace pentru cei ce fac pace”

 20. Dan. dacă Fox News și Rush Limbaugh ar înceta să existe, ar fi bucuria tuturor liberalilor, dar… ar trebui inventați din nou. Când îi ascult pe ceilalți (știi tu bine pe cine) parcă mă aflu în România, când televiziunea îl slăvea pe „mărețul conducător” și ne asigura că suntem cu toții „pe drumul luminos al socialismului victorios”, că nu mai puteam de bine și de fericiți ce eram, să avem în fruntea noastră un astfel de geniu.

 21. Dan tu esti neam de traista ca iti bagi nasul unde nu iti apartine Andra se poate apara singura daca nu ii convine de ceva , aici nu e vorba de opinie ,ea apara si este de acord cu homosexualitatea ceea ce este foarte departe de opinie si mai usurel cu cei sapte ani ,vezi de ai tai

 22. Ma Petre ma, nu fi neam de straita! Lasa ciomagu jos ca cine scoate ciomagu, de ciomag va pieri. Inteleg sarcasmul, dar badarania nu face decit sa arate valoarea crestinismului pe care-l promovezi. Poarta-te ca un martor. Andra, are dreptul la punctul ei de vedere si tu ai dreptul la cei 7 ani de-acasa!

 23. Cornel

  Nu te teme! In starea de frica creierul reptilian preia controlul . Partea de creier care ne face oameni este neocortexul ,care din starea de calm ne permite sa folosim gindirea critica si ratiunea. Poate de aceea e scris de atitea ori: Nu te teme!
  Frica ne transforma in mamifere. Si noi ,ca oameni avem in potential mult mai mare!

 24. Dave C

  Your answer is typical. On the internet you can choose to have any identity you want since the people you are communicating with , don’t know you. Strangely enough you choose the identity of a narrow minded judgemntal bigot. You could have been a genius by simply copying and pasting somebody else’s opinion. Instead you choose to show your powerfull capacity of deep analysis on socio-economic justice.

 25. Jerry, apparently you and Dan Rizo really like socialism. I believe you should consider going back to socialist Romania. I am wandering, what is a socialist doing in a capitalist country?

 26. Andra tu nu cumva esti din ceata homosexualilor ? ca tare le iei apararea si ai cunostinta multa despre apucaturile lor, ma mir ca nu la-i facut vinovat pe Dumnezeu pentru ca sint gay [born in a wrong body] nu degeaba zice biblia ca ei gasesc de bine pe cei ce fac astfel de lucruri

 27. jerry!
  Nu știu cu ce te-am dus la pierzare. Nu fac politică. Nu aparțin niciunui partid politic. Nu slujesc decât lui Dumnezeu. Nu am doi stăpâni cum în mod jignitor afirmi. Sunt un cetățean al acestei țări și am dreptul și eu să-mi spun opiniile mele referitoare la situația în care ne aflăm. Vorbesc ca un om care am suferit sub comunism și mă doare să văd o generație scutită de ororile lui că-l îmbrățișează fără să gândească. Liberalismul gândirii de azi distruge orice fibră morală a națiunii. Ne vindem libertatea pentru promisiunea unui blid de linte promis de politicienii pentru care păcat nu există și nici un Dumnezeu care judecă lumea.

 28. Dan avem nevoie de oameni ca tine.
  cred ca lumea asta ar fi un locmult mai bun.
  dar pentru fr. Lascau lasate de politica sau de Dumnezeu, cred ca ar fi mai bine.
  ca duci prea multi la pierzare slujind la doi stapani.

 29. Andra,

  „Abortion is forbidden in Romania as well and even though, there are 21.000.000 abortions done sice 1989”
  As vrea sa-ti aduc aminte ca printre primele legi ale regimului Iliescu au fost liberalizarea avorturilor. In Romania, din ian 90 avortul este legal in prima parte a sarcinii (este specificat un anumit nr de saptamani). Taxa pentru aceasta „operatie” este destul de mica. Si din pacate, datorita acestei legi au avut loc peste 11 milioane de avorturi inregistrate legal (in publicatiile Institului de Statistica al Romaniei). Mai sunt si un numar necunoscut de avorturi ilegale (peste termenul legal, sau efectuate de persoane neinregistrate). Nu stiu daca in total se ajunge la numarul avansat de tine 21 milioane. Cred ca e pe undeva in jurul lui 15 milioane. Care e un numar fffff mare.
  Pana in 89 avortul a fost ilegal (nu din considerente crestine) si e foarte greu de stabilit un numar la avorturilor din acea perioada, dar sigur a fost mult mai mic. Daca facem o medie pe an probabil ca nu ajunge la 100 000 prin comparatie cu 700 000 sau chiar 1 000 000 pe an, care ar rezulta dupa 89.
  Am scris in romaneste dar sper ca intelegi ceea ce spun.

 30. Liviu
  Sint foarte de accord cu punctual tau de vedere. Multi declara sus si tare ca : „Adevarul va va face liberi” fara sa inteleaga ca accentul se pune pe cunoasterea adevarului. „Si cind ve-ti CUNOASTE adevarul, adevarul va va face liberi” . Pntru a cunoaste adevarul trebuie sa-ti mentii constiinta treaza , pentru a putea discerne subtila diferenta dintre o minciuna bine ticluita si simplitatea adevarului.

 31. I am scared of your way of talking about the gay community…you guys talk about them like they wouldn’t be part of this society! Even if they are sinners because of what they do, let’s not forget they are part of this nation as well..they are citizens of this country..they have rights as well. Obama is not a Pastor, he looks at these people and he sees a bunch of citizens that have not the same rights as everybody else have..they pay taxes in this country as well, they should be allowed to marry as well. Try to get out of your mind that you come from a country like Romania and you are part of a church like the Pentecostal one…try to look at these people and see in them human beings. Most of them are not gay because they like to be different or because the don’t want to obey…I had the chance to meet a family here that have a gay member in their family..that girl was just a normal person, very smart..except she was molested when she was a little girl…she couldn’t accept boys around her anymore…of course, we see their sin but we don’t make an effort to understand their past… I don’t like those gays that make a show of their lives or ask churches to marry them – so, they don’t respect the church but they ask us to respect their intimacy – but let’s not forget they are human beings. This is a challenge of this society and Obama has to deal with it as a President not as a Pastor. Regarding abortion, If a woman really wants to make an abortion who is going to stop her? The President? I don’t think so…the problem is not Obama is pro choice, the problem is the women that want to do it. Abortion is not a birth control method..it should be the last thing a woman should think of..but if a woman really wants to do it, there is no law in this country to stop her. Abortion is forbidden in Romania as well and even though, there are 21.000.000 abortions done sice 1989… Someone was saying that because Obama was raised in a Muslim family he has no love for this country..and what makes that person or all of you believe that Romney loves this country better? Do you know how he made his money? By stepping on other people’s dreams …he would take over a company that was bankrupt, keep it for a couple of months and then fire all the workers. Then he would sell all the machines as junk and sell the property for top millions… He did not create jobs..he ruined jobs. I am sick of how many times he changed his statements..this morning he was campaigning in Ohio and he was saying he will put teachers first..what? No longer than 8 months ago he was saying that teachers ask for smaller classes just to get more money or to get more help from other teachers not because the classes are too large…and now he wants to put education and teachers first? Go online on mittromney.com and check his policies and then pay attention to his campaign and find for yourself if he is truthfully or not..

 32. Chiar daca votul nu inseamna nimic, ceea ce-i posibil, totusi votez pentru constiinta mea. Macar stiu ca mi-am facut partea mea cit am putut si n-am stat mut in fata nelegiuirii.

 33. Problema cu alegerea presedintelui nu e chiar asa mult despre ce crede omul sau ce convingeri personale are. Pentru ca un om perfect oricum n-ai sa gasesti. Mai mult conteaza ceea ce face sau ce legi promoveaza care sunt in conflict cu Legea lui Dumnezeu sau pur si simplu in conflict cu legea morala (cum e cu homosexualii suportati de Obama). Apoi bineinteles te uiti sa aibe ceva idee despre economie, sa suporte Israelul si sa nu fie un comunist… Deocamdata Mitt Romney e mai aproape de adevar – cu diferenta mare – fata de Obama. Despre mintuirea lui, este intre el si Dumnezeu. Problema e ca daca nu votezi pentru Romney (care e adevarat ca nu-i perfect), automat dai sanse lui Obama (care e o „catastrofa” – fara cuvinte). Plus ca daca e Obama nu mai e nici o sansa de a intoarce „Obamacare”, care poate nici un sfert nu e despre asistenta medicala. E plina de alte legi si reguli care au mai de graba de-a face cu controlul strict al guvernului si pierderea multor libertati. Pina si unii din democratii lui se tem de Obama. Recent un democrat din Alaska si-a exprimat ingrijorarile (inclusiv despre energie – combustibil) daca Obama va fi reales.

 34. Dan tu esti ca Pelosi trebuie votat intii ca sa vedem apoi continutul din pacate cu obama am avut 4 ani si au fost mai multi decit era necesar

 35. Dan
  Când Romney era guvernator sau candida pentru guvernator în 2002 a avut această platformă. Eu nu votez pentru 2002. Votez în 2012 și țin cont de platforma candidaților pentru anul acesta.

 36. So much about Romney being pro life. In his own words. But i am sure that this will have absolutely no impact in changing anybody’s mind. At a honest introspection it could have an impact, on the level of manipulation and lying we are being exposed to. Nevertheless , the real issues on what causes certain people to vote always a certain way , have not even been scratched yet. For those who believe , there is no need for proof , and no amount of proof will suffice for those who don’t believe. That’s typical for almost every human being, coming out from a spirit of survival of the ego. But what if the object of our belief is not what we think it is?

 37. Nu putem fugi de mania viitoare dar putem sa o cnfruntam plini intelepciune si de incredere in Cel ce ne-a creat ,ne iubeste si ne-a promis solemn ca nu ne paraseste niciodata, indiferent de circumstante ! . Vot ??!!. Pastorul Ionescu are dreptate : votul tau ori votul meu nu schimba cu nimic nici profetiile tribulatiilor si nici destinul imperiilor acestei lumii egoiste si materiale conduse de Mamona ! .Cine a cerut cu sinceritate lui Dumnezeu intelepciune, o are si o foloseste din plin pentru el si cei apropiati din familia si casa lui :http://www.youtube.com/watch?v=85fpjg2UkK8&feature=related

 38. Nu stiu daca Obama este musulman sau nu. Dar cred un lucru ca fiind crescut in aceea cultura musulmana, are o afinitate ptr acea religie. Am intilnit acele sentimente la unii copii de pocaiti care l-au parasit pe Dumnezeu… Amprenta a ramas inca in viata lor.

  Obama poate este nascut in America, dar mediul si familia in care a crescut nu a dezvoltat „americanismul” si iubirea de tara care o intilnesti la un om nascut si crescut aici.

  Biserica lui Jeremiah Wright biserica crestina?? lol

  Ca si biserica lui Jesse Jackson… crestini sadea

  Era normal ca Obama sa imbratiseze crestinismul… un musulman cu ambitii politice nu avea nici o sansa in aceasta tara.

  La mintea cocosului… dar nu la mintea liberalului

 39. Dan
  Dacă un republican ar fi pentru avort și democratul împotriva lui, aș vota democrat. Nu aparțin niciunuia partid politic. Votez conform conștiinței mele. Nici eu nu cred că un partid e mai bun ca altul, cu toate că democrații evoluează tot mai rapid spre comunism pe care nu l-aș vrea să-l mai trăiesc. Nu-mi place capitalismul dur al Americii, dar îl prefer variantele propuse de Obama.
  Nu sunt păcălit de niciun politician care ne curteză în preajma alegerilor, dar nu-mi vând sufletul unuia care promite tot felul de drepturi în timp ce încuviințează genocidul avortului.
  Cineva care este deacord cu avortul dovedește lipsa de respect pentru viață ș pentru dătătorul ei. Avortul este păcatul fundamental al acestei națiuni care hrănește celelalte păcate. De aceea sunt împotriva lui Obama, chiar dacă ar fi tatăl meu.

 40. Frate Petrica

  Opinia mea personala e ca avortul si casatoriile homosexuale nu sint in linie cu credinta crestina . Le consider un pacat pe amindoua . Ce nu inteleg e , determinarea cu care se poarta discutiile politice in cercurile crestine. Ca si cum a alege intre satana si tata-sau , ar fi o optiune valida pentru in crestin. Zarurile au fost aruncate si inainte sa se opreasca deja stim rezultatul. Doar petru ca republicanii se dau bine cu noi si pretind ca sint de partea noastra , votam cu ei orbeste. Exact cum fac democratii cu populatia de culoare , de partea opusa. Votam cu cei care ne mint mai frumos si multi credem ca sintem de partea celor buni , doar pentru ca asa spun ei. Baza pe aceleasi principii ( antihomosexualiate, antiavort si patriotism nationalist) , Hitler ar apare ca un candidat ideal pentru multi dintre crestinii de astazi. Nu pretind ca am raspuns absolut la toate aceste dileme, Dar nici sa pretind ca satana e mai bun ca tata-sau , nu pot . Institutionalizarea moralei prin puterea statului e o anomalie care crestinii au mai incercat-o prin inchizitie, cu rezultate dezastruase. Fiecare avem o constiinta libera de a allege binele sau raul. Cred ca libertatea constiintei e darul cel mai de pret, dar si periculos , cu care ne-a inzestrat Dumnezeu. Fiecare va fi responsabil de faptele lui, dupa libera sa alegere.

 41. Obama e un soi special de cameleon. Nu stiu ce ar trebui sa ne sperie mai tare,ca e musulman sau crestin din biserica lui Jeremiah Wright

 42. Dan
  Chiar nu crezi că susținerea avortului și a căsătoriilor homosexuali fac csă bună cu creștinismul lui Obama? Dacă e așa nu cred că merită să mai dialogăm pe această temă. Uciderea a peste un milion și jumătate de copii în fiecare an descalifică orice religie, în afara celei a morții și a Satanei.

 43. Cineva poate sa refuze existenta legii gravitatiei, dar efectele ei vor continua sa se manifeste, independent de vointa celui in cauza.
  Dupa 20 de ani de frecventare a unei biserici crestine , intr-un timp cind nici de departe nu se intrevedea accesul la presidentia Statelor Unite, Obama trebuie constant sa-si dovedeasca credinta, nationalitatea, etnia , culoarea si originea. E ca si intrebarea aceea: ” Ioane, iti mai bati nevasta” . Oricum at raspunde saracul Ion, tot rau pica. Daca at fi sa punem la indoiala „crestinismul” unuia dintre candidati, atunci acreditarile lui Romney sint mult mai aproape de ocultism decit validitatea profesiunii de credinta a lui Obama. Recent am studiat putin despre anumite credinte ale mormonilor si m-am luat de cap. Adica , Dumnezeu a fost un om, care datorita faptelor lui bune a fost ridicat la rang de Dumnezeu si a primit in dar o planeta pe nume Kolob. Asta da credinta crestina!
  Dar bineinteles, cum bine spunea cineva mai deuunazi, e mult mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decit birna din propriul ochi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s