Ce spui și ce înțeleg alții

Acest mic video, o reclamă de altfel la serviciile telefonice, mi-a adus aminte de modul defectuos în care comunicăm unii cu alții. Este adevărat că suntem responsabili de ceea ce spunem și nu de ceea ce înțeleg ceilalți, dar uneori ceea ce spunem sugerează interpretări greșite ale celorlalți. Necazul că nu întotdeauna reușim să spunem ceea ce am fi vrut. De ce ne mai mirăm oare că oamenii înțeleg ceea ce n-am fi dorit?
Un video amuzant și vai… adevărat. Dacă vizionând acest video ați înțeles altceva decât am vrut eu să spun, avem încă o dovadă a acestui adevăr.

9 gânduri despre “Ce spui și ce înțeleg alții

  1. Pingback: Ce spui și ce înțeleg alții « Viorel Mihai

  2. Jov

    Zicala reralitatii spune ca omul vede ce vrea sa vada,si se ocupa de ce vrea sau are timp sa se ocupe. Daca de filme sau fimulete va ocupati de acestea veti si avea parte. Ocupatia defapt ne spune ceia ce sduntem.

    1. Jov,
      Dacă v-ați fi semnat cu numele adevărat aș fi putut și eu să mă documentez cu ce vă ocupați. Nu pot, așa că trebuie să mă informez doar din cele ce le scrieți. Văd că judecați cu ușurință și asprime pe alții fără să vă documentați. Să trag concluzia că veți avea parte de o astfel de judecată? Exact cum ați spus. Ocupația, de fapt, spune ceea ce sunteți. Un judecător al fraților.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s