Mincinoși și creduli

Joe ne-a asigurat că nu știau. Nu fuseseră informați. De aceea au urmat două săptămâni de dribling și jocuri de cuvinte încrucișate. Orice în afară de terorism. Un video nenorocit a pornit totul. O răscoală spontană a degenerat în violență. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, ambasadoarea la ONU, secretarul de stat Hillary Clintor, președintele Obama… toți s-au întrecut în condamnarea producătorului acelui video de pe Youtube. Scuze adresate lumii islamice, apariții la TV și tribune… Până  ce a venit recunoașterea oficială, după două săptămâni, că a fost un act de terorism. Patru americani morți, printre care ambasadorul, au fost uciși de teroriștii care erau „pe cale de dispariție”, conform președintelui.

Apoi a venit confruntarea de marți seara. Nu-mi revin nici acum. Cu toată nonșalanța unui mincinos de profesie, contrazicându-și propriile cuvinte din Rose Garden, și decparațiile celor două săptămâni de negare a realității, Obama a declarat că el din prima zi a spus că avem de-a face cu un act de terorism. Am ascultat de mai multe ori discursul său și nu găsesc nicăieri dovada unei astfel de pretenții, cum n-o găsesc nici oamenii cu scaun la cap. Oare chiar ne crede pe toți proști și ușor de manipulat? Sau, așa cum spunea cineva, e atât de străin de realitate că nu știe care este adevărul despre el însuși?

Nenorocirea este că adoratorii acestor dezimformatori găsesc de bune minciunile lor și vor avea același motiv să voteze pentru ei ca și acum patru ani.

37 de gânduri despre „Mincinoși și creduli

 1. Sora Elisa, se ajunge de risul lumii sau de lumea risului.
  Pai a te lega de sistemul de votare fara sa cunosti opere lui I.V. Stalin (da , auzi bine) cred ca este o copilarie.
  Baza tuturor calculelor in cazul votarilor , adica a preocuparilor de capatii a capatiielor adunarilor, este rezolvat si facut cunoscut de marele Stalin. (nu conteaza domeniul, important este …mare) El ne-a lamurit pentru posteritate in felul urmator:
  – nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile. Panimaesh?
  Nu stiu ce-a patit sau in ce forma era , dar cred ca este printe singurele adevaruri spuse in viata lui.
  Asa ca eu cred ca ti-am dat inca un motiv in plus ca sa nu-ti pierzi scumpa de vreme cu nerozii. Rascumparati vremea….

 2. Frate dr Ion Roata, daca si matale esti american, atunci chiar ca a ramas inca un picutz si vine Domnul isus a doua oara. Sau numai ne-ai pacalit. Ca am mai auzit eu unii care , dupa ce una-alta prin tara de obirsie, se englezesc foc, copii nu le mai inteleg limba materna, iar pe bloguri sunt impotriva globalizarii. Dar eu cred ca tocmai de „gloabe” este vorba , ca la astea daca le pui dollar-zabala le poti strunii atit de usor… Se duce ultima farima de adevar din noi, adica unde ne-am nascut si cine suntem.Si mi se pare ca si acest adevar ar fi dintre cele care nu trebuie demonstrat.El exista. Trist Mosul meu drag, foarte trist.Dar noi asteptam, nu? Chiar si in timpul cit altii spun basme evreesti, adica povesti frumoase la care dupa cinci minute de la „pornire” te anunta ca au si titlu.Cit despre mine, sunt bucuros ca astazi m-am hotarit sa nu fiu cel mai bogat din cimitir.Sa fii binecuvintat cu binecuvintari sfinte Mosul meu.

 3. Mos Ion Roata a fost SI doctor?. :)))
  nu stia el ce zile negre ne asteapta,
  poate nici nu stia cit de credinciosi vor fi oamenii in zilele din urma!. :(((
  Vai de noi, daca nu ne trimbitam credinta inaintea celor care fac legi impotriva VOII lui DUMNEZEU!
  vai de noi, cind pietrele vor vorbi;
  ele vor vorbi impotriva noastra.

 4. Da sora Elisa, ai dreptate dar Leonard Ravenhill nu l-a citit inca pe fr pastor Petrica Lascau. Mai avem rabdare,Asta si pentru faptul ca esticii abia s-au pornit pe scris.
  Fain destul ca stim, trairea este pentru secolul viitor. Ai mila Doamne de noi.

 5. Mike,
  ooohhh,
  de ce e asa????
  ma mingaiam mai de mult cu cei 7000,
  acum nu .
  Domnul sa ne ajute sa nu obosim.
  Tu spui despre dezamagiri, Mihail la fel,
  eu …si multi altii.
  Spuneam ca L-au luat din biserici pe Domnul.

 6. Mihail,
  tu zici”saraci cu duhul”,
  macar de am fi;
  ca prea ne laudam ca Duhul ne-a spus, ne-aratat;
  ca avem daruri, pt ca avem pe Duhul Domnului.
  NU AVEM plinatatea Duhului, asta este ceea ce lipseste.
  Si daca nu ne golim de ideile noastre, de iubirea de pamint, de iubirea de bani,
  de masini luxoase si mobile;
  schimbate care mai de care din multa mindrie, apoi DEGEABA am crezut;
  pt ca nu putem avea Plinatate, fara Golire.
  Unde sa mai incapa Duhul, daca noi suntem plini.
  (dar nu de iubire)
  Ai dreptate, AW Tozer ar trebui citit de fiecare pastor( SI NU NUMAI )
  care vrea sa cunoasca adevaruri (pe care Domnul i le-a descoperit acestui OM a lui Dumnezeu), de o mare finete si o profunzime .
  DACA NU AVEA O VIATA IN ACULTARE SI SMERENIE,
  Domnul nu i se descoperea la nivelul acesta inalt , cum rar gasesti.
  Mereu proaspat si mereu actual pentru credinciosi.
  Te captiveaza si te face sa rumegi cuvintul scris de el, prin inspiratie divina,
  dar si sa te indragostesti din nou de Isus Hristos.
  Nu mai putem fi inselati cu simple cuvinte daca avem o foame adevarata dupa Dumnezeu.
  Cautam, si gasim, ceea ce ne-a fost lasat de SUS>
  Pentru asta Domnul a oprit de la predicare pe fratele Tozer si l-a pus sa scrie pt noi toti.
  Asa a lasat pentru eternitate aur curatit prin foc, cum bine spunea cineva.
  De la apostolul Pavel nu ne-au ramas scrieri in afara de minunatele sale scrisori,
  dar de la Tozer avem peste 4o de carti.
  A trait in SUA, dar a trait sarac, avind 7 copii, si-a parasit serviciul unde cistiga sapte salarii pe zi, pentru a lucra pentru Dumnezeu.
  Este o mare pierdere pentru credinciosul care nu -i citeste lucrarile;
  cum spunea si Leonard Ravenhill:
  cumparati-i toate cartile si digerati-le.

 7. @Dan Damian
  Dan , nu cred ca te-am numit „liberal”, deoarece nu cred ca un crestin poate sa fie liberal.

  Cit despre adevarul expresiei ” liberalism is a mental disorder”, istoria o dovedeste precum si studiile stintifice 🙂

  http://www.libertymind.com/

  Urmind logica de mai sus , ar trebui sa legalizam drogurile, omorurile la drumul mare, violuri, prostitutia…. ca si asa oamenii o sa le faca

  Alta solutie nu am , trebuie sa votez ptr. cineva, Romney cel putin si-a schimbat mintea , Obama recunoaste sus si tare ca e ptr. avorturi si gay marriage

 8. Gaby, nu pot sa te ma leg de partea morala a postului tau pentru ca si eu cred la fel. Tineretul american este in majoritate secularizat si faptul ca recent cu ajutorul noi generati s- a trecut pragul peste 50% „pro marriage ” for homosexuals confirma acest lucru.. Partidul Democrat si Obama a sanctionat acest sentiment de simpatie generala printr-o pozitie de aceptare a casatoriilor lor.

  Nu am stiut, insa, ca Dumnezeu a fost scos din Platforma Democrata. Dupa cite i-mi amintesc cineva a uitat sa introduca numele „God” la conferinta lor, lucru rectificat imediat. Daca a fost intentionat sau nu , nu e treaba mea, atita timp cit nu se poate dovedi. Transgenderi este un subiect care nu il discuta nimeni si nici nu au cerut inca drepturi ca sa pot spune care partid sa pronuntat favorabil

  Abortul este ,insa, cel mai delicat subiect: Cred ca aici este o lupta personala , intre tine, constiinta ta si Dumnezeu . M-am resemnat!!! Mai mult nu se poate face . Ambele partide nu au curajul sa le ia drepturile femeilor de a decide. De ce?
  Imagineaza-ti , Gaby, o societate unde abortia ar fi ilegala. …unde se va dezvolta o industrie subterana de asa-zis ‘baby killers’ care nu au nici o acreditare in medicina. Nu numai copiii vor fi victime dar si mamele lor. Mexico, pe linga mafia drogurilor o sa dezvolte o industrie de omorire de copii pe banda rulanta. Canada o sa fie multumita de busines-ul ce le pica. Ba mai mult, o sa vazi copii aruncati de vi pe la lazile de gunoi.
  Ce vreau sa spun, Gaby, este ca daca nu ai constiinta si frica de Dumnezeu o sa o faci, legal sau ilegal. Prohibitia de alcohol din prima parte a secolului , nu a adus o crestere morala a societati,dar a creat a mafie care i-si are radacini si astazi .
  Ce conteaza care partid suporta cind niciunul nu crede ca poate sa faca vreo diferenta. Romney a fost pro-choise cind a fost ales de cel mai liberal stat. De convenienta a devenit pro-life. Un Republican care facea discursuri pompoase impotriva abortie a fost inregistrat de prietena lui cum cerea sa aborteze. Creem ipocriti pe band rulanta!

  PS. De obicei spui lucruri interesante , dar fraza aia ca „liberalism is a mental desease and , now, is provern scientifically ” nu stiu de unde ai scos-o „Macar tu nu ma faci comunist si ateu. Sa fie asta doar ca ne cunoastem si mai ai un pic de respect?

 9. @ Elisa– Din pacate nu esti singura care ai fost amagita( Ilie si-a cerut moartea crezindu-se singur, dar Domnul ia spus -mai sint 7000 ca tine care nu si-a plecat genunchiul inaintea lui baal) sint si eu unul care am crezut in neprihanirea oamenilor predati Domnului, dar vai ce mare amagire a dat peste mine cind am descoperit adevarul. Speranta mea e ca, Dumnezeu e neschimbat si nadejdea mea e EL si nici pe Domnul Iisus nu-l poate lua nimeni din inima celor ce sint cu adevarat credinciosi LUI. Nu fi dezamagita –Biserica Lui va fi triumfatoare( din membrii adunarii sint sigur ca sint ca si dumneta care sint credinciosi biblici lui Dumnezeu – ei, adunati cu altii din alte adunari de pe integul globul vor forma adevarata Biserca. God bless you

 10. Crestinii pragmatici,umanisti,de convenienta, da- ei sustin si suporta avorturile si homosexualii inclusiv pe cei ce-si schimba forma normala data de Dumnezeu, fiindca ei sint in ascultare selectiva fata de Dumnezeu – receptivi cind e vorba de placeri, averi,case ,masini etc, dar surzi cind e vorba de pacat,slujire,renuntari, rugaciuni –surzi cind li se spune Pocaitiva!!

 11. Mos Ion Roata,
  Acesta -i din pacate „adevarul adevarat”;
  m-am ferit sa dau vina pe biserici de starea mea spirituala jalnica uneori;
  dar vineri,am spus la iesire unei surori mai apropiate:
  biserica asta, o afirm acum cu tarie, mi-a luat bucuria si starea mea se datoreaza
  in mare parte ei;
  m-am saturat de ipocrizie, „secaciune seaca” si programe,
  cuvint luat in mod nefericit din lumea teatrului;
  si de politicile celor pusi de Dumnezeu sa trezeasca lumea,
  sa le penetreze sufletul,
  sa-i capitveze pentru Hristos;
  spuneti ce vreti despre spusele mele:
  jalea mea e prea mare, ca sa ma doara vreo ironie ieftina.
  Ma simt la capatul puterilor:
  UNDE este ceea ce am vazut in Cuvint , ca trebuie sa fie biserica?

  „L-au luat pe Domnul meu si nu stiu unde L-au pus”
  . :(((((
  Locul de unde trebuie sa vina Lumina in lume si-a pierdut stralucirea>

 12. Frate scump in Domnul, Mosul meu Drag. Multzam fain de osteneala raspunsului.Sigur ca da, acesta contine strigatul celui ce iubeste „in curatie’ pe Domnul. Si cred ca asa ar trebui sa se intimple de fiecare data cind cineva vrea sa glasuiasca.
  De data aceasta ma las in voia cuvintului biblic si (chiar daca este in public) fac o marturisire , nu ca as vrea sa scap de ceva pacatele, dar simpt ca este bine asa(in dreptul meu)
  Apasat si foarte nedumerit de cele INTIMPLATE cu ocazia congresului crestinilor din Seattle, show-istic reusit de altfel, am dat crezare ( sper ca nu este blestem) celor afirmate de un frate neaosh din Portland si ce crezi? M-am apucat voiniceste de AW Tozer. Ca un adevarat gospodar nasaudean, mi-am procurat vreo 20 din cartile respective in limba romana ca sa nu am nici o vina la interpretari, si am trecut la treaba.
  Dupa vreo 3-4 citite, concluzia mea este STUPEFIANTA. Explic:
  -ceea ce acest copil a lui Dumnezeu vorbea inainte de 1963 este de o actualitate acuta incit ma cutremura.Fiecare propoziti din carte vine ca o „mustrare” spusa limpede, la obiect, avind subiect si predicat, rostita fara emfaza, fara pretentia doctorala precum a unora din vremile noastre, si…cu dragoste, cu blindete.
  Mosul meu drag, nici vorba de a fi linistit sau multumit ca Dumnezeu a turnat binecuvintarile LUI peste America…nici vorba de automultumire, nici vorba de cuvinte de lauda la adresa propasirii adunarilor si inmultirea crestinilor, ba as spune ca are ceva impotriva „membralitatii” doar de dragul cifrelor statistice.
  Draga Mosule, sigur ca este adevarat ca eu am lucrat „in aparat” dar asa mai pe marginuta si am venit la Isus asa cum sunt, acuma la batrinete.Dar de aici si pina a ma intreba fr Cristian „unde eram eu cind el lupta pe fata….” n-am inteles ce lupta pe fata a dus, dar eu am tras o conclizie ca asa cum spui, cei din frunte au alte criterii de a se infatisa multimii, au alte jaloane dupa care aproape ca „cer” sa fie aprobati, aplaudati, recunoscuti, pe cind adevarul este cel din postarea de raspus pe care ai binevoit sa o tiparesti.
  Mosul meu, sigur ca sunt o multime de credinciosi care sunt sinceri si in sinceritatea lor se bucura cu Dumnezeu si ei habar nu au de manevrele „politice” ale capilor.Nici nu le pricep, nici nu le acorda atentie nici nu le sustin, nu au treaba.Oare acestia sa fie cei „saraci cu Duhul?” Acestia sa fie cei „care nu se inchina Baalilor”? Posibil.
  Si ar mai fi o trebusoara . Dragul meu Mos , te rog sa ma luminezi daca se poate. Cum este posibil ca de la amvoane sa auzim despre un Dumnezeu „caritas” , care ne da de 8 de 10 sau de o suta de ori inapoi mai mult, dar conteaza continentul pe care te afli.Oare Dumnezeul cel bun traieste (iarta-ma Doamne) numai in America iar in Africa si in China si in India traieste alt Dumnezeu? Sau cei ce propovaduiesc „multumirea” ca au fost adusi in America de catre Dumnezeu, sunt mincinosi. Harul si pacea Domnului cu tine Mosul meu drag.

 13. Dr Mos I Roata,
  Si. . . cati credinciosi au ferma convingere ca la alegerile prezidentiale ,votul lor nu vine in opozitie cu voia Domnului ??
  NU AU, dar voteaza, apoi se mira ca America baptista a ajuns iadul cu pacatele lui si nu mai are nicio binecuvinatre, vorbesc de cele care conteaza, adica, spirituale.
  Si la noi, minciuna sta cu regele la masa.
  Am voie sa votez cu tatal minciunii?

 14. Dan Damian , ai dreptate am dat-o in bara…

  Am sperat ca un evanghellic de-al nostru sa cistige

  Este poate ptr. prima data in istoria Americii cind evanghelicii nu au un reprezentat la alegerile ptr. presedinte ( si nici in curtea suprema)

  Tineretul american este in majoritate secularizat.

  Biserica evanghelica americana a pierdut.

  The”seeker friendly” movement a falimentat.

  Biserica americana este plina de caractere care in noiembrie o sa voteze cu un partid care suporta public omorul de copii si pacatele cele mai murdare si duminica cinta „lauda si inchinare”

  Fara nici o mustrare de constinta

  Constinta moarta

  Şi, măcar că ştiu hotărîrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.
  Apostolul Pavel

  By the way… poti sa-mi spui ce partid suporta avorturile, omorirea copiilor care au reusit sa supravetuiasca avortului, drepturi egale ptr.homosexuali, transgenderi , care l-au scos pe Dumnezeu din platforma?

  Poti sa-mi spui care partid nu le suporta?

  Liberty cannot be established without morality, nor morality without faith.
  Alexis de Tocqueville

 15. Gaby, nu iti mai da cu parerea pina cind o sa ai si tu dreptate. Cu Perry ai cam dat-o in bara. Cel putin eu am spus ca Romney e singurul candidat serious si an avut dreptate . Sansele lui la presedentie au crescut numai cind a dat cu piciorul consevativilor si a devenit peste noapte un moderat. Obama i-a deschis usa cu stilul lui neconfruntational din primul debate.
  1.Politica externa la fel ca Obama cu exceptia nefixari unei date fixe de retragere din Afganistan
  2.Economic la fel ca Obama; e pentru a mentine regulation; sa ii faca pe bogati mai bogati decit au devenit
  3.Abortie: mentine „status quo”
  4.Health: de accord cu o parte din Obamacare
  5.Medicare ramine neatins
  Despre cei 47% Obamanisti, fa tu un survey in Biserica si vezi citi dintre ei nu platesc faderal tax si voteaza Republican. Nu I-ti fa griji! Dupa alegeri o ma distrez , regardless who win

 16. Dragu’ mosului Mihail, vezi tu , prefacatoria aia feroce zisa diplomatie, ce bantuie vertiginos in intreaga lume politica ,acuma s-a extins si s-a infiltarat adanc si in bisericile asa zise „crestine”,precum raia ! (scabia -aia de care te scarpini pana la sange si tot te manca cu incapatanare in continuare,chiar daca o ungi cu petrol !) .Fara aceasta raie politica, bisericile de azi nu mai pot functiona „corect” !.Si nu in lumina Adevarului lui Hristos ci din „corectitudinea” insuflata direct de duhul lui satan !Si asta ,dragul meu Mihaile,este ” o corectitudine”zisa „comunitar-sociala” ,de pace si progres ,de fraternizare si omogenizare cu lumea din jur,insotita la nesfarsit de acel zambet manzesc, ce-l au toti politicienii cand dau mana cu tine !. Nici un pastor, nici macar unul singurel, nu are curajul sa fie direct raspunzator de aceasta plaga ce a patruns in toate locasurile de inchinaciune !.Unde-i zbiciul si sabia CUVANTULUI cu doua taisuri ,vocea de tunet a lui Ioan Botezatorul ??!!; unde-i pastorul ce din dragoste si dezbracare de sine ,plin de puterea Duhului Sfant, poate sa scoata din turma lui pe acele capre contagioase si pline de raie ??!!. Daca privesti mai atent si la detalii, il vezi si pe el cum se scarpina incognito , dand din coate si din umeri,aranjandu-si nodul la cravata in spatele amvonului , pregatindu-se sa ia „cuvantul”diplomatiei !.Cati pastori ai acestor zile din urma ,indrazneasc sa manuiasca cu reala sinceritate Toiagul Evangheliei ,in numele ADEVARULUI adus de Mantuitorul ??!! . Mormonilor si musulmanilor le apartine acum toata atentia si prioritatea publicitara !.Indata dupa alegeri, vom trece cu totii „la scarpinat” !.

 17. Dave,
  Multumesc pentru sugestie -dar nu!!!. Frankly , it is none of your business! Mai mult nu pot sa spun; Sunt la „couple retreat” in Palm Spring impreuna cu fratele Petrica Lascau (pe care l-am apreciat intotdeauna -mai putin convingerile sale politice). Si, intradevar, name meu este Dan Damian ,si daca pe Dan (messenger ) il poate sa mi-o spuna personal

 18. Unii mincinosi si creduli formeaza grupul in ploitica si manipuleaza pe cei necreduli prin mijlocele care azi le intilnim atit pe paginile virtuale cat si presa si alte centre,dar sa nu credem ca in partea religioasa nu se intimpla astfel de lucruri si Dr. (mos) Ion Roata in mesajele de comentarii explica foarte bine ,dar prea putini inteleg .Si cei care inteleg doar isi freaca miinile si se roaga sa nu scoata si alte lucruri din deseaga fiindca au valoare mare si redau mesaje ca cele scrise pe perete imparatului Beltsatare;Daniel cap.4

 19. Draga Mosule! Ma bucur ca mai pot citi cite un gind scris asa in tihna.
  Dar dragul meu Mos, citind aceasta postare si vazind cele multe comenturi, mi-am amintit de doi excursionisti, un elefant si un soricel. Mergeau ei asa de ceva vreme si la un momentdat au trebuit sa treaca peste un riu.Nu era nici o problema.Peste riu era o punte, asa cum iti amintesti ca mai erau prin muntii nostrii, din cele pe fringhii de otel, ancorate numai in maluri.
  Si cum au ajuns ei mai spre mijlocul puntii, aceasta a inceput sa se miste asa mai a nesiguranta.In acel moment soricelul , impresionat,il intreaba pe elefant:
  – Mai elefantule, tu vezi mai ce mai tropaim?

  Cam asa vad eu stradania lui Neica nimeni atunci cind cheltuieste cu nesabuinta vreme scumpa si buna pe politica si povesti de aburit …lentilele la ochelari.
  Mosul meu drag, eu am pus o intrebare pentru vreocitiva din primele rinduri.Si intrebarea nu a primit raspuns si ea suna cam asa: CARE ESTE DIFERENTA (pentru ei) INTRE REALITATE SI ADEVAR? Daca vrei, asa pentru bucuria mea, sa pui si dumneata o parere pe aici.Cine stie, poate o fi de folos.
  Si ma gindesc cam ce s-ar putea face mai cu folos in aceasta vreme destul de tirzie!
  Orcum Mosule, eu m-am retras cu un gust amar si cu o parere destul de „nepozitiva” de „casa ” in care am nimerit.Deocamdata cred ca numai Dumnezeu mai poate fi un subiect „politic” de folos sufletului, mintii si duhului nostru.Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca cu dragostea LUI.Har si pace.

 20. ” Statele Unite sa-si pazeasca -Centralele Electrice iar Israelul -Pietele ” . Este un „ORDIN”… Vedem caci dupa aruncarea din ceruri a diavolului , el tot se intorcea in prezenta Lui Dumnezeu . Nu fuge in directia opusa. Nu . Trebuie trimis . Fiara ce se ridica din mare ,apare complect ,gata formata , dezvoltata . Deci ea inghite , distruge , tot ce-i este inpotriva . ‘ I se va da puterea..’ Puterea peste cei ce o accepta.. Pt. 9/11 nu-i ‘straina ‘ Europa … Sangele martirilor ,se gaseste pe aici ,nu pe acolo … Fiinda este noapte , de ce nu ar incerca raul ,sa se instaleze chiar la conducerea protectionismului binelui…Doar sa vorbesti ce vrea gloata , ( cei firesti ) sa auda …si esti ales . Aceasta se poate ‘cu succes’ mai ales cand cei buni , tac . Dorm . Cand ne amintim ca diavolul are capul distrus. Fiul Omului ia zdrobit capul . In acest timp ,doar cei ce vor ramane tari , vor face mari minuni,cu D-zeul lor. ( Al nostru) . Deci curaj.. La lucru, Lucratori ! Dar sa nu uitam : Trebuiesc bine scanati , oricare aspirant sau ocupant , la locul dintai . Atat cel religios , dar si cel politic social .

 21. Infantilismul crestin are radacini crescute adanc in virusul liberalismului !. Are cineva vre-un antidot ori vaccin ??!!

 22. Dan Damian, ar fi bine daca ti-ai scrie numele mai scurtat (mai anonim), pentru ca sugerzi prea mult pe Dan de la formatia The Messengers, si daca nu e asa e ca o identificare falsa. (Which is worse than anonim)… just saying

 23. „Pacat ca se politizeaza aceste nimicuri”. – Serios? Nimicuri?
  „Scopul e … ca Obama sa nu cistige.” – Scopul ca scopul, de-ar fi REZULTATUL.
  Loialitatea lui Obama nu-i pentru America. E prea preocupat sa-si ceara scuze si sa multumeasca pe fratii lui musulmani… Da’ cine-l tine aici? Duca-se cit vede cu doi ochi, si n-ar fi rau de si-ar lua dupa el si „ingerii” lui.

 24. Obama are un vajnic aparator in persoana lui dan damian ,ar fii bine de el sa asculte desfatul lui Gaby sa nu i se intimple ceva rau

 25. America !. America capcanelor materialiste !.Cati „credinciosi” americani ce pleaca la drum ,scot demonstrativ din spatele masinii roata de rezerva si o lasa in garaj ,fiind ferm convinsi in credinta lor ca Domnul Ii pazeste de pana de cauciuc si. . . nu au nevoie de roata ??!!. Cati din cei ce au permis de port arma pentru protectia lor si a familiei lor , la lasarea serii ,dupa ce rostesc rugaciunea de incredintare in bratul Domnului ,descarca arma si o incuie in safe ??!!. Si. . . cati credinciosi au ferma convingere ca la alegerile prezidentiale ,votul lor nu vine in opozitie cu voia Domnului ??!!. Cati misionari ai lui Hristos ce aduna bani pentru „misiunea lor” , nu se gandesc mai intai,egoist si primordial la comfortul calatoriei ,a zborului , la calitatea hotelurilor ,a cazarii si transportului in lux ,a mancarii si avantajelor unei glorii si admiratie publicitara ??!! La urma urmei , totul ,doar TOTUL se intampla for a reason , drept urmare si consecinta a mandriei ,a lipsei noastre de autentica si neprefacuta credinta in Hristos Cel Crucificat -Mantuitorul omenirii , ce ne-a invata sa nu speculam niciodata vre-un avantaj de ordin material ce in final ne va duce spre imbuibare si spre pierderea sufletului !. America a ajuns sa plateasca exemplar diferenta dintre pretentia in credinta pura si prefacatoria numita modern „diplomatie” !. Iar diavolul inca are mult largamant de activirtate si. . . Obama sanse enorm de mari sa fie realaes !.

 26. manuintrigatu,
  lasa manu, ne e dor si noua de minciuni republicane 🙂 sau, stai, republicanii nu mint, lol
  oricum, Romney pare net superior adversarului….desi, la capitolui minciuni, ambele partide sunt egale…sa mai adaug ca si crestinii suntem tot la egalitate cu ei?! sau nu e novoie, ca asta o stim cu totii 🙂

 27. Se spune ‘apasat tare’ caci : America (USA ) este vinovata de tot ce a fost si este rau pe planeta Pamant . Si poate si in Univers ! Numai ca ea , natiunea , s-a format dupa anii 1500,cand a fost dealtfel ‘ descoperita ‘. PANA ATUNCI , DE RELELE,ATROCITATILE ,RAZBOAIELE LUMII…CINE ESTE VINOVAT ? TOT USA , NU-I ASA ? Inainte chiar de a exista ca stat , intre natiunile cu vechime . Acei care au inceput si al 2 lea razboi mondial , dupa infringere ,acuza America , caci ei au produs atacul de la Pearl Harbor (Asia),pentru a avea motiv de-a intra in razboi. Numai ca conducatorul si planificatorul atacului , declara altceva . Sa fii fost american ? Oare ?. Numai ca Hitler declarase razboi Americii , asa de la el . 11 Septembrie 2001 , acuzatii tot la adresa Americii ,ca ei…americanii au facut-o…? ? ? Presedintele Bush jr , era in primul an la conducere ,dupa 2000 (anul alegerii). Bresa de securitate a tarii , o avea ‘mostenire’ , de la Clinton (democrat). Daca atacul din Bengazi ,a avut deficiente de securitate , de aparare , atunci posibil sa le aibe toate ambasadele . Este posibil sa fie tradare . Daca America abdica , pierde ,valorile , principiile care au consolidat-o , atunci este si va fii VAI de lume , Vai de intreg Pamantul .

 28. Dan Damian se pare ca face parte din faimosii ” 47%” Obamanistanezi…
  Se no evil, hear no evil”
  Dupa cite Se pare Obama va lua numai 47%…
  The MSNBC crowd.. Cool aid drinkers…
  Dan, stay away from tall buildings and sharp objects on November … 🙂
  It’ll be a long night ( I hope) for you 🙂

 29. ” Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”! Sau cum zicea un American mucalit: ” What are you doing when you’re doing what you’ re doing?”
  Promovam cu atita determinare asa zisul „adevar” , bineinteles complet incredintati de obiectivitatea noastra. In cel mai ideal caz,insa, nu facem altceva decit sa ne exprimam opinia despre adevar. Cu putina modestie ar trebui sa putem face o distinctie intre cele doua notiuni. Una este adevarul si alta e opinia mea despre adevar. Adevarul e o constanta fixa pe cind opinia mea este intr-un continuu proces evolutiv. Doar cel ce-si invinge Eul va avea taria sa admita o gresala. Un critic al crestinismului afirma ca in toata istoria crestinismului a existat doar in singur crestin adevarat.
  Hai Steaua!

 30. Citind aceste comentarii stau si ma crucesc si ma intreb: oare mai deschide Domnul ochii orbilor si astazi? Mai pot sa cada solzii de pe ochii credinciosilor?
  Am totusi convingerea ca Dumnezeu inca mai poate, bratul Domnului este acelasi. Ai mila de noi Doamne

 31. „Oare chiar ne crede pe toti prosti si usor de manipulat?” Am mai auzit asta la MSNBS- the liberal media- indreptata directie opusa. Se pare ca toti au acelasi vacabular!

 32. Cu tot respectul ce il am pentru Dvs. frate Petrica nu pot sa nu remarc ceea ce am spus si u cu patru ani in urma entuziasmatilor: Nu va inselati! Obama va continua ce nu a terminat Bush: politica minciunii

 33. Daca incidental Benghazi ar fi fost spontan Si atribuit acelui video” Innocence of Muslim”, nu ar fi fost un act terorist? Orice act crud de omor este un act de teroare. Este irelevant daca actul terorist a fost infaptuit de”Al Queda”sau de orice alta organizatie. Nu vad nici o diferenta. In cel mai rai caz administratia Obama se face vinovata de faptul ca nu a alocat mai multi bani pentru securitatea ambasadei. Dar Fox News vorbeste non- stop despre aceasta asa-zisa conspiratie. Pacat ca se politizeaza aceste nimicuri. Scopul este (Si a fost) sa se faca orice posibil ca Obama sa nu cistige.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s