La Roda

Ieri, joi, Noiembrie 01, în prima zi a turneului nostru, am vizitat Biserica penticostală din La Roda, o localitate la cca. 200 de kilometri de Madrid. Serviciul trebuia să înceapă la ora 7.00 PM. Din nefericire am ajuns aproape la ora 8.00 și pentru că am plecat cam târziu din Madrid și din cauza unor necazuri cu una din cele trei mașini cu care am pornit la drum.
O sală arhiplină în care oamenii stăteau și în picioare ne-a spus multe despre așteptările lor și despre credință lor în Domnul.
După mai multe cântări ale grupului Omega, am vestit Evanghelia unei săli care m-a ascultat cu atenție în ciuda oboselii mai mult decât evidente. Mai ales la mine.
După serviciu am fost tratați cu pizza – mâncarea noastră tradițională de pe acum.
Mulțumim Domnului pentru ospitatlitatea acestor minunați și fratelui Gavril Zăgrean pentru slijirea sa în calitate de călăuză spre această primă biserică pe care am vizitat-o în Spania.

20121102-082340.jpg

4 gânduri despre „La Roda

 1. Ma bucur asa de mult ca Domnul I-a dat harul lui JR. sa petreca putin timp alaturi de de tine! Cuvintul ce l-ai semanat in inima mea si a lui George a ramas adinc cu noi, si in noi, si pentru totdeauna vei fi parintele nostru spiritual.
  Sintem asa de binecunvintati cu Jr., intradevar, persoonalitatea lui e contagioasa, pozitiva, si frumusetea cea mai mare e ca e tot atit de scump si plin de viata si pasiune, in casa printre noi, cum e si in public.
  Nadejduiesc ca in aceste doua saptamini sa-i fi dascal, si sa impartasesti cu el toata tainele cerului si realitatea vietii, asa cum le-ai impartasit si cu noi:)

  Fi mult binecuvintat si imbratiseaza-l cu caldura pe Jr. Din partea noastra 🙂
  Crina si George

 2. Crina,
  Aveți un băiat extraordinar. Este o mare bucurie să fiu în această călătorie cu el. Pasiunea lui pentru Domnul și cântare este molipsitoare pentru tot grupul. God blues you!

 3. Sinte-ti zilnic in rugaciunile noastre. Domnul sa lumineze fata Lui peste voi.
  „Ochii si copilul” !!!- George Horga Jr. 🙂

  Crina Horga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s