Elim, Arganda del Rey

Vineri, 2 Noiembrie, am vizitat Biserica Elim din Arganda del Rey, o comunitate penticostală numeroasă și tânără. Pastorul Gavril Zăgrean ne-a primit și de data aceasta cu bucuria și dragostea sa gata de sacrificiu. Aseară a fost prima întrunire cu frații din Arganda. Participarea a fost peste așteptările noastre. O sală plină într-o zi de vineri poate dovedi dragostea și dorința după Dumnezeu și cuvântul sfânt mai mult ca alte activități religioase, azi, într-o lume plictisită și agitată.
Grupul Omega a cântat cu multă pasiune și a inspirat sala la închinare înaintea lui Dumnezeu. M-am bucurat înlăcrimat cântând împreună cu Nuțu Curescu și grupul de tineri pe care-l conduce. După 25 de ani de la formarea grupului Omega, este o încântare să vezi tineri născuți în America, cum este George Horga Jr. Cântând cu toată inima în limba părinților lui, laudele Domnului.
Alături de grupul Omega este împreună cu nou Petru Amarei de la Televiziunea Română din Chicago. Nădăjduiesc să filmăm unele din întrunirile noastre.
Mâine vom participa la conferință tineretului. Voi reveni cu știri de la acest eveniment.

20121103-114137.jpg

20121103-114253.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s