Conferința de tineret din Arganda

De la orele 7.00 a avut loc la Arganda del Rey Conferința tineretului din bisericile române din zona Madridului. Biserica Elim, care agăzduit acest eveniment a devenit neîncăpătoare. Peste 1000 de tineri au participat la acest eveniment care a avut tema: „O inimă curată”. Grupul Omega a cântat cu multă dăruire și a inspirat sala întreagă la închinare. În urma predicii o mulțime de mâini ridicate au confirmat dorința de face curățenie în viața lor personală. Rugăciunea de la urmă a fost cu lacrimi și sincere dorinți după o inimă curată „fără de care nimeni nu-l va vedea pe Dumnezeu”.

Gazde bune ca întotdeauna, frații de la biserica Elim au dăruit o masă de dragoste tuturor participanților. Peste 2000 de sandviciuri românești, fructe și băuturi răcoritoare au asigurat o continuare a părtășiei nostre cu cei tineri.

4 gânduri despre „Conferința de tineret din Arganda

  1. Din primele zile dupa inaltarea Mantuitorului la Tatal in deplinatate , din primele zile ale crestinismului , cand se manifesta opozitie si persecutie fata de credinciosi , ei au fost nevoiti sa se deplaseze ,sa emigreze in alte zone geografice , in alte locuri . Nasterea si dezvoltarea bisericii romanesti , in comunismul tarii , a ‘ beneficiat ‘ aidoma , ca la nasterea Pruncului Iisus.Isus . Supraveghere totala , opozitie si persecutie . Persecutia economica plus cea religioasa , a dus, a condus, la diaspora romaneasca , prin diverse tari , indeosebi : Europene . De ce n-au stat ‘ acasa ‘ -spun unii . Au rezistat un timp. Un an , doi . Dar nu se producea , ceea ce se dorea dupa anul ’89. Au gresit caci au plecat ? Au pacatuit ? Nicidecum. Asa a fost in toata istoria omenirii. Referitor la crestini , Biblia spune : Mantuitorul spune : ” Iata ca va trimit in lume , ca pe niste miei , in mijlocul lupilor „. Biblia spune : Daca esti rob economic : Folosestete , scapa . Cineva spunea caci numai hotii , au ramas in tara . Ei nu-i chiar asa. Au ramas cei mai in varsta , au ramas cei care nu pot/nu au putut sa plece . Parca de cca. 22 de ani , Romania este sub ocupatie straina ! Asa se vede . Milioane de romani cautand-usi !!! painea la alte porti . Mii si mii de romani practicand-usi !!! crezul , credinta ( cu sqacrificii ) , prin alte case . Sa fie oare, o varsare din gura-a pamantului ? Sa fie ‘ obligativitatea ‘ de-a vesti, de a duce evanghelia, vestea buna si la altii ? Sa fiti binecuvantati . Dumnezeu sa binecuvanteze Romania .

  2. Prin harul Domnului am predicat si eu la cateva programe in biserica aceasta.Tot deauna a fost plina Slava Domnului ,pe langa faptul ca Dumnezu isi revarsa indurarea Lui,pot sa spun fr.pastor e un om deosebit, care lucreaza la mentinerea unei atmosfere calda si prietenoasa fata de toata fratietatea.Domnul sa te binecufinteze in lucrare fr.pastor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s