Conferința de tineret din Arganda

De la orele 7.00 a avut loc la Arganda del Rey Conferința tineretului din bisericile române din zona Madridului. Biserica Elim, care agăzduit acest eveniment a devenit neîncăpătoare. Peste 1000 de tineri au participat la acest eveniment care a avut tema: „O inimă curată”. Grupul Omega a cântat cu multă dăruire și a inspirat sala întreagă la închinare. În urma predicii o mulțime de mâini ridicate au confirmat dorința de face curățenie în viața lor personală. Rugăciunea de la urmă a fost cu lacrimi și sincere dorinți după o inimă curată „fără de care nimeni nu-l va vedea pe Dumnezeu”.

Gazde bune ca întotdeauna, frații de la biserica Elim au dăruit o masă de dragoste tuturor participanților. Peste 2000 de sandviciuri românești, fructe și băuturi răcoritoare au asigurat o continuare a părtășiei nostre cu cei tineri.

4 gânduri despre “Conferința de tineret din Arganda

  1. Prin harul Domnului am predicat si eu la cateva programe in biserica aceasta.Tot deauna a fost plina Slava Domnului ,pe langa faptul ca Dumnezu isi revarsa indurarea Lui,pot sa spun fr.pastor e un om deosebit, care lucreaza la mentinerea unei atmosfere calda si prietenoasa fata de toata fratietatea.Domnul sa te binecufinteze in lucrare fr.pastor.

  2. Din primele zile dupa inaltarea Mantuitorului la Tatal in deplinatate , din primele zile ale crestinismului , cand se manifesta opozitie si persecutie fata de credinciosi , ei au fost nevoiti sa se deplaseze ,sa emigreze in alte zone geografice , in alte locuri . Nasterea si dezvoltarea bisericii romanesti , in comunismul tarii , a ‘ beneficiat ‘ aidoma , ca la nasterea Pruncului Iisus.Isus . Supraveghere totala , opozitie si persecutie . Persecutia economica plus cea religioasa , a dus, a condus, la diaspora romaneasca , prin diverse tari , indeosebi : Europene . De ce n-au stat ‘ acasa ‘ -spun unii . Au rezistat un timp. Un an , doi . Dar nu se producea , ceea ce se dorea dupa anul ’89. Au gresit caci au plecat ? Au pacatuit ? Nicidecum. Asa a fost in toata istoria omenirii. Referitor la crestini , Biblia spune : Mantuitorul spune : ” Iata ca va trimit in lume , ca pe niste miei , in mijlocul lupilor „. Biblia spune : Daca esti rob economic : Folosestete , scapa . Cineva spunea caci numai hotii , au ramas in tara . Ei nu-i chiar asa. Au ramas cei mai in varsta , au ramas cei care nu pot/nu au putut sa plece . Parca de cca. 22 de ani , Romania este sub ocupatie straina ! Asa se vede . Milioane de romani cautand-usi !!! painea la alte porti . Mii si mii de romani practicand-usi !!! crezul , credinta ( cu sqacrificii ) , prin alte case . Sa fie oare, o varsare din gura-a pamantului ? Sa fie ‘ obligativitatea ‘ de-a vesti, de a duce evanghelia, vestea buna si la altii ? Sa fiti binecuvantati . Dumnezeu sa binecuvanteze Romania .

  3. Pingback: 11 postări în Top 100 WP (06.11.2012) « Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s