Biserica din Ontinyent

Am rămas în urmă cu postările mele. Duminică am avut o plină, așa că nu am avut timpul necesar să scriu despre vizita pe care am făcut-o Bisericii Penticostale din Ontinyent, un orășel la cca 75 de kilometri de Valencia. Am vizitat această biserică la invitația pastorului Daniel Floruța, care slujește și aici ca pastor al acestei biserici.

I-am găsit și aici pe frații noștri plini de rânvă sfântă pentru Domnul și gata să asculte Cuvântul Lui chiar dacă este sâmbătă seara. Ca o caracteristică a acestei biserici am remarcat scaunele bisericii cumpărate de la o sală de cinema. Faptul că erau mai înalte ca de obicei și așezate în trei rânduri îți dădea impreia că te afli într-un avion.

Am predicat Evanghelia, Petru Amarei a vorbit despre televiziunea creștină de azi, iar David Lela a cântat câteva cântări care au mers la inima acestor frați. Nu ne-au lăsat până n-am servit masa într-o familie plină de dragoste și de sacrificii în această vreme de profundă criză economică.

Ne-am întors seara târziu din nou la Valencia.

Un gând despre „Biserica din Ontinyent

  1. Domnul sa va binecuvinteze frate Lascau pentru mesajul transmis in biserica..va doresc multa pace, bucurie si o calauzire divina in lucrarea ce o faceti in biserica dumneavoastra cat si pe internet,,multe salutari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s