Din nou la Betel, Valencia

Aș putea spune fără să greșesc prea mult că Biserica Betel din Valencia este una dintre cele mai frumos amenajate și cu condiții deosebite pe care le-am văzut în Spania în acestă călătorie. Dacă adăugați un grup de oameni, în general tineri, plini de râvnă pentru Domnul și Evanghelia sa, conduși de un pastor deosebit de energic și iubit de cei pe care-i păstorește, veți fi în acord cu mine că este vorba de o biserică ideală pe aceste meleaguri.

Cântările și rugăciunule acestei biserici sunt de-adreptul molipsitoare, stârnind entuziasm și bucurie și unui predicator obosit de drum ca mine. Modul în care oamenii aceștia ascultă Evanghelia te face să fii mai bun decât ești de obicei.

Chiar dacă ploua din abundență în acest oraș de pe țărmul mării, un grup numeros de frați au dorit să ne însoțească la un restaurant unde să prelungim părtășia noastră la un prânz bogat.

2 gânduri despre „Din nou la Betel, Valencia

  1. Fie ca aceasta lauda sa fie adusa spre slava lui Isus Hristos si sa ne faca sa ne apropiem mai mult de Cel care este vrednic de toata cinstea si onoarea in mijlocul nostru.Sa ne pastreze in Harul Lui cel Sfant si sa ne ajute Dumnezeu sa fim mereu in clocot pentru El, nici reci nici caldiciei. In clocot pentru Hristos. Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru mesajul adus, vorbit direct ca din gura Lui Dumnezeu pentru ca Isus Hristos nu da afara pe nimeni ci el merge si recupereaza pe cel pierdut si-l aduce in casa Lui. Salutari Sfinte.

  2. Sá vá ierte Dumnezeu frate Petricá cá ne-ati tare láudat si pe noi cá bine ne-am mai simtit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s