9 gânduri despre „Becali, aristocrat – Zâmbetul de sâmbătă

 1. GiBi..nu face altceva decat respecta cu strictete si-ntocmai „traditia ortodoxa” veche de acum 2000 ani. Nu se compara cu „astia..” care au aparut de curand si nu se stie de unde ??? !!! „niste sectanti rataciti ce s-au lepadat de Hristos..”
  Este..un om simtit ..care simte -aristrocatia traditionala-in sangele sau,balacindu-se din plin in aceasta „traditie aristrocatica”.
  .lnca este pe”val”saltat de atatia „fericiti de faramituri” dar fiti siguri ca urmeaza „esuarea” mai devreme sau mai tarziu..asemenea lui Nabuco .

 2. Poetul spune : ‘ Aur argint si palate, nu te-or scapa de la moarte ‘ . Cazul Becali… este omul zilei, produs al cultului ortodox , extrema fascista. Averea adunata,bani,teren,proprietati este cu multe semne de intrebare. Vedeti ce salut cu mana intinsa face . Vezi iesirea din arest, cuvantarile la televiziuni… Au nevoie potrivnici lui Iisus si Dumnezeu , de om de lucru in functie,in pozitie de decizie,pentru lupta inpotriva ‘sectantilor’ ,’ prozelitiilor’ -vezi Doamne. Pentru protejarea privilegiilor,proprietatilor si de ce nu , a planurilor de viitor . Numai crestinii ortodoxi au drepturi totale in tara. Dreptul a batjocorii si persecuta, dreptul la coruptie,la necinstirea legilor bune,la furtul padurilor,a locului de munca. Dreptul la conspiratii demonice: ca inpotriva Mantuitorului si urmasilor Lui. Fiindca : suntem majoritari- se spune. Majoritar este Adevarul. Si apoi mai vorbim,de traim.

 3. Diferenta e ca atunci cind sunt oameni ,
  slava Domnului e peste noi;
  cind adversarul are ceva minte,
  cu asa „adversari” insa nu trebuie sa apelam decit
  la versetul cu margaritarele aruncate cui nu trebuie;
  nu se merita nici sa ne amintim ca exista. 🙂
  mai ales ca omul e umblat prin manastiri,
  stie cite ceva despre credinta, deci nu are „nevoie de mila noastra”,
  desi e „Prea mic pentru un razboi atit de mare.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s