9 gânduri despre „Americanii îl urmează pe Obama

  1. Mos Ion,
    Am citit articolul despre Mike Murdock. Putin , foarte putin bun simt te ghideaza sa te feresti de asemenea oameni! Are o fata de escroc vizibila de la o posta! Dar acum traim intr-o lume in care crestinii au pierdut compasul. Obsevati ca tehnicile de manipulare folosite au o umbra de invatatura biblica dar bineinteles rastalmacita. Am ajuns la concluzia ca unul din pacatele fundamentale ale omului, e prostia (sau o forma a ei) care le da nastere aproape tuturor celorlalte pacate. Depinde acum cum vreti sa definti aceasta notiune! Interesant, eu inca nu am intilnit pe nimeni care sa-si marturiseasca un asemenea pacat. Infatuarea prostului apare din comfuzia intre cunostinta si intelepciune. Sint atitia experti in cunostinte biblice si prea putini intelepti in a interpreta cu bun simt aceste cunostinte. Si stiti ce a facut tiganul cind a ajuns primar : primul lucru l-a spinzurat pe taica-sau!

  2. Cele doua clipuri traba ca reprezinta de dimineata pina seara. In primul clip umbra e in dreapta oamenilor pe cind in a-l doi-lea e in stinga. Oricum, buna ilustratie… Mie-mi sugereaza mai degraba citi oameni mor in fiecare zi fara Dumnezeu. Ingrozitor!

  3. Petrica , te rog sa-mi permiti sa aduc in vizorul blogului tau inca o GROAPA NEAGRA AMERICANA , larga si atragatoare, numita de cel ce a sapat-o , ‘A SEED OF OBEDIENCE”-adica „samanta supunerii” ‘ fata de Dumnezeu !. Un intrus al lumii crestine si slujitor de inalta calificare al satanei,”DOCTOR IN BIBLIE” , ce inseala o multime de creduli !http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/mike_murdock.htm

  4. Etalez aici un exemplu de ‘groapa ” : am cunoscut recent cativa adepti ai unui cult extrem de „pacifist” !. Intr-o cafenea „Caribou’ in Lincoln Park ,in inima tumultosului si efervescentul Chicago, unde savuram pe indelete o cafea fierbinte si aromata , mi-a atras atentia o discutie inversunata ce avea loc la masa vecina . O disputa dinamica intre trei tineri studenti si doi reprezentanti „de elita” ai acestui cult . A fost o disputa inversunata a felului de gandire „catolic” (al studentuilior) si. . .” logica” gandirii „sanatoase” Shambhala !.Am ascultat pe indelete ratacirea celor doua „tabere”! Apoi fara graba , dupa ce mos Ion si-a facut rugaciunea , a intrat si el cu mare indrazneala in discutie : http://www.shambhala.org/. Traim timpurile din urma ,cand intelepciunea viacului a luat mare amploare !.Multe gropi fara fund si putini purtatori de candele luminoase ce lumineaza calea spre Lumina si Adevar ! Totusi ,asa cum a fost profetit : lucrurile mici si neinsemnate au ajuns sa faca de rusine pe cele mari si „doctorale’ iar. . . . cei din urma vor fi cei dintai ! http://www.shambhala.org/

  5. Interesant , observati ca nimeni nu-i legat la ochi dar toti acesti nenumarati sarmani „proletari” alearga in transa dusi de acelasi gand comun,hipnotizati ,atrasi spre CENTRU, stapaniti de un voluntarism nevoie mare,de o abnegatie si daruire totala , „vazand limpede” unde se arunca !!!.Cadere „libera” in IAD !! .Nu-i singurul Obama care manipuleaza,convinge, deschide si aseaza in mijlocul „pasunii” asemena gropi terminale ,in care sarmane si naive oi sa-si gaseasca sfarsitul !!!. Politica are gropile ei ,religia ,crezurile ,teoriile „doctorale” si extraterestre, bisericile si anumiti pastori , pe ale lor !. Atat comunismul cat si religiile deschid de zor in intreaga lume astfel de „gauri negre” in care sa atraga si sa-i inghita pe multi fanatici si creduli ! .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s