Autobuzul cu citate biblice

Mesaje-din-Biblie--pe-un-autobuz-din-Oradea

În Oradea, circulă un autobuz pe care nu sunt lipite mesaje publicitare, ci pasaje din Biblie.
Ideea i-ar fi venit unei persoane care a dorit să rămână anonimă. A plătit tariful publicitar și, pentru a fi sigura că nu i se va dezvălui identitatea, a apelat la o firmă specializată din Oradea, conform Digi 24.
Acum călătorii pot citi pe autobuz versete din Evanghelia lui Ioan, Apocalipsa ori frânturi din scrisoarea apostolului Pavel către Romani.

Fiecare parte a autobuzului conține citate diferite din Biblie, dar toate vorbesc despre Iisus și despre Dumnezeu. Autobuzul circulă pe toate traseele din Oradea, astfel încât reclama să poată fi văzută de locuitorii orașului.

„Are un impact, măcar când citești pe autobuz te gândești „Doamne ajută-mă” și te gândești la Dumnezeu măcar câteva secunde din viața ta”, consideră un trecător.

7 gânduri despre „Autobuzul cu citate biblice

 1. binevenit si intelept sa propagi cuvintul LUI DUMNEZEU.merita respect si o sa aiba o mare rasplata de la DUMNEZEU.este nevoie de astfel de oameni.

 2. ‘ Libertatea ‘ in adunarile din Romania , ( de orice rit ) este cum este . Respectivul/a vizionar/a , nu este din cei cu functiile , darurile superioare in BISERICA . ( Probabil ) Dar este adevarat , adevarat : Liber prin har , cu a -ajutorarilor dar . Sau o fii…autobuzul vreunei adunari ? Pardon , trebuie banii la .. termopane , la scaune bine tapitate . Ca unii israeliti , s-au latit bine , in 20 de ani liberi , cum le-a prezis Moise , celor adusi in Cannan , Cel mai bine stie tov. pres. al consiliului judetean , scuzati – fratele .

 3. In Romania avem libertate, dar majoritatea concetatenilor nostrii traiesc in robie, iar noi cei care sustinem ca suntem „Liberi prin Har”, de cele mai multe ori nu stim sa folosim intelept aceasta libertate. Cuvantul lui Dumnezeu este singurul care poate elibera aceasta natiune din robie, iar noua celor ce afirmam ca suntem liberi sa ne dea intelepciunea de a sti sa traim aceasta libertate.
  Fie ca Domnul sa inmulteasca astfel de autobuze. Acum ma gandesc cum ar fi sa circule cateva si prin orasul meu. Inteleapta initiativa. Dumnezeu promite ca al Sau Cuvant nu se va intoarce la El fara rod.

 4. Apreciez inițiativa celui care a plătit sa fie publicate versete din Biblie pe autobuze la Oradea in felul acesta oamenii nu pot ramanea fără marturie si Domnul sa lucreze la inimile celor nemantuiti… Îmi aduc aminte cu câțiva ani in urma in orașul Genova (Italia) cineva a plătit tot așa la o firma de publicitate sa scrie pe autobuze ca Dumnezeu nu exista …Oameni slabi!

 5. Asta da investitie pentru persoana respectiva Domnul sa-i rasplateasca.Este ceva foarte curios caci pentru aceasta lucrare nu se gasesc aparatori dar pentru destrabalarea de la Baia mare cu duiumul ,dar ce sa faci cine se aseamana se aduna

 6. Ce bine ca locuieste in Romania.
  Daca locuia in America venea ACLU si „barbirea” autobuzul de orice mentionare a Cuvintului lui Dumnezeu.
  (Nu credeam ca voi ajunge ziua in care sa fie mai multa libertate religioasa in Romania decit in America, dar asta e. )
  Ramine reclama definitiv pe autobuz, sau e doar inchiriat spatiul de pe autobuz pentru o vreme ?
  Domnul sa-i cerceteze pe toti acei ce vor citi versetele si sa aduca rod bogat in inima si viata lor.
  Foarte frumoasa si binevenita initiativa !
  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s