7 gânduri despre „Problemă teologică

 1. CLARIFICARE,
  Cu 2-3 ani in urma,cu ocazia comentariilor privind starea spirituala din adunarile de astazi,am postat pe blogul acesta commentul intitulat „”cele 7 erezii cu privire la importanta si locul Duhului Sfant in biserica de astazi”” subiecte ce se sustineau in scris de cei in cauza,ca se regasesc in Cursul ce se preda studentilor de la Facultatea Betania -Arad de catre pastorul Simion Bumbar. La vremea respectiva personal i-am trimis un email,privind aceste subiecte,la care nu sa primit raspuns.
  Acum 2 zile Dumnezeu a facilitat ca sa-l cunosc personal pe fr.Simion Bumbar,cu ocazia unei evanghelizari,ocazie cu care l-am abordat personal si am purtat discutii directe asupra ereziilor respective.
  Dansul a recunoscut ca a primit emailul respectiv,dar;
  – n-a vrut sa se implice in lupta respectiva ,pe acest subiect,fiind un subiect delicat.
  -in cei 10 ani,el n-a predat curs de pneumatologie la Fac.Betania Arad-deci nu este autorul.
  -stie cine a predat cursul respectiv,dar a preferat sa nu spuna.
  In consecinta,dansul ma rugat ca sa fac rectificarea cuvenita,ceeace am si facut prin postarea prezenta.
  Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne dea putere sa stam neclatinati in lumina Adevarului,Cuvantului Sau si croirii de carari drepte.AMIN!

 2. …depinde,daca „lenesului” i-ar raspunde un calvinist,raspunsul ar fi mult …simplificat.

 3. Mi se pare mie? Sau asa s-a potrivit sa fie subiectul asta tocmai dupa ce se pare ca a-ti cam lasat „armele jos” cu subiectele „tari” ? 🙂 Adevarat. Nu-i tocmai usor in mijlocul „bataliei” 🙂

 4. Dzeu a FAGADUIT ca ne va BOTEZA cu DUHUL SFANT si cu FOC intrebare care FOC ? Cel descris atit in versiunea limbii it cit ,, si” cel in lb ro . din Psalmi 11; 5-7 L’ETERNO prova il GIUSTO ; ma l’anima sua O,,DIA” l’EMPIO” e colui che AMA la violenza .v6 ,,EGLI” fara PIO,,VERE” sugli EMPI ?,, LACCI , FUOCO” ,ZOLFO ” e VENTO INFUOCATO; questa sara la porzione del ? L ‘ „,,” ORO,,”,,” CALICE v 7 ,,Poiche L’ETERNO e GIUSTO Egli AMA la GIUSTIZIA ; gli uomini RETTI ,, CON” TEMPLERANO IL Suo VOLTO” . .aceste versete citindu-le in lb it mi-au adus aminte de culoarea ? GALBENA L’ORO a ,,SUL” fului studiat in chimie pe bancile de aici…Asadar astazi ne va fi mult mai USOR/ROSU sa intelegem cum lucreaza Tatal meu In lb ro varianta este diferita cer si pamint .O zi buna doresc tuturor pe curind Ciao Sara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s