15 gânduri despre „Criză economică – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Sorry -farafrica -aia care a fost odata -dreptatea – a devenit -minciuna- din cauza ca nu a avut curajul sa spuna -ADEVARUL-. Blessing

 2. Va spun eu. Ala n-o prea stiut ce-nseamna „second hand”. Ce-o fi zis? Suna a „strain”, la haine second hand merge bine vinzarea, trebuie sa fie ceva reclama buna :).

  Apropo, intreaba unu pe taica-meu dupa vreo luna, doua, cind a venit in America „Ce mai faci? Ai mai invatat ceva engleza?” Asta era venit cu citeva luni inainte. „Cum zici la magazin daca vrei sa stii cat costa ceva?” Taica-meu l-a lasat sa vada ce zice. „Pai mergi la domnu vinzator, ii arati ce vrei, si-i spui „too much?”… 🙂 Omul era serios. Si binevoitor sa mai ajute pe astia mai noi.

 3. Mike, nu prea am „pozitie” buna pentru a implini ce ai spus.Un mic exemplu:

  Se intilneste Dreptatea cu Minciuna.Minciuna zice:
  -Hai sa mincam ceva ca mi-e tare foame. Dreptatea da replica:
  -Nu pot veni.Nu am nici un ban.
  -Nu-i bai, platesc eu, zice Minciuna, si intra amindoi in restaurant.
  Asa mai pe la sfirsitul mesei, Minciuna striga la ospatar:
  -Pai cind ai de gind sa-mi dai restul de bani?Ospatarul ingrozit zice:
  -Cum sa-ti dau rest cind tu nu ai platit?
  -Cum, zice Minciuna, cum nu am platit? Nu ti-am dat 100 si trebuia sa-mi dai 20 inapoi
  Scandalul este auzit de patronul localului si vine imediat la fata locului.Il intreba pe ospatar
  cit trebuie sa dea rest.Acesta ii spune,pai cere 20.
  -Pai pentru 20 faci asa taraboi?Vrei sa-mi sperii clientii? Da imediat restul si sa nu mai fie galagie. La care ospatarul , privind in sus, pocaieste, zice :
  -Unde esti Dreptate? La care Dreptatea zice:
  -Aici sunt, dar si eu am baut si am mincat!

  Asa ca dedu tu ce se poate si ce nu.Cel putin in dreptul meu.

 4. Cel mai probabil daca poza nu este modificata in locul acela este si magazin alimentar si second-hand.

 5. Nu stiu ce hranä ar fi gäsit cineva in magazinul second hand.Sänt incredintat insä cä toti care au citit unele comentarii de aici au plecat flämänzi.

  Cu pärere de räu si dezamägire fatä de postärile unor frati:

  Matei 12:36,37

  Domnul sä vä binecuvänteze!

 6. Mai proasta e GLUMA (-Firma -Magazin-alimentar -second hand= de mina adoua). Unde mama zmeului sa mai auzit de asa ceva in vinzarea produselor alimentare unde marfa trebuie sa aibe inscriptii pe ambalaj despre datele produsului -si data expirari lui– pe cind oamenii de la tara in Romania sint hartuiti si stopati cand vind marfa –proaspata -la piata. –Sunt si aici in Portland organizatii de caritate care doneaza paine trecuta de o zi , salata verde ,etc cu precizarea ca acestea se va utiliza la hrana animalelor nici decum pentru consum. Dar nu ma mai mir de nimic –Romania e intoarsa pe dos de vreo 23 de ani.- In loc sa incurajeze productia autohtona, aduc marfa MUCEGAITA si trecuta( poate marfa asta a fost pusa pe rafturile acestui magazin , refuzata de scoli dupa ce copii s-au inbolnavit) pe care o distribuie la copii din scoli. Vezi scandalul -Corn si lapte. Romanul a ajuns sa cerseasca mila E,U,(Romania–grinarul Europei,tara bogata in toate!!!!!)–ulei,faina,zahar ca ajutor social???Domnule- fara frica- cred ca nu ar strica sa spui politicienilor romani sa citeasca si ei acolo unde scrie- sa va lasati de glume proaste, domnilor lozincari.

 7. Aveam un profesor de istorie care spunea ca la ajutoare strainii ne au trimis hartie igenica folosita numai pe o parte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s