11 gânduri despre „Semnale fumigene – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Un mecanic auto român sare în ajutorul Vaticanului: „Dacă iese fum negru sunt duse injectoarele!”

  http://www.timesnewroman.ro/life-death/8958-un-mecanic-auto-roman-sare-in-ajutorul-vaticanului-daca-iese-fum-negru-sunt-duse-injectoarele

  „Eu nu vreau să mă dau mai catolic decât papa, dar mă tem că s-a mai băgat şi motorină de la găleată, cum se spune la noi în branşă. Iar asta se vede în timp”. Mecanicul susţine însă că problema se poate remedia cu o programare la service.

 2. Mai am eu un psalm foarte potrivitit ca rugaciune ptr. obama … dar sint sigur ca baietii cu servicile secrete m-ar vizita imediat sa ma intrebe de sanatate daca l-as publica….

 3. Pe vremea lui Ceasusescu aurul stralucea, avea valoare datorita focului prin care erau curatiti. Iar daca vom sta bine sa analizam, biserica era mai plina de activitate pe vremea lui Ceausescu decat acuma. Nu cred ca romanii au vreo vina in ceva anume………

 4. Frate Lascau , situatia romanilor este un pic diferita , evanghelicii au fost si sint inca o minoritate.

  In statele Unite evanghelicii au fost o majoritate, sint peste 330 de mii de biserici versus 7000 de starbucks si 110 mii de mcdonalds….

  De cind cu aparitia bisericilor „seeker friendly” influenta asupra moralitatii a scazut vertiginous cu toate ca ptr. o perioada scurta a crescut influenta politica.

  Daca cele 330 de mii de biserici ar proclama adevarul biblic sint sigur ca tara aceasta ar arata diferit…

  cit despre rugaciuni ptr. Obama , da ma rog pentru el ca sa se retraga din postul pe care il detine cit mai repede … cam atit pot sa ma rog

 5. Obama nu este la voia intamplari presedinte. Mai bine sa te rogi pentru el, decat sa ii obiectezi ceea ce face. Toate merg comform planului lui Dumnezeu. Problema reala nu este la ei cei din lume, ci la noi crestinii, luminile noastre sunt stinse, sare nu mai suntem, de rodit nu mai rodim nimic. Oare de la noi ce fel de fum iese? Ce vad cei din jur?

 6. Paul Ryan a avut si el versiunea vaticana
  “You find the Vatican is not the only place blowing smoke this week,”

 7. Mare adevar dar si trist in acelas timp.
  Trezeste Doamne America pana ne e prea tirziu

 8. . . bani pe care inca nu i-ai castigat !.Probabil asta explica tardiv, revelator si ireversibil „bucuria investitorului „(citeste -pacaleala-teapa-capcana- plasa-) privind retrospectiv iluzoria ta speranta de imbogatire . Dorinta nestavilita , apriga si egoista de imbogatire subita, de natura paradoxal-americana ( IN GOD WE TRUST) , ce ai tixit-o in PUNGA REFINANTARII !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s