ORADEA – Marșul pentru VIAȚĂ

Marsul pt viata

Mâine, 23 martie 2013, va avea loc la Oradea (și în alte orașe ale țării) MARȘUL pentru VIAȚĂ. În ultimii 50 de ani în România au fost ucise prin avort un număr egal de suflete cu populația de azi a țării. „Deșteaptă-te române!”, nu este doar imnul național, ci și strigătul rațiunii în fața acestui genocid. Puteți viziona acest video de prezentare AICI, sau făcând click pe imaginea de mai sus.

5 gânduri despre „ORADEA – Marșul pentru VIAȚĂ

 1. Mai curios ca altii.
  frate Mocanu, citi copii ai?
  Iar in numele Domnului te intreb: ii ai pe toti pe care ar fi trebuit sa-i ai?
  Si ca sa te scutesc de ginduri si ispite, eu am primit doar doi, al doilea cu mari si mari
  greutati.Asa a socotit Domnul si bine a socotit.

 2. Nu vezi nimic in inima ta, frate Mocanu, care sa te intristeze? Ce cauti dumneata pe la casele pastorilor si mai ales in odaile lor intime? Si cum de stii matale ce se intampla acolo? Da pubilcitatii aceasta pricepere si pune-ti obrazul la bataie. Cei care vad barna in ochii altora vad de fapt paiul din ochiul lor reflectat in ochii celorlalti… Si habar n-au de asta!

 3. Ce ar fi să faci dummeata un asemnea sondaj. La marșul pentru viață nu poți avea decât sufletul amărât pentru milioanele de avorturi pe care le fac românii.

 4. O sugestie …am putea „intocmi” sau „comanda” un sondaj de opinie in Rindul Bisericilor Protestante …sa dam publicitatii…cite surori folosesc „metode „pe care le foloseste „lumea „…sau mai „adinc” cite sotii de ale Pastorilor nu fac Copii ?…si apoi putem sa mergem cu sufletul amarit , la marsul pt. Viata..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s