11 gânduri despre „Siguranța salvării… Zâmbetul de sâmbătă

 1. , , , si daca o babutza vaduva, garbova, schioapa ,stirba si sraca ajunge in sanadalele lui Robinson Crusoe , pe ea cine o mai salveaza ??!! . Poate mila Domnului si . . . Vineri !

 2. Sunt si enoriasi care, in schimbul donatiilor facute la biserica, pretind ca pastorul sa fie „rogojina” lor, 24/7.

 3. strainisicalatori says:
  Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 6, 2013 la 8:06 pm

  Pentru toti aceeia care asteptati un bine si nu vine in urma binelui facut,m-am gandit sa va fac o supriza si sa va recompensez cu o zi ,o zi a voastra,”A CELOR NEBAGATI IN SEAMA”http://strainisicalatori.wordpress.com/2013/04/07/ziua-celor-nebagati-in-seama/

 4. Ar trebui să facem binele fără să ne așteptăm la recunoștință din partea beneficiarului. Henri Nouwen și-a petrecut ultimii ani ai vieții slujind unei conunități de handicapați mental dintr-o instituție din Canada. Spunea el, că s-a dus să facă bine unor oameni care nu știu să mulțumească. Răsplata binelui nu vine de la oameni.

 5. E adevarat. De multe ori te ocolesc si oamenii carora le-ai facut bine. Am multe exemple, dar unul este ilustrativ. O ruda si bun prieten al familiei este si un bun matematician. A pregatit prin anii 85-95 multi liceeni pentru facultate. Cei mai multi reuseau la examene ( pe vremea cand era o selectie dura pentru intratul in facultati). Le-am spus lui si sotiei lui: „Cred ca parintii si copiii lor sunt foarte fericiti iar voi fericiti pentru recunostinta lor”. „Da de unde” au spus ei, „foarte multi ne ocolesc”! 😦

 6. Mi-a plăcut postarea Dvs. Din păcate te ocolesc și oamenii cărora le-ai făcut un bine. Îmi aduc aminte cu tristețe de oameni pe care i-am ajutat să-și repare relațiile de familie. Au plecat după aceea în alte biserici.

 7. Foarte multi au adoptat aceasta idee a salvarii, prin credinta in evanghelia prosperitatii, a crezului ca nu vei pierde mintuirea ori ce ai face-(calvinismul) – doar ai cumpara-to cu bani grei crestinule, nu-i asa??( – Cerullo,Mike Murdock & co.). –In traducere -pastorul meu -( o sa ne gaseasca )o sa ma gaseasca , reflecta clar mentalitatea acestui bun contribuitor la cheta data bisericii. Problema e, ce se intimpla cu tovarasul lui? Pe el il va lasa pastorul salvator singur pe insula??? – atunci adevarata tragedie –zimbet sau suspin. de Sabat ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s