21 de gânduri despre „Consecințe – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Am stat mult pe ginduri sa postez sau nu ??–– In popor se spune ca ,adevarul supara pe om –la mine e invers , ma supara cind cineva I-mi spune o minciuna sau ca mint. Dar am modul meu de gindire –Nu-mi pasa ce parere si ce spun oamenii despre mine ci, ce parere are Domnul despre mine. Pete daca faci parte din cei ce poarta -haine rosii- atunci, e imposibil sa nu sti despre ce vorbesc– Ar fi trei posibilitati 1)– sa fi lipsit de la bis in acea Duminica dimineata. 2)– sa fi prea naiv si sa nu fi inteles miscarea. 3)– Sa ……… te las sa complectezi dumneata. Daca cunosti pe Adalbert Herman vorbeste cu el sau cu cei ce ocupa de obicei, ultimile trei rinduri din spatele salii .

 2. Mike nu stiu ce ai vazut tu dar cred ca mai zut si pe mine acolo si te-as ruga sa vii la mine sa-mi elaborezi caci nu cred ca spui adevarul sau ori ti sa parut ceva ,caci ceea ce afirmi tu nu s-a intimplat

 3. Pete– Te rog sa-mi spui daca ai luat atitudine, atunci cind sa-u schimbat pastorii la voi la bis. cind sfintisorii de la ordine au luat pozitie( linga usa de intrare la barbati)– de (atac ??) probabil in caz ca vreun frate mai curajos ar misca in front– ma gindesc ca o biserica penticostala care se lauda ca e condusa de Duhul lui Dumnezeu, nu ar trebui sa se increada puterea oamenilor. Asta da batjocura impotriva Lui Dumnezeu a Domnului Isus si a Duhului Sfint. Aici Pastorul Petrica Lascau se auto batjocoreste -deci nu batjocoreste pe nimeni– Caricatura arata bandaje exterioare ca sa intelegem mai bine, dar bandajele adevarate invaluesc sufletele ranite a celor ce au trecut prin astfel de incercari –culmea create tocmai de ,,pocaiti”-plini de (duh) care duh?? AHHHH–pocainta asta tare neinteleasa e pentru unii.

 4. Luptam pentru pace in razboaie seculare care au durat mai bine de treizeci de ani.
  Mosule, eu intreb pe bune (ioi) chiar este informaator Pete? Ca l-am urmarit de vreme buna si in afara de a incerca sa dirijeze cite ceva pe blogurile fr Ionescu si Lascau, mai ca nu face doi purici.
  Dar Mosule, eu stiu ca stii insa vreau sa-ti spun o vorba veche.
  Prin cei ani ’50-’60 se tineau lant congresele si conventiile ( cele ce au ramas model pentru „ai nostrii” in zile mai bune.Spun aceasta ca si acuma la Seattle am vazut burtile rotunjoare, ecusoanele agatate pe virful burtilor, cei care veneau la microfon mai scapau cite un rigiit si precis nu era din cauza postului ci a usturoiului si a muraturilor prea picante) Si la o asemenea intrunire a „mai marilor de atunci” in timpul unei pilde expuse , securitistii au arestat un tinar de pina in vreo patruzeci de ani.
  Dus in biroul sefului care conducea paza si protectia marelui eveniment (in nici un caz al 44-lea si nici 45, numarul era ceva mai mic)
  Cind sefu a vazut persoana arestata , s-a enervat si si-a apostrofat subalterni.
  -Mai, pai ati arestat pe securitistul care lucra acoperit.Cum asa?La care unul din secu raspunde:
  – Pai sefu,…! Am citit lozinca aceea de pe perete ” Fiti vigilenti, dusmanul de clasa nu doarme” (cred ca ti-o amintesti binisor) Si sefule, cind am privit prin sala, peste popor, numai acesta nu dormea.Si am zis:uite dusmanul poporului care nu doarme.Si l-am arestat.
  Daca intra cineva in „sedinta” lui Pete, tare ma tem ca va avea sanse sa fie arestat.Ca el este atent la toate, ba mai da si indicatii.Veche apucatura.
  Si mai stii ceva Mosule? Mi-am propus ca de acuma incolo, sa dorm in adunarea mea ca sa scap nearestat. Ce parere ai?
  Domnul sa va binecuvinteze pe toti fratii cu puterea de a intelege si a mai descreti si fruntile. Cineva drag noua, se ruga lui Dumnezeu sa n ju fim luati din lume ci paziti!
  Ajuta-ne Doamne sa nu fim prea neprihaniti.De ce sa ne pierdem singuri?

 5. Da !. Vad ca ai apelat in sfarsit si la pricepere ,esti bine informat !. Domul sa te mangaie cu nuiaua si toiagul Lui si sa-ti inmoaie inima cu dragoste frateasca !

 6. sursa informeaza:- va aduc la cunostinta cazul „lucrurile necesare” din dosarul informatorului ce-si semneaza notele informative cu pseudonimul „pete”. El expune aici o epuizare totala a dragostei de semeni si devine o demonstratie exemplara si practica a energiei rautatii ce a parasit definitiv matca „fratietatii’ cat si cea a bunului simtz !.Mai constat ca a intins ” coarda” obrazniciei ne-crestine spre punctul de rupere !.
  cu respect, Mos Ion Roata

  ” Luptam pentru pace „

 7. Fr. lascau nu crezi ca intinzi coarda prea mult cu aceasta batjocura, ar fii atitea lucruri necesare care ai putea sa le expui dar iti irosesti energia pe lucruri nefolositoare.

 8. Mosule, as vrea sa-ti spun ca Petrica a avut si oameni care I-au tinut spatele indiferent de situatii sau imprejurari

 9. . . si precis ca la asa „tratament de afectiune mioritica” n-ai avut nici macar un singur „martor” !.
  Al doi-lea shok si livitura o sa le primesti cand o sa-ti vina bilurile de spitalizare si phisycal rehabilitation !

 10. Ohhh Petricaaaa, again ??!. I’m not surprized at all !. And . . . all this, because you don’t ask me to watch your back ! .I think this is just another example of situation where you have to judge „religious” movements by what they do and not what they say ! ( banuesti cumva ca si asta ca ti se trage. . .tot de la „comitet'” ??!!)

 11. Cel ce gândeşte, apoi scrie, şi chiar se identifică, să nu se mire…

  Fiecare îndeletnicire îşi are riscurile ei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s