Ești un unicat al universului… cum sunt și ceilalți, de fapt

Unicatul

 

„Cercetează istoria să vezi dacă vei găsi o replică a persoanei tale. Nu vei găsi niciuna. Dumnezeu te-a făcut ca o „croială” unică. El „în mod personal i-a alcătuit și i-a făcut pe fiecare” (Isaia 43:7). În atelierul lui Dumnezeu, nu există cutii cu „copii” ale tale. Tu nu ești una dintre multele cărămizi pe care le așează zidarul, sau unul dintre multele șuruburi din sertarul mecanicului. Tu ești unic! Și dacă tu nu ești tu, noi nu avem de unde să te luăm, așa că lumea va fi lipsită de tine.

Ești cometa Halley a cerului, și avem o singură șansă în viață să te vedem strălucind. Tu oferi societății un dar pe care nimeni altcineva nu-l poate oferi. Dacă nu-l aduci tu, nu va fi adus de nimeni altcineva.”

Max Lucado – Vindecare de o viață banală (Editura Casa Cărții, Oradea, 2009, pagina 47)

3 gânduri despre „Ești un unicat al universului… cum sunt și ceilalți, de fapt

 1. PS. In aceasi carte, la pagina 103, pe linga alte atitea frumuseti, mai gasim:
  ” Stiati ca in viata lui , Hristos a implinit 332 de profetii distincte ale vechiului testament? Care sunt posibilitatile matematice ca toate aceste profetii sa fie implinite in viata unui singur om? 1: 840 si inca 97 de zerouri”

  Daca cineva mai doreste sa conteste divinitatea lui Hristos, sa se gindeasca bine pentru ca trebuie sa aduca acelasi raport , numai ca va trebui sa mai poata adauga macar inca o unitate, ca daca se gindeste cineva la inca un zero, ne-am lamurit ( oricum suntem lamuriti)
  Sigur ca da. Sunt posibile in viata unui singur om, Omul Isus Christos.

 2. In vreme ce unii se ingrijoreaza, Duhul Sfint prin copii lui indeamna:
  ” Si, chiar vreti sa tineti o lista cu raul care vi s-a facut?Chiar vreti sa faceti o clasificare a tututror nedreptatilor suferite? Chiar vreti sa treceti prin viata mormaind si muscind mereu?Ei ,bine, nici Dumnezeu nu vrea.Descotorositi-va de pacate pina nu va infecteaza si nu va instiga la rau veninul lor,si dati lui Dumnezeu ingrijorarile voastre pina n’ajung sa va paralizeze.Dati lui Dumnezeu momentele de ingrijorare,”
  „Faceti-va un mare serviciu: lasati-va momentele de ingrijorare la cruce.Lasati-le impreuna cu cele negative , cu cele de nebunie, cu toate celelalte.Aici as mai avea , daca-mi dati voie, o mica sugestie: lasati-va acolo si momentul final.”

  Max Lucado – El a ales piroanele – Kerigma ,Oradea 2008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s