24 de gânduri despre „Identitate – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Muslim Sharia Law In Australia

 2. Fr Pete, eu te sfatuiesc sa nu cumva sa faci tu treaba cu biblia in mina in America. S-ar putea sa ai soarta fratelui din Phoenix si nu-i sigur ca vei rezista, zic si eu. Cit despre Pakistan, pasarea malai viseaza si vagabondul haine noi.
  Fii binecuvintat.

 3. Sar putea ca pentru unii desradacinarea sa fie cumplita– pentru unul ca mine marginalizat- politic si material( dat afara din facultate,trimis la munca de jos pus pe lista neagra din cauza dosarului –origine nesanatoasa–( tatal meu omorit de comunisti. pentru credinta)– deci eram bun doar de munca– la retributie, soptitorii – unii luau categorie stind cu burta la soare , iar pe mine ma refuza fiindca nu eram membru. Am plecat in America datorita mortii unui nepot, nici eu nu stiu cum mi sa aprobat– cred ca au vrut sa -mi ia casa din Sibiu dar Dumnezeu a zadarnicit planul securistilor prin caderea doar dupa un an –a comunismului Ajuns aici –prima impresie – toata lumea I-mi zimbea si ma intreba –how are you??– cum??? cind in Sibiu daca cumva cineva nu-I placea cum il privesti te trimetea imediat la origine? – mare diferenta.- Am inceput la 6 luni . sa lucrez– dupa o luna ma cheama -supervizorul- care mai puse la salar $ 1 pe ora – eu I-am zis cum I-mi dai mai mult, ca eu nu stiu bine engleza ?? – I-mi raspunse – you talking by hands– tu vorbesti cu mainile– mare diferenta si aici. E adevarat aici nu-I tara mea dar ma simt atit de apreciat , destins, relaxat – Dupa cum se vede mama mea vitrega e mai umana, mai buna ca mama mea naturala , si aici alta mare diferenta– din cauza asta romanii au parasit glia mosilor, pentru ca nu-s respectati ca fiinta umana–sunt clasificati,injositi-marginalizati. Astazi e democratie in Ro. dar prost inteleasa si aplicata.- Pina vom ajunge ACASA–Dumnezeu binecuvinta pe copii Lui ca sa nu duca lipsa de nimic.– Acola mi-a lipsit -LIBERTATEA- si oamenii de omenie.

 4. Daca plecau toti romanii. raminea tara pustie. 🙂
  Eu nu as pleca pentru nimic, pentru niciun nimic.
  Cum or fi plecat atitia pentru a trai mai bine?
  Cred ca dezradacinarea este cumplita, nu oricine poate face asta.
  Daca Tara noastra e dincolo, ce cautam aiurea ceva bun aici jos>

 5. Draga Mosule,

  Cine asculta cum trebuie raspunde cu intelepciune. Tu n-ai ascultat cum s-ar fi cuvenit. Eu vorbeam de lupta ta, care ar trebui sa fie. Dar din nou ai luat-o pe aratura.
  Domnul sa aiba mila de tine.
  Cu dragoste in Hristos.

  Iosif Baciu

 6. Baciule ,felicitari ca dintr-un om ce erai mort in pacat, urator si vrednic de ura , renuntand la judecata ,ai reusit sa-i adori exemplar pe acesti musulmani apropiati tie !. Bine zici: bombele lor intradevar lupta impotriva carnii si sangelui si nicidecum impotriva sufletelor oamenilor !. Cat despre indemnul tau la pocainta, caut sa-l insusesc ,fara sa confund sufletele oamenilor cu gandurile si crezurile lor !.
  sincerely, MIR

 7. @ Tristarul–niciodata nu am indraznit sa spun, ca ceace scrie in Biblie e umplutura.– daca citesti bine ce am scris ai sa intelegi ca am scris –,,nu am inteles versetul respectiv ”– Cu privire la averea de nestemate iata ce zice Biblia, nu eu !!!– Geneza-16-(11-12). Iar pentru urmasii lui Avraam Geneza- 17-(2-7) – Afla ca eu nu am fost pocait cind am venit in America– deci eu aveam nevoie de evanghelizare – am fost intrebat de ,,pocaiti” ce caut eu aici si cum am venit– sincer– pentru o libertate in miscare si gindire , mai ales ca rosieticii aia l-au omorit pe tatal meu pentru credinta– daca i-am intrebat eu pe ei– unii pocaiti au spus ca nu sau putut ruga (cine io fi oprit sa se roage in camaruta lor??) ,alti mai sinceri au spus ca au multi copii si nu au avut suficienta hrana .. si eu cred ca toti au venit din motivul– ca sa o duca mai bine – si aici vorbeste ,averile lor , multimea de cai,si inbracamintea -ca sa nu mai vorbesc de lungimea nasului la unii.- Iar cu privire la atentionare –-Luca–23-(28) Iar Ap.Pavel ne indeamna la cina sa–1 Corinteni11-(27-30)– Nu te supara pe mine –dar cred ca e datoria fiecaruia sa-si puna –,,casa in rinduiala”– caci nimeni nu stie mai bine interiorul meu si starea mea sufleteasca–decit eu si Domnul.– God Bless You

 8. Trist este ca au ajuns si la Casa Alba. Si mai si comanda. Si inca ce comanda.
  Treaba aceasta cu casatoriile ++ si – – eu cred ca musulmanul le regizeaza tocmai pentru a distruge rasa noastra si sa ramina ei majoritari.Prin aceasta se va implini si cuvintul biblic ” va mai fi credinta pe pamint ?” iar lepadarea de credinta stim ce v-a aduce. Foarte simplu , sfirsitul vecului acestuia. ( crunta imaginatie, dar nu imposibila)

 9. Zise Pete,care a fost. 🙂
  Chiar ai fost?
  numai cine a facut-o poate spune asa.
  Incercind aici, nu ma duc pina in Pakistan, ca e prea departe, am spus cite ceva taximetristului ….la care el mi-a spus ca oricum toti vom merge in rai:
  ca iadul este deja plin.

 10. Mike, aproape ca nu te inteleg. Indemnul meu este sa nu indraznim vreodata sa credem ca ceva din biblie nu este cuvintul lui Dumnezeu sau este scris de „umplutura”
  S-apoi , daca aceste lucruri sunt implinite, eu cred ca Dumnezeu este facatorul tuturor lucrurilor si este in controlul a tot ce noi putem vedea sau inchipui.
  Si ce „avere ” sau ce „mina de nestemate” mai pretioase ne putea da, daca nu acesti musulmani care intruchipeaza nivelul cel mai de sus al materiei prime a crestinului?
  Tu ai dori sa mergi sa evanghelizezi baptisti, penticostali, sau alti crestini?
  Asta s-a intimplat numai o singura data: atunci cin d toti pocaitii nostri au crezut ca Dumnezeu i-a adus in USA pentru evanghelizarea evanghelicilor care erau mult, mult inaintea noastra. .
  Si apropo de „provocarile ” fr pastor Lascau. Vezi cum faci cu biblia ca s-ar parea ca mai avem o luna de trait. Sa nu te gasesca fara sa o fi terminat. Si daca o termini sa nu uiti regula de baza: daca o termini trebuie sa o iei de la capat. Avea si Sisif jobul lui iar noi avem exemplul nostru. Fii binecuvintat si grija ca veti trece de 80 F.

 11. Draga Pete,

  Gura ta marturiseste ca-i urasti. Si cine uraste pe aproapele sau este un ucigas.
  Domnul sa aiba mila de tine.
  Cu dragoste in Hristos.

  Iosif Baciu

 12. Iosif Baciu daca ii adori ,cind ai fost ultima oara in pakistan cu biblia in mina sa le predici evanghelia?

 13. Draga Mosule,

  Tu te-ai nascut cumva crestin fara prihana, asa te-a zamislit mama-ta? Apoi, Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit sa judece lumea, sau sa o mantuiasca? Cunosti Scripturile? Cine uraste pe aproapele sau este un ucigas, este orb, si umbla in intuneric.
  Nu iubesti musulmanii? Eu ii ador. Pentru ca eram mort in pacatele mele, urator, si vrednic de ura. Fiul lui Dumnezeu, care a murit si pentru musulmani, mi-a aratat ca-i iubeste la fel, ca pe oricare alt om.
  Pocaieste-te, lupta ta nu este impotriva carnii si sangelui. Nu confunda gandurile si crezurile cu sufletele oamenilor.
  Cu dragoste in Hristos.

  Iosif Baciu

 14. @xxx la un pahar cu apa buna de baut trebuie doar o molecula de otrava ca sa nu mai fie baubila. Sau cum e o zicala romaneasca –o vaca murdara, murdareste ciurda toata . Sunt si eu roman si pur si simplu citeodata mie rusine sa spun asta. I-mi pare rau, dar eu nu sunt de vina– daca musulmanii nu ar comite aceste acte de terrorism, nu ar avea nimeni treaba cu ei –clar -cristal – daca nu ar fi fost Pearl-Habor –nu ar fi fost nici–Hirosima si Nagasaki.- In fizica se numeste legea -Actiunii si reactiunii.–Iar daca vorbesti de iubire – vezi cita compasiune au avut Europenii pentru acesti nerecunoscatori – acum musulmanii minoritari vor sa comande majoritatea autohtona–culmea obrajniciei–

 15. @ Tristarul– chiar ca nu pot sa deslusesc acest pasaj– m-am uitat si in versiunea -engleza – si tot nu pricep. Totusi dupa cunostiintele mele scripturale, care recunosc sunt slabe –cred ca Dumnezeu nu a facut lucruri –strambe niciodata. Problema e ca EL a lasat la alegerea noastra calea de urmat .– primul a cazut diavolul -vroia sa fie (sef) apoi a ademenit pe Eva si Adam . Apoi diavolul atrage multimi dupa el . Dumnezeu sa suparat si a nimicit pe pacatosi (vezi Noe ,Sodoma si Gomora). Prin Domnul ISUS ni se mai ofera o sansa – cine vine la ISUS –primeste iertare (si aici am constatat ca multi sunt comfuzi si spun- mintuire- adevarul e ca suntem iertati spalati si curatiti –apoi problema noastra sa stam pe calea mintuirii pastrind curate cararea ) cine nu – e pur si simplu socotit -dusman al Trinitatii. Domnul Isus Christos ne invata sa iubim chiar si pe dusmani nostril( asta trebuie sa o facem nu numai cu vorba ci si cu fapta–sa se vada ca in noi traieste isus , sa fim sare si lumina– ca cei din lume –inclusiv musulmnii, sa calce pe urme) , musulmani invata sa ucida pe toti aceia ce nu agreeaza cu invatatura lor –deci??? Dumnezeu vrea sa ne ridice din groapa pieirii la viata –satana, cel rau, ucide . Principalul e ca atunci cind Dumnezeu il lasa pe cel rau sa ne ispiteasca , noi sa raminem tari ca– Iov.Sadrac ,Mesac si Abednego . God bless you.– ps. Am inceput sa cites biblia doar de 3 ani (deci nu sunt specialist)

 16. Blogul acesta mi se pare ca propaga o atitudine cam dura, chiar ura fata e musulmani.

  Cat de biblica este o astfel de atitudine?

  Daca romanii ar fi numiti tigani/hoti sau cersetori v-ar conveni?????

 17. Haideti sa meditam ,sa analizam :. . . .caci profetul lor este ANTICRIST-TATAL MINCIUNII- stapanul locuintei mortilor , iar orbirea lor nu poate genera altceva decat moarte si ura !.
  „Oricine tagadueste pe Fiul ,n’are pe Tatal. Oricine marturiseste pe Fiul,are si pe Tatal. ” (1 Ioan, 2:23).Aceasta este explicatia urii lor pentru evrei si crestinism iar de aici genereaza dorinta, curajul si sacrificiul lor orb de a ucide, de a cauta moartea pentru. . .”A AJUNGE MANTUITI” !.(pacaliti!)
  Mergand mai departe pe cararea ingusta a intelepciunii aducatoare de LIBERTATEA CE DUCE LA ADEVARATA MANTUIRE ,noi cei cunoscatori ai ADEVARULUI , AFLAM CA: „Cine nu iubeste ,n’a cunoscut pe Dumnezeu ; pentruca Dumnezeu este dragoste .Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis in lume pe singurul Sau Fiu ,ca noi sa traim prin El ” (1 Ioan , 4:8,9 )
  Prin aceasta este lamurit ca ei, musulmanii, IN LIPSA FIULUI si URA LOR FATA DE ADEVAR ,alearga puhoi si in mare graba spre iad si chinul vesnic!( inclusiv toti ce-i care -i oblojesc si le acorda intaietate si protectie religioasa absoluta ).Priviti America ce nesocoteste binecuvantarea lui Dumnezeu si venereaza tot mai mult „Semiluna” ,cum se duce de rapa pe plan spiritual, social, economic! . Iar ei ,Ingenunchiati si prosternuti in siruri lungi ,cu fundu-n sus,cu fatza la pamant ,in tot mai multe mosques, ce apar din ce in ce mai des, precum ciupercile dupa ploaie !.O plaga si o invazie nomad-occidentala de lacuste verzi cu salvari si turban !.Iar noi trebue sa stim ca prin HRISTOS-ADEVARUL ,i-am biruit : „Voi copilasilor,sunteti din Dumnezeu ; si i-ati biruit, pentruca Cel ce este in voi , este mai tare decat cel ce este in lume. Ei sunt din lume ;deaceea vorbesc ca din lume, si lumea ii asculta. Noi insa suntem din Dumnezeu; cine cunoaste pe Dumnezeu, ne asculta ; cine nu este din Dumnezeu, nu ne asculta. PRIN ACERASTA CUNOASTEM DUHUL ADEVARULUI SI DUHUL RATACIRII ” (1 Ioan ,4: 4,5,6,7.)
  sincerely yours , Mos Ion Roata

 18. Mike, imi pare nespus de rau dar, iar te-am prins.
  Eclesiastul 7 cu 13 ar fi o lectie minunata pentru tine. Si nu numai. Ia aminte la invatatura biblica si apoi spune-mi parerea ta.
  ” Uita-te cu bagare de seama la lucrarea lui Dumnezeu:cine poate sa indrepte ce a facut EL strimb?”
  Ar mai fi o varianta. Sa acepti ca nu totul este facut de Dumnezeu. Dar eu zic sa te pazesti de asa ceva. Multa har si pace , fratele meu si multumesc de corectarea anterioara.Oricine poate gresi.

 19. are dreptate ,musulamanii sunt oameni minunati – criminalii se numesc criminali– dar daca religia lor ii invata sa ucida , atunci , toti musulmanii care adera la aceasta religie se numesc – potentiali-criminali . Deci sa incetam sa-i mai numim (minunati) –E sugestia muslimului- nu??

 20. Deci nu le place sa-i asociezi cu „oameni minunati”? Sau oare sa nu fie ciar asa… minunati?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s