8 gânduri despre „Cu așa pilot… Zâmbetul de sâmbătă

  1. Din cate cunosc eu, Domnul Isus ne/a trimis sa facem ucenici si sa/i botezam , nu sa contactam sau sa criticam conducerea instalata la carma unui popor, problema pe care si/a pastrat/o pentru Sine.Referitor la cei pusi in conducere, ne/a lasat numai porunca sa ne rugam pentru ei.De altfel cand vorbeste despre necazul de 10 zile nu spune nimic referitor la o opozitie fireasca ci numai la rabdare si credinciosie…Deasemeni cu ocazia primului martir, biserica din Ierusalim se ruga pentru a/i fi marita puterea de rabdare si vestire a Evangheliei si nu pentru rezistenta fizica.Daca vedeti altfel lucrurile si gasiti precedente in Scripturi in care oamenii lui Dumnezeu chemati sa vesteasca Evanghelia s/au amestecat in lupte politice, chiar va rog exemplificati.Cu stima si prietenie

  2. Mihai, crezi cumva ca acest act si eveniment „crestinesc”, a fost si ramane doar o gluma prezentata etnic de Media !? :
    http://www.youtube.com/watch?v=9zdLVDcRYN8 .
    Urmareste te rog in viitor ,cu indelunga rabdare, acel sir pastroral al ” „integritatii de tip domino” ,cat si deznodamnantul si consecintele unui „NU” rostit in fatza martorilor vazuti si nevazuti ,dar mai mult, in prezenta Atotputernicului Foc Mistuitor ! . O demonstratie zguduitoare ,ce devine exemplara si drept marturie Neamului Nostru ,ca Dumnezeu nu se lasa facut de rusine !.

  3. Pentru ca ADEVARUL sa nu ajunga expus, curat, real, se poate constata relativ usor ca inclusiv bisericile evanghelice au adoptat si imbratisat tehnicalitati si metode folosite de Media :
    http://www.youtube.com/watch?v=dtWciGpZ-h4 .Are cineva spiritul de conservare suficient de redus ,pentru comentare ??!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s