Oradea – La sala de sport

Oradea 1

Una din întâlnirile memorabile din timpul vizitei în România a fost cea de la Sala de sport din Oradea. Au participat frații penticostali din bisericile locale, întrunirea fiind organizată de Comunitatea Penticostală Bihor. Mulțumesc pastorilor prezenți, în special președintelui Comnunității, pastorul Ioan Moldovan; pastorului Bisericii Betel, Liviu Apolzan; pastorului Ioan Bogdan de la Biserica Tabor, care s-au implicat în organizarea acestui eveniment. De asemenea mii de mulțumiri dirijorilor de cor și orchestră, în mod special profesoarei Sanda Marinău de la Biserica Betel, pentru piesele extraordinare cântate de corurile reunite ale bisericilor din oraș.

La acest eveniment am avut ocazia de a prezenta cartea: „BETEL – Construcția Casei lui Dumnezeu în timpul comunismului ateu”. Un moment special a fost când cei care au participat la construcția Bisericii Betel au fost aplaudați de întreaga sală.

Cu ocazia acestui eveniment s-a prezentat proiectul Universității Creștine din Cluj de către președintele Fundației Pro Integritate, Mircea Cirț.

2 gânduri despre „Oradea – La sala de sport

  1. Pe la Timisoara nu ajungeti ?
    Fratii dumneavoastra de la Poarta Cerului au o congregatie foarte frumoasa.
    Ii urmaresc cu placere pe internet (live), atunci cand am timp (desi sunt ortodox).
    🙂

  2. Slavit sa fie Domnul de vremurile ce le traim acum. A-ti fi visat frate Lascau ca veti predica, ba chiar lansa carte religioasa din incinta cladirilor construite de comunisti?.I-mi aduc aminte prima evanghelizare pe stadionul FC Bihor, cred ca prin ’91 cu Louis Palau, o multime de cor si fanfara. Apoi am emigrat si eu. Vedeti dv., Domnul ne plateste ceva avans si in lumea asta, restul la rasplatiri. Doamne ajuta-va la cladirea Agape. (astept cu nerabdara cartea prin posta). Slavit sa fie Domnul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s