Philadelphia Chicago – Aniversarea de 40 de ani

Fila 1

Duminică, 27 Octombrie 2013, am participat la aniversarea a 40 de ani de la fondarea Bisericii Philadelphia din Chicago, ca invitat al pastorului Florinel Cîmpean și al comitetului de conducere al bisericii. Fac parte din istoria acestei biserici în care am avut onoarea să fiu membru și să slujesc ca păstor al ei din anul 1985 și până în 2001.
Evenimentul organizat deosebit de bine a adunat o serie de pastori români Penticostali care au fost parte din această biserică. Am sărbătorit alături de Dr. John Tipei (pastor în Nashville, TN) și Dr. Moise Gaode (pastor în Scaramento, CA). Împreună cu noi la sărbătoare a fost și Tony Lane, superintendetul de la Church of God care răspunde de bisericile române asociate cu această denominație americană.
Duminică seara a onorat sărbătoarea acestei biserici guvernatorul Statului Illinois precum și consulul general al României de la Chicago.
Celebrarea acestei aniversări a constant dintr-o serie de piese muzicale cântate cu deosebită pasiune și talent de corul condus de George Tișe, fanfara condusă de Dan Blidar, orchestra condusă de Titus Ghica, precum și o închinare care a înălțat spre Dumnezeu spiritul unui sanctuar plin de credincioși participanți la eveniment.
Aniversarea a fost un prilej minunat de recunoaștere a activităților și slujirii a zeci și zeci de familii din această comunitate.
Nu se putea celebra o astfel de aniversare fără mesele de dragoste oferite de biserica dragostei de frați, de la care n-au lipsit pâinea de casă, sarmalele și alte bunătăți gătite de sora Ladan și grupul de surori care slujesc la bucătărie.
Mulțumim Domnului pentru Biserica Philadelphia, căreia îi dorim mulți ani de prosperitate în slujirea Domnului și a Împărăției Sale! Dumnezeu să binecuvinteze în continuare pastorul acestei biserici și echipa slujitorilor din toate departamentele!

Fila 2

3 gânduri despre „Philadelphia Chicago – Aniversarea de 40 de ani

 1. Uite Doamne ce zidire
  Ce confort si ce culori
  Mai ceva ca-n manastire
  Parca iar ma prind fiori…

  Patruzeci de ani… de truda
  Sa zidesti asa palat
  Uite Doamne cati Te-asculta
  Si Te-asteapta ca-Imparat

  Cand Biserica cea vie
  Sta inchisa-ntre pereti
  Cine duce-a Ta Solie
  La pierduti si la drumeti ?…

  Cine-i gata sa-si dea haina
  Celui ce-i de osandit
  Cine-Ti va cunoaste Taina
  Langa al plangerii zid ?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s