Cine are supremația?

Cine are

Fariseismul progresiștilor socialiști nu cunoaște margini. Tună și fulgeră împotriva unui individ care trage cu pușca în cei care frecventează și administrează o clinică de avorturi, dar uită că instituția ucide ființe umane, oră de oră. De ce nu sunt supărați și pe criminalii în halate albe? De ce nu sunt supărați pe politicienii care apără acest holocaust al inocenților?

Nu împărtășesc și nu apăr metoda acestui individ, sătul poate de efortul pașnic de a stopa acest tsunami de ucideri calificate. Nu vreau să fiu înțeles greșit. Nu cred că violența și actul de terorism va stopa un astfel de carnagiu național, fără o revizuire morală și legală a acestei crime odioase, de către fiecare din cetățenii acestei țări.

Curtea Supremă a Statelor Unite, justifica sclavia negrilor în decizia ei din 1857, folosind patru afirmații care fac rușine acestei țări și azi. Iată-le:

(1) Sclavii sunt oameni dar nu sunt persoane.
(2) Sclavii devin persoane numai după ce au fost eliberați.
(3) Înainte să fie liberi, sclavii nu au niciun drept.
(4) Proprietarul are dreptul să facă ce vrea cu proprietatea sa, inclusiv cu sclavii.

De ce am recurs la această rușinoasă decizie a Curții Supreme? Din simplul motiv că aceeași instituție a decis în 1974 prin cazul Roe v. Wade, legalizarea avortului în Statele Unite. Iată argumentele principale ale acestei decizii care a condamnat la moarte milioane de suflete inocente:

(1) Înainte de naștere fătul este uman, dar nu este o persoană.
(2) Bebelușii devin persoane legale numai după ce au fost născuți.
(3) Înainte de naștere, bebelușii nu au niciun drept.
(4) Femeia are dreptul să aleagă ce să facă cu trupul ei, inclusiv cu fătul.

Nu vi se pare ciudat că logica acestei decizii seamănă leit cu cea din 1857?

Istoria a dovedit că decizia din 1857 a fost drăcesc de greșită, cum greșită este și cea din 1974 pe care încă o acceptăm. Trăim și azi convulsiile consecințelor sclaviei. Credeți că vom scăpa de consecințele unei crime care se repetă la fiecare 15 secunde?

Oricât de supremă poate să fie un tribunal oamenesc nu poate anula legea Supremului Judecător care a decretat: Să nu ucizi! Cine are supremația?

2 gânduri despre „Cine are supremația?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s