Măi, norvegienilor, voi sunteți zdraveni la cap?

Măi, norvegienilor, voi sunteți zdraveni la cap?

Dacă ambasadorul Norvegiei se îndoia, mai deunăzi, de zdrăveneala intelectuală a românilor, iată că ne-au oferit ai lui unul dintre cele mai solide argumente să ne îndoim noi de zdrăveneala lor. Cum poți răpi copiii frumoși și bine-crescuți ai unui emigrant român acuzându-l de ”creștinism radical”? De ce nu răpiți copiii musulmanilor? Sau aceștia nu practică un islam suficient de radical? Nu au de unde să mai înfieze copii cuplurile voastre de homosexuali? V-ați degenerat genetic rasa atât de mult că aveți nevoie de material genetic proaspăt de la români? Faceți o excursie la Vaslui, dacă v-a pierit așa de rău bărbăția.

Domnule ambasador. Ce ar fi să-ți cauți dumneatale de rușinea nației dumneatale și să nu mai dai lecții de zdrăveneală cerebrală nimănui. Fă ceva să vă spălați această mizerie, înapoind cât mai repede cei cinci copii ai familei Butnariu, pe care i-ați luat cu arcanul să-i faceți ienicerii sistemului vostru nazist.

12 gânduri despre „Măi, norvegienilor, voi sunteți zdraveni la cap?

  1. Frate Valentin e bine ca va rugati , dar pastorii trebuie sa smulga mieluseii din gura lupilor, si sa rupa falca fiarelor! Asa proceda un tanar pastor inca in Vechiul Testament!

  2. Gavrilapenticostalul poate sa vada ca pastorul de Arad nu vrea sa traga leul de coada !!!!!caci asa a procedat si Daniel in groapa cu lei. Apoi pastorul de Sibiu ar vrea sa remodeleze : Scoala prorocilor. Doar cei doi pastori americani vor sa rupa falca , leului si ursului care a infascat mieii,(Doamne Ajuta !!!!!!)

  3. AMIN ! Corect fr. Lascäu,ce ne facem cu biserica ” Romanä ” sä fi intrat in somnul de veci ?Dacä arunc o privire pe prima paginä a bisericilor mä ia cu friguri….populism pur… aproape nimica despre aceastä temä ce ar trebuii sä ocupe primul loc in ” program „panä la revenirea pruncilor acasä….nu este exagerare fratilor !

  4. Pace ! Fratele Butnariu este originar din Suceava , loc Iaslovat iar sora Rut este norvegianca . La Suceava se intereseaza de soarta lor fratele pastor Ghita Cioban care este in legatura directa cu ei , iar noi adunarea bisericii panticostale Elim din Scheia ,Suceava, unde fratele Ghita slujeste ,mijlocim inaintea Domnului pentru ei ! Hai mai bine sa ne unim in rugaciune TOTI si SA_L lasam pe Domnul Isus sa lucreze EL si nu pastorii 🙂 ! Multe binecuvantari frate Gavrila peste toata casa ta !

  5. Ma asteptam ca pastorul de Arad sa intervină, ca de , sint oile lui lăsate în bătaia soartei , dar se pare ca tot doi păstori din America au trebuit sa dea alarma, ca cei locali ai adormit in stâna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s