Balivernele Barnevernetului

BALIVERNE

Aplogeții Barnevernetului continuă să insiste asupra independenței acestei organizații și a imposibilității tuturor ministerelor guvernului norvegian de a se amesteca în treburile ei interne. Politicienii, săracii, sunt legați de mâini și de picioare. Ambasadorii nu au acces la informațiile strict secrete ale acestei organizații de protecție a copilului. Avocații care știu ceva nu au voie să spună că își pierd autorizația. Judecătorii acționează în direcțiile impuse de Barnevernet. Părinții victimizați sunt sfătuiți și amenințați să nu vorbească. În Norvegia totul pare aservit Barnevernetului. Până și poliția pare să lucreze pentru Barnevernet. De fapt, poliția vine să smulgă copiii din brațele mamelor.

Și la noi există o astfel de organizație. Foarte independentă și mai ales secretă. Nu se bagă nimeni cu nimic. Dacă se bagă, nu mai iese. Nu se teme de poliție, de avocați pe care i-a cumpărat deja, de judecători și mai ales nu se teme de politicieni. Toți sunt colaboratorii ei. Iau ce doresc de la cine vor. Nimeni nu zice pâs! Nu se cheamă Barnevernet. La noi se numește MAFIA.

 

15 gânduri despre „Balivernele Barnevernetului

  1. M-a uns la suflet sa citesc articolul! (putini mai au curajul sa spuna lucrurilor pe nume)

  2. Pe la noi a mai existat un astfel de sistem, poate mai dur decât Barnevernetul. Nici nu știu exact cum să-l numesc, dar a căzut. Mulți s-ar fi temut să-i prezică colapsul, dar s-a întâmplat într-o bună zi. Ce a făcut Europa Liberă și Vocea Americii în 10 ani, internetul face într-o zi. Și ce nu poate să face internetul face Dumnezeu; El are ultimul cuvânt.

  3. Barnevernet! Cand am citit si am auzit prima data de acest cuvant mi se incurca limba cu el. Acuma l-am pronuntat atat de mult si este atat de legat de teroare asupra copiilor incat pentru a-i disciplina pe „copiii rai” poti inlocui cu succes „vine Bau Baul” cu „vine Barnevernetul”. Numai ca Barnevernetul este mult mai cumplit decat Bau Baul si poate fi prea traumatizant pentru copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s