Barnevernetul atacă din nou

BARNEVERNETTULATACA

O nouă victimă a Barnevernet-lui norvegian a îngrozit întreaga populație românească de pretutindeni. De data aceasta organizația nazisto-vikingă a răpit-o din sânul familiei româniacurată.com, pe copilul ei de suflet, Alina Mungiu-Pippidi. Mascații organizației teroriste, însoțiți de o auto-macara de 4 tone, au ridicat-o ieri și au dus-o la o destinației secretă.

Deși motivele acestei măsuri radicale sunt păstrate în strict secret de către Barnevernet, au transpirat totuși presei unele dintre ele:

 1. Cei de la româniacurată.com ar fi tăiat feliile de pâine prea groase pentru sandviciurile cucoanei, ceea ce a avut urmări grave asupa volumului de ear dislocat de formele ei geometrice.
 1. Vecinii au observat o obsesie a acestei fete singuratice, cu rușii și mai ales cu Putin. Obsesiile au evoluat în fobii ciudate, victima văzând mâna lungă a Rusiei în spatele oricăror demonstrații pașnice, mai ales ale evanghelicilor.
 1. Româniacurată.com ar fi făcut curățenie în casă cu prea mulți detergenți proveniți din prelucrarea produselor petroliere din nord și acest lucru o afectează pe Alina emoțional și intelectual, mai ales la scrierea ultimelor articole publicate.
 1. Familia de la româniacurată.com n-o poate păzi cum se cuvine de atacurile unor blogări și facebook-iști români periculoși, așa că Alina s-a văzut silită în ultima vreme să ceară intervenția SRI-ului.
 1. Schimbările prea dese ale sediului radacției și a domiciliului au produs nesiguranță și neliniște Alinei, accentuându-i frica de ruși și mai ales de Putin.
 1. Venit lunar al familiei de la româniacurată.com a început să devină insuficient pentru nevoile mereu crescânde al Alinei, așa că a început să spere la suplimentarea contribuției norvegiene, atacându-i vehement pe suporterii familiilor destrămate de aceeași organizație, care acum, culmea ironiei, au răpit-o tocmai pe ea.

Păzită strașnic între fiordurile ideologiilor europeene contemporane umaniste, progresiste, multiculturaliste, globaliste, și socialiste, Alinei i se va încredința redacția publicației: Baliverne.net.

8 gânduri despre „Barnevernetul atacă din nou

 1. Totusi, sa ne fie mila de ea, si sa ne rugam, poate ca Dumnezeu o va trezii, El a avut putere sa aduca la pocainta oameni mult mai de temut decat aceasta doamna. Cine stie ce traume o fi suferit saraca in copilarie, sigur e o persoana cu multe probleme psihice, si nu le putem sti cauza. Dumnezeu sa o ajute sa gaseasca adevarul.

 2. superb!!!!

  dupa atatea neadevaruri camuflate in spatele political correct-ului cuvintele dvs sunt ca o briza de aer proaspat. O eliberare a cuvintelor din exil (ma gandesc ca exilul nu e numai al oamenilor. in prezent si cuvintele au fost duse si ele in exil si li s-a schimbat sensul.)

 3. Cum ? Cine ne va mai delecta cu discursuri despre dusmanii poporului, conspiratii si constipatii de la est la vest?
  Sa fie pierduta pe veci vocea „ratiunii” neo-marxiste, sa nu mai fie sansa pentru noul comunism cu fata umana in care nu mai este asuprit omul de catre om ci invers ?
  Dar ateismul materialistic eliberator (al tuturor instinctelor de ura si violenta), umanismul gata de crime in numele „fraternitatii”, toleranta care nu tolereaza decat pe adeptii ei?

  Lasand gluma la o parte, oamenii care gandesc mult si „rau” (in sensul de malefic) sunt amuzanti doar pana la un punct…
  Sa ne fereasca Domnul sa permita vreodata poporul roman ca astfel de personaje amorale si fara constiinta sa ajunga vreodata sa ne determine viitorul.

  Iesiti la vot si lasati naivitatea promisiunilor economice, votati pe criterii morale crestine, ca se ingroasa gluma sociala, astia is in stare sa strice pacea sociala si sa-i faca pe oameni sa se manance intre ei pe strada ca sa-si atinga scopurile !

 4. LOL

  From: paşi spre lumină To: ziutza@yahoo.com Sent: Tuesday, February 9, 2016 6:32 PM Subject: [Articol nou] Barnevernetul atacă din nou #yiv6603514709 a:hover {color:red;}#yiv6603514709 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv6603514709 a.yiv6603514709primaryactionlink:link, #yiv6603514709 a.yiv6603514709primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv6603514709 a.yiv6603514709primaryactionlink:hover, #yiv6603514709 a.yiv6603514709primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv6603514709 WordPress.com | Petru Lascău posted: „O nouă victimă a Barnevernet-lui norvegian a îngrozit întreaga populație românească de pretutindeni. De data aceasta organizația nazisto-vikingă a răpit-o din sânul familiei româniacurată.com, pe copilul ei de suflet, Alina Mungiu-Pippidi. Mascații orga” | |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s