Eu și casa mea

Cartea de față s-a născut din colectarea a zeci și zeci de pilde, povestiri și proverbe privind viața de familie. Am folosit multe din ele în predicile mele, în conferințele de familie pe care le-am ținut de-alungul anilor în diferite locuri. Ele au colorat conferințe lungi și adeseori obositoare, au înseninat vieți și au adus zâmbete pe fețe crispate de dezamăgirile existenței cotidiene. Multe din ele au rămas în memoria ascutătorilor mei, fixând pentru totdeauna în mintea lor adevăruri profunde.

Căminul fiecăruia este o sursă inepuizabilă de zâmbete și suspine. Întâmplări, vorbe de duh, conjuncturi triste sau comice, alcătuiesc povestea vieții noastre, fără de care n-am fi ceea ce suntem. Fiecare avem o colecție de întâmplări amuzante din viața copiilor noștri. Expresiile, inovațiile și licențele poetice ale copilăriei rămân neutate.

Sunt convins că povestirile scurte nu vor obosi pe cititorul de azi și ele îi vor răscoli propriile amintiri din istoria familiei sale. Ele se pot citi seara în familie, pe drum sau în concediu. Pot fi surse de inspirație pentru vorbitorul public, pentru predicatorul foarte ocupat de azi.

  Lectură plăcută!

EU ȘI CASA MEA

Pilde, povestiri, proverbe. O culegere de ilustrații și povestioare cu tâlc despre viața de familie. O carte pentru oricine, dar mai ales pentru predicatorul grăbit de azi, care are nevoie de o ilustrație proaspătă. În plata cărții sunt incluse și cheltuielile poștale în USA.

$12.00